Lekarz z powołania. Świetny specjalista. Profesjonalnie i ze spokojem wyjaśnił mi przebieg czekającej mnie operacji, dzięki czemu przyjęłam ją ze spokojem. Przy tym wysoka kultura osobista, delikatność i takt. Dostępny, jeśli chodzi o terminy i przystępny w sposobie bycia. Wspaniały chirurg i człowiek. Polecam usługi Pana Doktora.
Przyjazne podejście, delikatność, aura spokoju, a przy tym wysoki profesjonalizm i skuteczność - oto cechy pana doktora.
chirurg potrafiący wytłumaczyć pacjentowi wszystko czego pacjent chce wiedzieć, świetny lekarz, cierpliwy :)
bardzo dobry chirurg znającyy się na rzeczy i potrafiący pomóc. POlecam wyleczył u mnie od wielu lat nie gojące owrzodzenie bezboleśnie i szybko