absotutnie nie polecam USG nerek i układu moczowego miałam robione przez 3 minuty chyba tylko po to żeby wyciągnąc pieniądze
Wyjątkowy lekarz godny polecenia. Kompetentny, odpowiedzialny, taktowny i miły. Posiada dużą wiedzę i praktyczne umiejętności. Dzięki niemu tj. leczeniu farmakologicznemu a następnie osobiście wykonanemu zabiegowi hirurgicznemu, bez żadnych powikłań odzyskałem zdrowie. Po zabiegu nie mam praktycznie żadnych ograniczeń. Obecnie dla mnie czas się cofnął, gdyż nie zażywam lekarstw i nie mam problemów urologicznych. Dziękuję! Polecam serdecznie!
urologicznych. Dziękuję! Polecam serdecznie!
Nie wykazuje się wogółle jakaś wiedzą lub to jest jakiś arogant. Mowi po co tyle pytam, lub sam się mnie pyta co ja chce robić. Denerwuje sie i ma pretensje jak pacjent prosi o informacje. Szybko umawia na kolejna wizytę..nic o strategi leczenia. Jest niedokładny-zamiast 500mg wypisuje 250mg potem przyznaje ze tam chyba maszyna źle wydrukowała kiedy zwróciłem uwagę ze jest błąd. Na pewno to nie lekarz z prawdziwego zdarzenia, zero zainteresowania choroba pacjenta, pacjenta problemy wogółle wydaja mu się obojętne...Ani słowa nie usłyszałem jakiejś medycznej wiedzy, powagi zero, mówi mi ze mam problem no i żebym tego nie ignorował, potem dodaje ze we Wrocławiu jest wielu dobrych urologów....on jest beznadziejny
bardzo dobry i mily lekarz umie podejsc do czlowieka bardzo dziekujemy za pomoc polecam wszystkim.....za wszystko bardzo dziekujemy
Bardzo dobry specjalista, ma czas dla pacjenta, bardzo skrupulatny, kompetentny. M.
niesamowity czlowiek wie jak dotrzec do pacjeta i wie jak go leczyc naprawde swietny specjalista
Bardzo grzeczny, spokojny, chętny do pomocy. Leczyłem się dotąd u trzech lekarzy urologów do doktora Dalmaty mam pełne zaufanie.