Koszęcin
Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!
Koszęcin
wspaniała lekarka , perfekcjna , fenomen w swoim zawodzie gorąco polecam. Obecnie mało takich lekarzy
Koszęcin
Najlepszy lekarz Dermatolog na Śląsku! P.Dr godna polecenia zaufanie w 100%, nigdy nie pomyliła się w diagnozie.Jak dermatolog to tylko P.Dr Kaczorowska!
Koszęcin
Cudowna nic dodać nic ująć trzeba z nią porozmawiać ja miałam przyjemność być na sorze w szpitalu gdzie miała dyżur dziecko przyjęła do szpitala okazało się że ma zapalenie płuc a w przychodni niestety pani poprzednia lekarka nic nie wysłuchał
Koszęcin
Dobry lekarz. Dobrze się z Panią Doktor rozmawia, potrafi wytłumaczyć chorobę, jest miła. Dobrze diagnozuje. Polecam.
Koszęcin
Profesor Misiolek cudony człowiek, prawdziwy lekarz z powołania. Miałam robioną przegrodę i jestem bardzo zadowolona z wizyt jak i samej operacji. Pan Profesor zadbał abym czula się bezpiecznie , jestem naprawdę pod mega wrażeniem. Polecam bardzo i dziękuję z całego serca za tak cudowną opiekę 😊 Jeśli to dla kogoś ważne, operacja była wykonana z funduszu.
Koszęcin
Pan dr prowadzi mi już czwartą ciążę,zawsze ciąża zagrożona i za każdym razem wyprowadził wszystko na prostą.Jeśli o mnie chodzi to mam pełne zaufanie do Pana doktora I polecam w 100 procentach.Aha a badanie przeprowadza bardzo delikatnie.(nic nigdy nie boli).
Koszęcin
Wszystko przebiegło sprawnie. Przeprowadzone badanie, postawiona diagnoza, zlecone dalsze badania. Mogę polecić
Koszęcin
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny w Koszęcinie
ulica Jana III Sobieskiego 8