Koziegłowy

dr Adam Puszczewicz

Żarecka 64 a
42-350 Koziegłowy

Polecam ,miły profesjonalne podejście .Pan doktor przyjął mnie z marszu bez uzgodnienia wizyty co teraz jest rzadkością, wytłumaczył wszystko takich specjalistów więcej🙂
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Anna Malewska-Woźniak

Zespoł Lekarza Rodzinnego "Pro Familia"
ulica Poznańska 37
62-028 Koziegłowy

Przede wszystkim pragnę bardzo podziękować za serdeczność, podejście do pacjenta i gotowość do poświęcenia swojego czasu. Pani Doktor to zdecydowanie jeden z najlepszych lekarzy, z jakimi miałam przyjemność się kontaktować.
Opinia dodana przez: M

lek. dent. Mirosław Jankowiak

Chirurg stomatolog

NZOZ Centrum Stomatologii
os. Leśne 20
62-028 Koziegłowy

Bardzo delikatny, kompetentny i zaufany od lat Pan Dr.Jankowiak. Bardzo polecam. Gabinet jest wspaniale wyposarzony. Zabiegi bezbolesne. Perfekcyjna higiena. Bardzo Milo i bezstresowo.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Piotr Szabłowski

NZOZ Komed
ulica Piaskowa 1
62-028 Koziegłowy

Przyjazny, godny zaufania , profesjonalny. Miałam zabieg 5 dni temu i bardzo cieszę się, że własnie tego lekarza wybrałam

lekarz Andrzej Rumiński

42-350 Koziegłowy

Taki lekarz to skarb. Leczy się u niego cała nasza rodzina. Zawsze dokładny, wszystko wyjaśni. Cierpliwy, sympatyczny, naprawdę szczerze polecam.

lekarz Adriana Chełminiak

Specjalistyczne Centrum Medyczne OMEGA
ul. Kanałowa 2 B
62-028 Koziegłowy

Do Pani doktor trafiłam na oddziale neurologicznym w szpitalu. Nie będę wypowiadała się na temat wiedzy i kompetencji twardych Pani doktor, ponieważ, nie jestem specjalistą i nie mnie to ocenić. Jednak jeśli chodzi o kontakt z pacjentem i kompetencje miękkie, mogę jedynie powiedzieć, że generalnie Pani doktor jest uprzejma. Natomiast jeśli chodzi o opiekę - niestety straciła kompletnie moje zaufanie po tym, jak po zdiagnozowaniu u mnie SM, nie otrzymałam …

lekarz Krzysztof Pilarski

Internista, Pulmonolog

42-350 Koziegłowy

Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem Pana Doktora do mnie jako do pacjentki. Chęć pomocy medycznej i empatia na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Elżbieta Pałęga

ul. Woźnicka 63
42-350 Koziegłowy

Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią Doktor Elżbiete Pałęga i klinikę Neoeldent z przemiłym personelem. Dzięki Pani Doktor wierzę , że moje marzenie o normalnym funkcjonowaniu i pięknym uśmiechu już niedługo się spełni. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i bez wahania polecam wysokiej klasy specjalistę. Już teraz dziękuję Pani Doktor i wierzę, że z końcowego efektu będę tak zadowolony jak z dotychczasowej współpracy.
Opinia dodana przez: Arek

lekarz Agata Jadowska

42-350 Koziegłowy

Znam Panią Doktor od kiedy jako dziecko leczyła mnie, doświadczony lekarz, trafne diagnozy, zawsze pomocna. Bardzo polecam Panią Doktor :)
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Agnieszka Sibila-Owczarska

Poradnia ProFamilia
os. Leśne 7 F
62-028 Koziegłowy

Mam odmienną opinię, co do postawy i zachowania Pani Doktor- pełen profesjonalizm, choć przyjmowana jestem na NFZ, skrupulatność w badaniu, wykrycie zmian na wczesnym etapie, udzielenie kontaktu "gdyby działo się coś niepokojącego", jasność w komunikowaniu mnie o stanie zdrowia, przyczynach, pełne poszanowanie w sytuacji intymnej. Dlatego z uporem staram się dostawać na wizyty do Pani Doktor, mimo, że nie ma praktyki prywatnej, a na NFZ dojście do Niej jest trudne.

lekarz Bernard Rajczyk

NZOZ ''''VITA-MED"
plac Moniuszki 5
42-295 Koziegłowy

Po wizycie na oddziale kierowanym przez doktora stwierdzam iż poziom diagnostyki pozostawia wiele do życzenia, ponieważ Pan doktor postawił diagnozę onkologiczną bez wyników histopatologii wprowadzając mnie w niewyobrażalną traumę.Po całkowitej diagnostyce w innym miejscu diagnoza Pana doktora nie znalazła potwierdzenia.
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Iwona Rajczyk