Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Medicus" Sp.p.
Wojska Polskiego 43
Krosno
Do doktora chodzę od ok. 4 lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Godny polecenia lekarz. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu, wszystko tłumaczy co robi i po co. Co prawda odbija się to na czasie, bo przedłużające się wizyty opóźniają kolejne pacjentki, ale cała reszta jest OK. Jak wyżej napisałam, do dr Warchałowskiego chodzę od kilku lat, obecnie prowadzi moją ciążę, wszystkie badania USG b. dobrze wytłumaczone.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych -Przychodnia w Krośnie
ulica Portiusa 2
Krosno
Witam wszystkich zainteresowanych. Byłem dzisiaj u Pani doktor. Powiem krotko, 100% profesjonalności konkretne pytania i polecenia co należy robić przy badaniu . Pani dok miła i uśmiechnięta. Dla mnie super. Polecam
Nabawiłem się w wieku 57 lat krzuścca (kokluszu). Ten lekarz, mimo iż nie miałem skierowania do poradni chorób zakaźnych, nie tylko przyjął mnie i żonę, ale z własnej inicjatywy zadzwonił do naszego lekarza rodzinnego (który oczywiście kokluszu u nas nie rozpoznał), aby ten wystawił nam w trybie natychmiastowym skierowania na badania. Ta niby normalna, życzliwa troska o chorego zaskoczyła mnie tak bardzo, że nie tylko bardzo dobrze świadczy ona o …
Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe w Krośnie
ulica Grodzka 45
Krosno
Bardo dobry lekarz. Kompetenta jak najbardziej i posiada dużo empatii.Była moim prowadzącym lekarzem w Instytucie Zdrowia w Wysowej Zdrój i bardzo sobie chwalę i polecam.
"Na językach" Nowoczesna Logopedia
ul. Naftowa 10/26
Krosno
Szczerze polecam Panią Justynę jako profesjonalną Panią logopedę, bardzo mocno zaangażowaną w swoją pracę! Ma ona świetny kontakt z dziećmi - mój 3-letni synek polubił ją już na pierwszych zajęciach i zawsze z radością oczekuje jej przyjazdu; ma bardzo dużą wiedzę, którą chętnie się ze mną dzieli i z każdych zajęć wynoszę jakieś konkretne wskazówki do samodzielnej pracy z dzieckiem w domu; udostępnia zawsze różne ciekawe i pomocne materiały; przeprowadza …
Praktyka psychologiczna okolice Krosno
Krosno
Pani Judyta jest świetnym specjalistą, korzystałem z jej usług przez kilka miesięcy i za każdym razem byłem zadowolony z wizyty, jestem jej wdzięczny za pomoc. Szczerze polecam : )
Wiedza dr Góry obszerna, tłumaczenia szczegółowe, leki wydają się być trafione, jednak spore zastrzeżenie mam do gabinetu - 250zł za wizytę (Galen przy ul. Warneńczyka) i nie ma choćby parawanu, za którym można się rozebrać...Nawet na NFZ nigdy nie spotkałam się, żeby w gabinecie nie było łazienki...Gdyby dr nie znał się na mojej chorobie, nie przyszłabym tam więcej. Pani z recepcji skasowała bez paragonu 2,50zł za maseczkę (nie wzięłam torebki) …
Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe w Krośnie
ulica Grodzka 45
Krosno
Wspaniała lekarka, bardzo uprzejma, bardzo dobry kontakt z pacjentem, wszystko tłumaczy jak małemu dziecku, od razu widać, że ma wielki szacunek do człowieka, kocha swoją profesję i sprawia jej wielką satysfakcję to co robi. Gdyby wszyscy lekarze byli by tacy, świat byłby piękny.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Stomatologicznej w Krośnie
Korczyńska 57
Krosno
Byłam dzisiaj z synkiem na wizycie u Pani Doktor. Jestem pod bardzo dużym wrażeniem przeprowadzonego badania - bardzo szczegółowe, dokładne, wszystko bez pośpiechu. Super podejście do dziecka. Brak wypisywania antybiotyków na zapas, co dla mnie jest bardzo dużym plusem. Widać, że Pani Doktor jest lekarzem z powołania.
NZOZ "Medika"
gen. Józefa Hallera 6/2
Krosno
Polecam z czystym sumieniem. Zęby mam zrobione rewelacyjnie. Plomba wygląda jak mój własny ząb. Pani doktor jest bardzo delikatna ale konkretna. Widać, że zna się na tym co robi. Lecze się tylko tam. Polecam.
Niepodległości 16b lok. 19
Krosno
Za tydzień zdejmuję aparat ortodontyczny i jak do tej pory było rewelacyjnie.
Zespół Poradni Specjalistycznych w Krośnie
Kopalniana 17a
Krosno
Bardzo dobry lekarz, super diagnosta, a przy tym bardzo dobry człowiek. Miałam problemy ze stawami kolanowymi.Od wykonania USG po diagnozę i wykonanie punkcji stawu wszystko wykonał sam.Nie było mowy o tym, żebym musiała udawać się jeszcze do kogoś innego. Dzisiaj biorę odpowiednio zlecone przez niego leki i poruszam się bez kul. Poświęcił mi dużo uwagi, wszystko wytłumaczył.Jestem mu bardzo wdzięczna.Polecam tego lekarza w 100%.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Mariola Stapińska specjalista ginekolog - położnik
Korczyńska 43
Krosno
Pani doktor przyjęła mnie po trzech godzinach czekania a byłam umówiona prywatnie na godzinę brak poszanowania czasu drugiej osoby.
Bardzo miły i kompetentny lekarz, z doskonałym podejściem do pacjenta. Uważnie wysłuchał, wszystko dokładnie wyjaśnił i dobrał odpowiednie leki. Widać, że naprawdę zależy mu na pomocy. Mimo trudności ze znalezieniem terminu, udało się dostać wizytę tego samego dnia, co bardzo doceniamy. Pan doktor jest profesjonalny, a jednocześnie serdeczny i pogodny. Z całego serca polecam tego neurologa!