Bardzo dobry lekarz, a poza tym miły człowiek. Postawił trafną diagnozę mojemu synowi, a byłam u kilku specjalistów i żaden się nie wyznał. Polecam!
Pan Tlałka to super lekarz. Dobrze tłumaczy, widać, że zależy mu na zdrowiu pacjentów. Ciepły i bardzo oddany człowiek. Specjalista! Polecam!
Jako ordynator oddziału medycyny paliatywnej pan doktor jest wzorcowym lekarzem, dba o pacjentów, konsultuje stan pacjenta z lekarzami innych specjalności, chętnie i wyczerpująco rozmawia z krewnymi pacjenta, jest miły i życzliwy. Najwyższa ocena.
zyczliwy, zaangazowany w swoja prace. nie dal poznac,ze spieszy sie do domu,choc przyszedlem spytac o sstan zdrowia chorego w chwili gdy juz wychodzil z pracy. odpowiedzial spokojnie i wyczerpujaco na wszystkie zadane przeze mnie pytania,a nawet dowiedzialem sie wiecej niz oczekiwalem. Mily,wrazliwy,delikatny, wspaniale tlumaczy trudne medyczne sprawy,nie spotkalem lekarza,ktory bylby tak cierpliwy i mily dla choryc i ich rodzin. polecam z czystym sumieniem tego lekarza kazdemu.
Jest to bardzo mily czlowiek, uprzejmy, zyczliwy. Rozmawial ze mna o chorej babci dobre pol godziny. Nie okazal zniecierpliwienia. Nie spotkalam dotychczas tak oddanego lekarza jak doktor Tlalka.
Serdecznie polecam. Pan doktor ma uprawnienia do prowadzenia badań dla kierowców.