Krynica-Zdrój
Pan Doktor jest zaangażowany i empatyczny. Minimalizuje stres podczas zabiegu, rzeczowo i konkretnie przekazując informacje o wykonywanych czynnościach oraz dalszych krokach leczenia. Z czystym sumieniem polecam.
NZOZ"ZDROWIE"
Kraszewskiego 83
Krynica-Zdrój
Wspaniały lekarz, ale niestety brutalnie wyrzucony z pracy przez Dyrekcję Poradni " Zdrowie" lek Jadwigi Kram-Moskałowej przy ul. Kraszewskiego. Bez rozwiązania umowy, bez pożegnania - po 23 latach gorliwej służby chorym, zwłaszcza najuboższym. Grzie jest druk rozwiązania umowy, kto go podpisał. bo Pani dr nikt nie przedstawił go do podpisania, Kto pragnie odszukać Panią Doktor - podaję dane : tel:18 471-36-28, ul. Czarny Potok 11/51. nie trzeba lękać się wysokich …
Krynica-Zdrój
Bardo dobry lekarz. Kompetenta jak najbardziej i posiada dużo empatii.Była moim prowadzącym lekarzem w Instytucie Zdrowia w Wysowej Zdrój i bardzo sobie chwalę i polecam.
Szpital Powiatowy
JÓZEFA IGNACEGO KRASZEWSKIEGO 142
Krynica-Zdrój
Super Pani doktor.Zna sie na tym co robi.Bardzo mila,odp.na wszystkie pyt.pacjenta zwizane np.z usg.Polecam.
Krynica-Zdrój
Kompetentny lekarz,przyjazny empatyczny człowiek ,polecam każdemu choremu takich lekarzy.Pan doktor spokojnie tłumaczy zakres schorzenia,działanie leków, sposób postępowania na dalszym etapie leczenia.Polecam Pana doktora
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Krynicy-Zdroju
ulica Romana Nitribitta 4
Krynica-Zdrój
Chciałbym serdecznie podziękować Pani Doktor za profesjonalną opiekę podczas mojego kolejnego pobytu w sanatorium.To już pięć lat jak odwiedzam placówkę MSWiA. Pani doktor wykazuje się dużą wiedzą, zaangażowaniem oraz życzliwym podejściem do pacjentów. Każda wizyta przebiegała w miłej atmosferze, a wszystkie moje pytania i wątpliwości zostały cierpliwie wyjaśnione. Czułam że moje zdrowie i dobre samopoczucie są traktowane z pełną uwagą. Dziękuję za empatię, profesjonalizm i wsparcie. Z pełnym przekonaniem polecam …
Krynica-Zdrój
Zdecydowanie polecam. Jestem bardzo zadowolona zarówno z dwóch zabiegów wykonanych przez Pana doktora, jak również z dalszych wizyt kontrolnych.
ARTMED
Krynica-Zdrój
Polecam z czystym sumieniem. Przez 2 lata rehabilitowałam się u wielu specjalistów i pomagało tylko chwilowo. Po 3 zastrzykach z kolagenu dolegliwości przeszły całkowicie. Mogę spać i normalnie funkcjonować a nawet ćwiczyć. I mimo, że wielu lekarzy wypowiada się negatywnie na temat tych zastrzyków i radzi tylko leki przeciwbólowe i operacje to chyba lepiej spróbować tej metody, mi ta metoda pomogła i dała nowe życie bez bólu.
Sanatorium Uzdrowiskowe Zgoda
Marszałka Józefa Piłsudskiego 42
Krynica-Zdrój
Dziękuję za przyjęcie mnie i pomoc w dniu dzisiejszym, pełny profesjonalizm, poświecony czas.Barbara
Szpital Powiatowy
JÓZEFA IGNACEGO KRASZEWSKIEGO 142
Krynica-Zdrój
PAMIRTAM PANIĄ DOKTOR GDY BYLEM W SANATORIUM.PRZYJELA MNIE PO SKOŃCZONEJ PRACY .UPRZEJMA, MĄDRA,KOMPETENTNA.PRAWDZIWY WZOR DLA POLAKA POLAKA KATOLIKA.DZIS KIBICUJE JEJ W WALCE O SWE DOBRE IMIE,KTORA ZSZARGALA JEJ "PRZYJACIÓŁKA" KRYSTYNA ZIOBRO I JEJ SYN PROKURATOR STRZEZCIE SIE RODZINY ZIOBRO NAJBARDZIEJ MŚCIWYCH,FALSXYWYCH LUDZI.O CZYM WIE CALA KRYNICA ZDROJ.BOG NIECH CHRONI I DAJE LASKI PANI DOKTOR I JEJ BLISKIM.JEJ FALSZYWI PRZYJACIELE NIECH PALĄ SIĘ W PIEKLE NA WIEKI
Władysława Reymonta 21
Krynica-Zdrój
Najlepszy lekarz miły uprzejmy wszystko dobrze wytłumaczy polecam z całego serca nie widzę lepszego
ul. Kościelna 10
Krynica-Zdrój
Pani dr jest niezwykłym lekarzem. Angażuje się emocjonalnie w problemy pacjenta a przy tym jest niezrównanym specjalistą z ogromnym doświadczeniem i wiedzą,o czym świadczą jej wyczerpujące komentarze na tematy schorzeń. Z czystym sumieniem POLECAM w 100%. Marcin
Władysława Reymonta 21
Krynica-Zdrój
Mam 26 lat doktor pomógł mi się uporać z nerwicą lękową. Pan Guzik jest uprzejmy, bierze pod uwagę odczucia pacjęta i stara się dobrać jak najlepsze leki dla niego. Szczerze polecam.
Sanatorium Uzdrowiskowe Zgoda
Marszałka Józefa Piłsudskiego 42
Krynica-Zdrój
Przemila pani doktor wszystko że zrozumieniem wyjaśniła. Powiedziała co robić do jakiego lekarza się udać. Jakie badania wykonać.
ulica Reymonta 21
Krynica-Zdrój
Pani doktor niemiła, nerwowa. Żałuję, że czekałam więcej niż pół roku na wizytę u niej. Jedyne co powtarzała, to tylko to, żeby zakrywać nos maseczką. Tak na prawdę myśli tylko o sobie, bo urządzeń nie dezynfekowała, więc pacjent od pacjenta mógł się czymś zarazić. Gorąco nie polecam.
Krynica-Zdrój
Jestem zadowolona z przebiegu wizyty. Pan doktor wykonywał u mnie gastroskopię, a więc mało przyjemne badania - zostało przeprowadzone szybko i sprawnie. Przed procedura zostałam poinformowana o przebiegu, po badaniu natomiast dostałam szczegółowe wyjaśnienia dotyczące rozpoznania oraz dalsze instrukcje. Wizyta przebiegła w sympatycznej atmosferze, pani pielęgniarka Iwona, która asystowała lekarzowi była równiez dużym wsparciem. Bardzo obawiałam się badania, a dzięki podejściu personelu było na pewno bardziej komfortowe. Polecam
Z całego serca polecam Pana doktora Wojciecha Tada! To lekarz z powołania, który wyróżnia się ogromną kompetencją i wiedzą. Pan doktor bardzo dba o pacjenta, szczegółowo wyjaśnia plan leczenia i odpowiada na każde pytanie. Rzadko spotyka się tak zaangażowanego specjalistę. Bardzo dziękuję za opiekę.
Sanatorium Uzdrowiskowe "ABATON" Spółdzielnia Pracy w Krynicy-Zdroju
ulica Cicha 4/6
Krynica-Zdrój
Pani doktor miła, kompetentna, poświęciła mi czasu tyle ile potrzeba, aby zrozumieć chorobę, proponowane leczene. Poecam i dziękuję Jej za fachowość. Barbara Nowy Sącz