Bardzo dobra opinia za kompeteccje i empatie.Czasem warto wejsc do gabinetu z osoba towarzszacą bedzie bardziej zrozumiale. Mnie Pani poswieciła wiele czasu i serca. Pozdrawiam
Niestety, miałem do czynienia z P. doktor. Muszę potwierdzić w całej rozciągłości taką opinię: Traktuje pacjenta jak automat: wymaga błyskawicznych odpowiedzi... Odpowiedziałem: przepraszam nie nadążam (to było prawie jak karabin maszynowy...). Co gorsza: wypisywanie mocno działających leków (interakcje) bez najmniejszego ostrzeżenia... Rezultat? Zależny zapewne od humorów Sz.P. doktor. Ew. od... wszyscy rozumiemy, nie wszyscy mamy...
po wielu latach uciażliwego kaszlu trafiłam w końcu do Pani dr. Polakiewicz . Ona jedna zwróciła uwage na tarczyce - strzał w dziesiatke. Jestem w leczeniu. Polecam - bdb. lekarz .Pani dr -dziekuję .
Przykro mi o tym pisać, ale ta Pani nie spełnia się w swym zawodzie. Traktuje pacjenta jak automat: wymaga błyskawicznych odpowiedzi... skąd te nerwy, droga Pani? Szablonowe podejście, wypisywanie mocno działających leków bez uprzednich badań laboratoryjnych. Oczywiście, nie tłumaczy, nie ostrzega przed możliwymi interakcjami. W mej opinii bardziej szkodzi, niż pomaga.