10 lat temu Pani Doktor wyleczyła mi skutecznie łokieć. Teraz z bolącym kolanem wróciłam do Niej. Jestem bardzo zadowolona . Zawsze uśmiechnięta, pozytywnie nastawiona do pacjenta, zadziałała i jest znaczna poprawa. Polecam.
Wizyta dotyczyła orzeczenia stopnia uszczerbku na zdrowiu. Wizyta trwała 3 minuty z czego jedynym badaniem było zmierzenie blizny i wykonanie 3 kroków. Przy czym Pani Doktor stwierdziła abym nie chodził jak kaleką ( zerwane więzadła Achillesa). Żałosne podejście i bardzo nie przyjemna osoba.
Aroganckie podejście do pacjenta. Lekarz bez badania, jedynie po rzuceniu wzrokiem stawia diagnozę, że będzie już tylko gorzej. Zwraca się per "ty". Nie dopuszcza pacjenta do głosu, doprowadza rozmówcę do skrajnie negatywnych emocji. Po wizycie pozostaje poczucie przygnębienia, bezsilności i utrata zaufania do służby zdrowia. Lekarkę trzeba poprawiać, gdyż w karcie zapisuje błędne informacje. Najgorszy z lekarzy spotkanych na mojej dotychczasowej, nie takiej krótkiej drodze leczenia...
Szkoda, że nie da się zaznaczyć 0 za uprzejmość. Pierwszy raz spotkałam się z tak arogancką i nie uprzejmą osobą, szok. Absolutnie nie polecam, żałuję że nie zapoznałam się wcześniej z opiniami w internecie.
Dramat , omijać szerokim łukiem ta pseudodoktorke , arogancka i po prostu straszna. Mało tego zamiast pomóc to spowodowała u mnie kolejny uraz
Mało tego zamiast pomóc to spowodowała u mnie kolejny uraz
NIE POLECAM!!!!! Takich lekarzy wogule nie wolno zatrudniać!!!! Jest niekompetentną, niegrzeczna, traktuje pacjentów jak kurz, pozwala sobie krzycząc na pacjentów, zachowania po prostu chamskie