Rejestracja telefoniczna: 605 413 908
Rejestracja telefoniczna: 605 413 908
Jestem absolwentką Akademii Medycznej w Bydgoszczy. Od zakończenia studiów, przez 17 lat, pracowałam w Klinice Dermatologicznej Collegium Medium w Bydgoszczy. Obecnie pracuję na stanowisku adiunkta w Katedrze Kosmetologii i Dermatologii Estetycznej Collegium Medicum w Bydgoszczy. W 2000 roku uzyskałam stopień doktora nauk medycznych, w 2004 r. specjalizację II stopnia z dermatologii i wenerologii.
Jako nauczyciel akademicki zajmuję się pracą dydaktyczną i naukową. Prowadzę zajęcia ze studentami, jestem promotorem wielu prac magisterskich z zakresu kosmetologii.
Leczeniem dermatologicznym zajmuję się w Poradni Dermatologicznej i w Gabinecie Prywatnym.
Jestem autorem 80 prac naukowych i doniesień zjazdowych, opublikowanych w krajowym i międzynarodowym piśmiennictwie. Większość z nich dotyczy alergicznych chorób skóry, w szczególności atopowego zapalenia skóry, choroby Duhringa i trądziku różowatego. Wspólnie z siostrą, jestem autorką tłumaczenia francuskiego podręcznika Marie Claude Martini pt. Kosmetologia i farmakologia skóry (redakcja naukowa wydania polskiego profesor Waldemar Placek) a także współautorką tłumaczenia z języka angielskiego podręcznika dermatologii klinicznej.
Moje prace prezentuję na corocznych kongresach Europejskiej Akademii Dermatologii i Wenerologii. Poprzez czynny udział w kongresach krajowych i międzynarodowych poszerzam wiedzę i zapoznaję się z opiniami światowych autorytetów.
Jestem członkiem Polskiego Towarzystwa Dermatologicznego, Polskiego Towarzystwa Alergologicznego i Europejskiej Akademii Dermatologii i Wenerologii.
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz godny polecenia, pełen profesjonalizm jestem bardzo zadowolona z wykonanego przez panią doktor zabiegu ,efekt natychmiastowy. Szczerze polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem bialorusinka.Trafilam do Pani Doktor po dlugim leczeniu na luszczyca, ktore mam genetyczna,nieprzynosila poprawy.Byla u roznych lekarzy i tylko Pani Doktor mi pomogla.Zaproponowane leczenie przynioslo dobre efekty lusz po tygodniu.Jestem bardzo zadowolona, ze w koncu udalo mi sie znalesc lekarza,ktory mi pomog.Teraz bendzie trzeba poczekac na nastempne wyniki,bo to dopero poczatek,ale jestem pozitywnej mysli.Za rok wroce z przyjemnoscia na kontrole.Bardzo wdzienczna za pomoc.Dzenkuje ! Pani Doktor mila,sumpatyczna, a przy tym profesijnalna. 100% zadowolenie.Polecam wszystkim,ktorze chca skorzystac z uslug dobrego lekarza.
Godny polecenia | 5,0 |
Specjalista godny polecenia !!! Dla młodych, starszych i tych najmłodszych również. Solidna, profesjonalna, kompetentna z ogromem wiedzy oraz pełna życzliwości Pani Doktor !!! Zawsze służy dobrą radą i pomocą. Polecam !!! Wszystkim, którzy chcą skorzystać z usług dobrego lekarza.
Godny polecenia | 5,0 |
Cenię Panią Doktor za kompetencję, wiedzę i poczucie odpowiedzialności. Solidna, profesjonalna i pełna życzliwości osoba. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w problemy pacjenta sprawiają, że ufamy Pani w 100% Dziękujemy razem z mężem za opiekę nad naszym 2-letnim synkiem Stasiem. Z czystym sumieniem polecam i będę polecała wszystkim.
Usługa | Cena (zł) |
---|