Jestem pod wielkim wrażeniem konsultacji u tej wspaniałej pani doktor. To, co jako pierwsze zwróciło moją uwagę, to fakt, że pomimo ogromnego doświadczenia klinicznego przez cały czas trwania wizyty była niezwykle skoncentrowana i uważna na trudności, które zgłaszałam, odnosząc się do mnie z dużym szacunkiem i wnikliwością. Odpowiadając na moje pytania i wątpliwości, dokładnie mnie zbadała oraz zaproponowała dalsze kierunki diagnostyki, tak aby możliwie najlepiej znaleźć przyczynę problemu i pomóc go rozwiązać. Poza tym pani doktor była bardzo życzliwa, empatyczna i jednocześnie niezwykle profesjonalna. Wykazała się ogromną wiedzą oraz zaangażowaniem, …
Poza tym pani doktor była bardzo życzliwa, empatyczna i jednocześnie niezwykle profesjonalna. Wykazała się ogromną wiedzą oraz zaangażowaniem, co dało mi poczucie bezpieczeństwa i bycia naprawdę wysłuchaną.
Z całego serca polecam wizytę u tej specjalistki — takich lekarzy naprawdę niewielu można dziś spotkać na rynku medycznym.