lekarz Krzysztof Aloksa

4,8
4,3
4,5

Bardzo miły, sympatyczny,pomocny,uprzejmy lekarz,wysłuchuje pacjenta tlumaczy wszystkie wątpliwości.Jestem bardzo wdzięczna lekarzowi za fachową pomoc,za to że nie zbywa pacjenta tylko chce mu pomóc. Jest najlepszy w swojej dziedzinie i każdemu mogę go polecić, oby takich lekarzy było więcej w Tarnowie.

Bardzo miły ,konkretny lekarz,świetne podejście do pacjenta.dokladnie przebadał i dokonał zabiegu.Jestem dopiero 1 dzień po zabiegu usunięcia zakrzepicy odbytu,ale czuję się lepiej psychicznie i fizycznie.Polecam każdemu Pana doktora jest świetnym fachowcem,jestem zadowolona,więcej takich lekarzy a pozatym bardzo miła obsługa w rejestracji.

Bardzo miły, pomocny i konkretny lekarz. Dokładnie przebadał i wyjaśnił wszystkie wątpliwości. Atmosfera podczas wizyty bardzo przyjazna ale i na wysokim poziomie. Bardzo polecam.

Bardzo polecam.

Świetne podejście i fachowo wykonana robota, a przy tym bardzo miły Pan doktor. Wszystko profesjonalnie i w jak najlepszym porządku

Jestem po usunięciu sporego tłuszczaka-do jego usunięcia długo dojrzewałam:) Stwierdzam po zabiegu,że niepotrzebnie tyle zwlekałam.Pan doktor spokojnie zbadał, wyjaśnił co i po co będzie wykonywał, jak długo będzie trwał zabieg i jak postępować po nim. Jestem bardzo wdzięczna za kompetencje, fachowość, spokój i profesjonalizm. Polecam każdemu niezdecydowanemu i niezbyt pewnemu, ale i pozostałym potrzebującym. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.

Bardzo dobry lekarz,ma odpowiednie podejście do pacjenta.Jako pacjentka jestem bardzo zadowolona i polecam Pana Doktora.Wdzięczna pacjentka z przed paru co prawda lat.Anna.