Świetny lekarz pediatra i alergolog. Na wizyty jeżdżę już z 3 dzieckiem. Starsze dzieci są w wieku szkolnym i bardzo rzadko chorują, czego efektem jest sposób leczenia wcześniejszych infekcji. Nigdy nie było konieczności podania antybiotyku, gdyż przepisywane przez doktora leki zawsze były trafione. Dokładnie tłumaczy dawkowanie, a przy tym opisuje dalszy przebieg leczenia i efekty podawania leków. Stąd też nigdy nie było konieczności wizyt kontrolnych,czy też zmiany leków. Córki wyleczył z alergii pokarmowych. Wysoka kultura osobista, spokój i opanowanie.Godny polecenia.
Zdecydowanie polecam Pana Doktora. Zawsze ratował po nieudanych (niestety częstych) diagnozach z przychodni, zawsze stara się leczyć łagodnie za to ze skutkiem długofalowym. Antybiotyk to ostateczność i dzięki temu teraz bardzo rzadko widujemy się z panem doktorem. Dziecko nie choruje, a jak już to jakiś mały katarek. I z alergii córkę wyciągnął. Czasu poświęca ile trzeba, można porozmawiać popytać, nie wypycha ludzi z gabinetu bo następni czekają. Zawsze można zadzwonić i się poradzić, zapytać. Gorąco polecam.
Czy może ktoś podać nr telefonu na wizytę prywatną???? bardo pilne. Dziękuję
Czy może ktoś podać nr telefonu na wizytę prywatną???? bardo pilne. Dziękuję
Bardzo dobry lekarz,trafnie stawia diagnozę i przepisuje odpowiednie leki.POLECAM!
bardzo dobry lekarz, doskonale dobiera leki i zaczyna zawsze od metod naturalnych- homeopatia, leki ziołowe; antybiotyki przepisuje w ostateczności. Poza tym, co najważniejsze ma intuicję w rozpoznawaniu chorób no i mozna do niego zawsze zadzwonić, odbierze, wysłucha, doradzi, uspokoi. Naprawde polecam jako pediatrę, alergologa, lekarza rodzinnego.