Krakowska 19 lok. 7
Zabrze
Bardzo dobry i uprzejmy lekarz, profesjonalnie wizyta spełniła moje oczekiwania.
Przychodnia Lekarska ARNIKA
Mikulczycka 15
Zabrze
Dzisiaj wlasnie dowiedzialam sie,ze po 11 latach trace tak wspanialego endokrynologa jakim jest dr Kajdaniuk wiec nie wiem co mam teraz poczac!,gdyz nie podpisal na ten rok umowy z poradnia przy szpitalu klinicznym nr 1 w Zabrzu!Dzieki jego kompetencji od 11 lat nie mam problemow z tarczyca,az boje sie oddac w inne rece!Pozostaje mi tylko zaczac skladac prywatne wizyty!Tak to wyglada kondycja polskiej publicznej sluzby zdrowia!
NZOZ "OPIFER"
Alojzego Pawliczka 20
Zabrze
Bardzo dobry lekarz. Nie tylko dobrze leczy, ale też poświęca czas na rozmowę i tłumaczenie. Zwraca uwagę na całościowe zdrowie i dopytuje, a nie zajmuje się tylko pojedynczym zgłoszonym objawem. Polecam
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia Pani doktor. Wiem że nie zawsze efekt zabiegu jest do przewidzenia, ale w moim przypadku wszystko zostało wykonane jak powinno. Dlatego polecam tę osobę, warto! :)
Zabrze
Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz -fachowiec w swojej profesji -bylam pacjentką Pana Profesora jestem kilka lat po ablacji -czuje się bardzo dobrze-polecam innym pacjentom z tym schorzeniem aby trafili na niego
Zabrze
Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️
Miejsce zdarzenia: HELMED Helenka Zabrze. Pani dr to Lekarz z powołania i na dodatek konkretna. Podobał mi się proces wyproszenia osoby wcześnie urodzonej, która się wepchała w drzwi przede mną mimo, iż jednoznacznie zostałem wywołany. Ekspresowa diagnoza i dokładne wyjaśnienie propozycji badań *ovid.... gdyż może być inny kierunek leczenia. W moim odczuciu pani dr niezwykle kompetentna, uprzejma z kompleksowym spojrzeniem i jeśli miałbym komukolwiek polecać, to 100% panią dr.
Zespół Wojewódzkich Przychodni Specjalistycznych w Katowicach
ulica Curie-Skłodowskiej 10
Zabrze
Zdarzało mi się być z ciężkim przeziębieniem (a może grypą?) u internisty, który nawet nie sięgnął po stetoskop, a wizyta trwała 3 minuty. U pani dr Rymarczyk leczę się alergologicznie już kilka lat i za każdym razem jestem dokładnie zbadana, osłuchana, zawsze jest wnikliwy wywiad. I pytania dotyczą różnych aspektów zdrowia, nie tylko związanych bezpośrednio z alergią. Bardzo sympatyczna, z "ludzkim" podejściem, cierpliwie tłumaczy. Jednocześnie bardzo konkretna! Z punktu widzenia …
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica 3-go Maja 13
Zabrze
Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
Zabrze
Pani profesor, jest wybitnym kardiologiem, możliwość leczenia się u pani profesor, sprawia, że jako pacjent czuję się bezpiecznie.Konkretne badania, dobry dobór leków. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji kardiologicznej.
Lekarz z bardzo solidną wiedzą, tłumaczący wszystko dokładnie i bez pośpiechu. Na każde pytanie odpowiedź wyjaśniająca co i dlaczego. Bardzo miły człowiek. Otrzymaliśmy razem z mężem wyjaśnienia stanu zdrowia a także na co zwrócić uwagę i co monitorować. Polecam z czystym sumieniem.
Buchenwaldczyków 33 lok. 2
Zabrze
bardzo kompetentny lekarz .W rozmowie z pacjentem interesuje się wszystkimi problemami zdrowotnymi.Tłumaczy istotę choroby oraz sposób leczenia.Podczas badania zauważyła u mnie problem onkologiczny ,iuż jestem po leczeniu.Na każdej wizycie pacjent dostaję konsultacje do innych specjalistów u których się leczy w tym do lekarza rodzinnego,
Katedra i Oddział Kliniczny Kardiochirurgii i Transplantologii ŚUM
Marii Curie-Skłodowskiej 9
Zabrze
Moja mama od ponad 20-tu lat leczy się na nadciśnienie tętnicze. W ciągu tego czasu doszły jeszcze 2 inne schorzenia, m.in. insulinooporność, a w tej chwili cukrzyca typu II, co wszystko w sumie spowodowało nieskuteczność leczenia nadciśnienia i kolejno przerost lewej komory serca. Mimo regularnego zażywania leków na wszystkie choroby i regularnych wizyt u specjalistów mamie leki nadciśnieniowe nie przynosiły żadnych efektów, a ataki wysokiego ciśnienia były coraz częstsze. Zdawało …
MED SILESIA
Nowodworska 41
Zabrze
Jestem pacjentką Pani Doktor od wielu lat. Doceniam jej profesjonalne podejście do pacjenta. Jest osobą bardzo miłą i kulturalną , ma przyjacielskie podejście. Zawsze czuję się zaopiekowana . Wizyty są punktualnie i trwają tyle ile trzeba, a nie tzw."5minut". Polecam z całego serca.
Galeria Zdrowia "Sanivitas"
Wolności 299
Zabrze
Pani doktor (śmiem nadużyć tego tytułu) przyczyniła się w znaczący sposób do pogorszenia stanu zdrowia u mojego 80-letniego taty. Tata miał od dwóch dni masywne obrzęki prawej strony ciała, nie mógł samodzielnie wstać z pozycji siedzącej, czuł ogromny ból w konczynach i ogólne oslabienie. Parę godzin wezwane pogotowie tez nie pomogło, ale przynajmniej ratownicy zachowali się po ludzku i zbadali ze wszystkich stron. Pani pseudo lekarz pojawila się laskawie po …
Katedra i Oddział Kliniczny Kardiochirurgii i Transplantologii ŚUM
Marii Curie-Skłodowskiej 9
Zabrze
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 3 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Koziołka 1
Zabrze
Nowy Bytom. Nieuprzejmy, traktujący pacjentów z buta. Bo w przychodzi zwolnił się inny kardiolog i on przejmuje po nim pacjentów, więc mówi pacjentce, że jest jak "przechodzona 4 razy żona" - tekst niegodny lekarza i na dokładkę sekistowski. Nie bada nawet ciśnienia, nie przeprowadza wywiadu. Podczas wizyty wyjmuje bezczelnie telefon i gdzieś sobie dzwoni bo coś mu się przypomniało (ani przepraszam, ani czy mogę). Nie wypisuje recept. Nie daje zleceń …