Bardzo kompetentny lekarz, który z uwagą poświęca czas na przebadanie pacjenta. Prywatna wizyta rozwiała wszystkie moje wątpliwości, a dodatkowo doktor profilaktycznie przebadał moje nerki mimo, że nie tego dotyczyła moja wizyta.
Ten lekarz to jakąś porażka.Nie zbadał mojej mamy,nie obejrzał wyników, słowem się nie odezwał.Brud i bałagan w gabinecie. Szok.Nie polecam.
Czytając opinie miałem już zamiar zrezygnować z umówionej wizyty ale jednak poszedłem i byłem pozytywnie zaskoczony, całe badanie przebiegło tak jak powinno i chciałoby się żeby w każdym gabinecie lekarze właśnie tak podchodzili do pacjenta.
Nie Polecam doktora. Byliśmy na wizycie prywatnej w przychodni wziął pieniądze za wizytę a tak naprawdę nie obejrzał wyników z którymi do niego specjalnie przyjechaliśmy. Łagodnie mówiąc wyprosił bo się spieszył a oczywiście się spóźnił i powinien przyjąć każdego pacjenta zapisanego według kolejności. Nie przyjemny wręcz wredny.To przychodnia prywatna nie NFZ..., gdzie lekarze mają gdzieś pacjentów. ..prywatnie lekarz jest dla nas nie my dla niego.My mu płacimy i powinien obejrzeć wyniki jak i poświęcić czas za który mu pacjenci płacą. Nie polecamy tego urologa.Strata nerwów i czasu.
Dr Kodrycki to najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia w swoim długim zyciu. Kompetentny, taktowny, empatyczny. Pomógł mi bardzo. Dzieki niemu żyję bez bólu. Wykazał rowniez duze zainteresowanie organizacją samego procesu leczenia. Polecam wszystkim Pana doktora i bardzo mu dziekuję za trafność diagnozy i sprawny i skuteczny zabieg.
Po wypadku samochodowym trafiłam na Klinikę Urologii MSZ w Olsztynie z urazem nerki, była ona całkiem rozkawałkowana. Lekarzem który cewnikował mi nerkę był właśnie Pan dr Kodrycki. Wspaniały i miły człowiek, prawdziwy specjalista! Polecam! Julia Kovalchuk, Warszawa
Julia Kovalchuk, Warszawa
Zgadzam się w zupełności z moimi przedmówcami. NIE POLECAM!!!! tego lekarza. To konował. Tacy ludzie nie powinni leczyć ludzi. Brak kompetencji i właściwego podejścia do pacjenta. Ostrzegam też innych pacjentów szkoda czasu i zdrowia na takich lekarzy.
Nie polecam tego lekarza, bardzo niemiły dla pacjenta. Brak zainteresowania chorobą i pomocą w leczeniu, zwłaszcza jeśli posiadasz wyniki badań od innych lekarzy.Wręcz stwierdziłbym, że wygnał mnie z gabinetu.
Wierutne bzdury ktoś tu wypisuje... . Moje spotkanie z dr Kodryckim miało miejsce w sierpniu 2015. Poznaliśmy się na SOR-rze może w niemiłych okolicznościach, może było jakieś niepotrzebne słowo? Może? Po upływie 1,5 miesiąca wylądowałem na oddziale urologii,gdzie pan Krzysztof pracuje. Miałem operację. W pierwszych pooperacyjnych 2 dobach na sali numer 4 opiekował się mną właśnie dr Kodrycki. Okazało się, że jest to cudowny człowiek i profesjonalny lekarz. Nie pozbawiony empatii i po ludzku mówiąc ''serca''. Byłem bardzo zaskoczony tym bardziej, że wydawało mi się, że niezbyt mnie lubi. Był przy mnie w najcięższych momentach, gdy wydawało mi się, że odchodzę z tego świata. Pomagał jak mógł w walce nie tylko z bólem ale z samym sobą. Dziękuję za wszystko panie Krzysztofie. Życzę panu sukcesów na gruncie zawodowym i prywatnym. Z całego serca polecam dr Kodryckiego jako wspaniałego urologa. Nie wpisujecie opinii pod wpływem impulsu, na emocjach. Często w ten sposób szkodzimy innym - nie mając ku temu podstaw! Lekarz nie musi nas kochać, nie musi nas lubić. Wystarczy jeśli będzie nas leczył. Raz jeszcze dziękuję Doktorze za wszystko. Jarek K.
Nie polecam tego lekarza i ostrzegam innych pacjentów. Jest niemiły, zimny i brak mu dobrej woli, by pomóc pacjentowi w problemie. Przyjął mnie w swetrze, jedząc słone paluszki w obecności wścibskiej pielęgniarki. Odrażające!!!