Jestem zszokowana i oburzona postawą dr. Kubicius.Zgłosiłam się z moim dzieckiem po pomoc, a zamiast profesjonalnego podejścia spotkałam się z arogancją i brakiem jakiejkolwiek empatii. Kiedy wspomniałam, że za czas oczekiwania i koszty dojazdu mogłabym równie dobrze skorzystać z prywatnej wizyty, lekarz zamiast skupić się na leczeniu mojego dziecka, stwierdził, że w takim razie powinnam faktycznie iść prywatnie. Takie zachowanie jest skandaliczne – lekarz powinien pomagać pacjentom, a nie odsyłać ich tylko dlatego, że nie spodobał mu się komentarz. To nie tylko brak profesjonalizmu, ale i zwykła ignorancja wobec pacjenta. …
Takie zachowanie jest skandaliczne – lekarz powinien pomagać pacjentom, a nie odsyłać ich tylko dlatego, że nie spodobał mu się komentarz. To nie tylko brak profesjonalizmu, ale i zwykła ignorancja wobec pacjenta. Zdecydowanie nie polecam tego lekarza nikomu, kto oczekuje szacunku i rzetelnej pomocy medycznej.
Nie polecam tego lekarza. Brak zainteresowanie, guzek zbadany z kilometra, zero jakiegokolwiek wytłumaczenia co robić dalej, pacjent prowadzi monolog, zamiast dialogu z lekarzem. Zero jakiegokolwiek choć w 1% zainteresownia pacjentem. Szkoda czasu na tego lekarza wyjdziecie z tą samą wiedzą co przed wizytą..
Nie polecam. Brak zainteresowania pacjentem, gabinecie jest chyba za kare!!! masakra Pyta pacjenta co mu jest, to chyba on powinien stwierdzic. jakies zalecenia, to wymuszone.
Lekarz w zasadzie nie zrobił żadnego wywiadu z pacjentem ,po pokazaniu z daleka znamiona od razu kazał się położyć żeby go usunąć .Zero zainteresowania pacjentem ,na wszystkie pytania odpowiadał niechętnie choć sam po zabiegu powinien poinformować co robić dalej.Nie polecam .
Najgorszy lekarz u jakiego byłem. Zero kompetencji, totalny brak zainteresowania pacjentem, ze skręconą kostką kazał mi podejść do swojego biurka, zamiast podejść do mnie. Jego wyraz twarzy mówi sam za siebie... Nie polecam.
Niestety, wizyta to strata czasu. Brak zainteresowania pacjentem. Od lekarza oczekuję konkretnej porady, tymczasem informacje trzeba było „wyciągać” słowo po słowie. Więcej można dowiedzieć się od dra Google ☹️
Więcej można dowiedzieć się od dra Google ☹️