lekarz Krzysztof Laber

TO NIEZWYKŁY CZŁOWIEK, LEKARZ WIDZĄCY CZŁOWIEKA, SPECJALISTA. POTRAFI WSPÓŁODCZUWAĆ EMOCJE INNYCH OSÓB, POSIADA UMIEJĘTNOŚĆ POSTAWIENIA SIĘ NA MIEJSCU INNEJ OSOBY. POLECAM Z CAŁYM PRZEKONANIEM.

TO NIEZWYKŁY CZŁOWIEK, LEKARZ WIDZĄCY CZŁOWIEKA, SPECJALISTA.
POLECAM Z CAŁYM PRZEKONANIEM.

Przychodziłam do przychodni w Ustroniu do Pana doktora z moim mężem , no chyba pierwszy raz zauważyłam u lekarza tak pozytywne podejście do pacjentów , wszystkich wita z uprzejmością , zadowoleniem że przychodzą po porady z problemami zdrowotnymi dlatego też ze swoim problemem udałam się właśnie do niego , gdzie też zabrałam moją 80 letnią mamę , którą traktował wyjątkowo żeby rozładować stres wynikły z przeprowadzonego zabiegu. Cała trójka wypowiada się pozytywnie o doktorze K. Laber , który jest lekarzem z powołania ma pozytywną osobowość oby jak najwięcej można było spotkać takich ludzi jak Pan Doktor Krzysztof Laber . Dziękujemy Panie doktorze za opiekę lekarską.

Doktor K.Laber to bardzo mily, sympatyczny o niezwyklej empatii lekarz chirurg. W trakcie kilkakrotnych wizyt w Poradni w Ustroniu ul. Mickiwicza przekonalam sie, ze jest wybitnie profesjonalny i przyjazny dla pacjentow. Nie trafilam jeszcze na tak wspanialego lekarza w ramach NFZ. Potrafi pocieszyc i skutecznie rozwiac obawy czy watpliwosci. Szczerze polecam!