Zdecydowanie nie polecam. Trafiłam do Pana doktora na początku ciąży, nie potrafił ocenić co widzi na usg, nastraszył mnie szybkim poronieniem. Po wizycie pojechałam do innego ginekologa, który stwierdził, że z ciążą wszystko dobrze a na usg widoczna jest tylko niewielka torbiel, która sama się wchłonęła. Na szczęście dziś córeczka jest już na świecie. Odradzam wizyty, podejście do pacjentki mało profesjonalne a kompetencje pozostawiają wiele do życzenia.
Niestety liczyłam na to, że lekarz okaże się miły. Niestety na wejściu skomentował moją wagę i zasugerował mi, że lubię podjadać i przydałoby mi się zrzucić. Nie przyszłam po to, aby mnie komentował, tylko żeby sprawdził czy wszystko jest w porządku między nogami, zwłaszcza że powiedział to osobie z zaburzeniami odżywiania i przez resztę dnia nie chciałam nic jeść. Wcina się w zdania, nie tłumaczył mi co robi w danym momencie. Według mnie bardzo nieprofesjonalne podejście do pacjentki. Nie polecam.t
Godny polecenia lekarz posiadający wielkie umiejętności ,kulturalny .Polecam tego lekarza z czystym sumieniem.