lekarz Krzysztof Mazur

3,4
3,1
3,2

Z całego serca polecam dr Mazura. Jestem kilka dni po operacji Halluksa. Wielu pacjentów skarży się na brak komunikacji z Doktorem, ale jego rolą nie jest zabawianie rozmową a jakość leczenia Dla mnie doktor jest specjalistą w swoim fachu. Polecam szczerze jeśli komuś zależy na jakości leczenia

Z całego serca polecam dr Mazura.

Wizyta u doktora pozostawiła we mnie duże rozczarowanie. Cała prywatna konsultacja trwała może 5 minut. Odniosłam wrażenie, że lekarz jest opryskliwy i oceniający nie znając do końca sytuacji. Ogólnie swoją aparycją i brakiem zaangażowania sprawił, że czułam się niekomfortowo. Wyszłam z gabinetu bez konkretów, za to z poczuciem „bycia głupią”. Nie będę się zagłębiać w to, jakie zachowania doktora wywołały we mnie takie uczucia, ale jest to raczej ta część fachu, której chyba nie opanował i nad którą powinien popracować, o ile zdanie pacjenta coś dla niego w ogóle znaczy. Tak po ludzku.

No niestety … zero zainteresowania pacjentem, zero kontaktu wzrokowego, wypisanie kartki słowo „na zdjęcie”, po powrocie zapytałam i coś wyszło na zdjęciu RTG odp „nic nie wyszło …” wysokim nie miłym tonem a ból barku był okropny !!!! Wypisał receptę na tabletki przeciwbólowe i nara. Generalnie mega słabo !!!!

4,0

Bardzo dobry lekarz, polecam! Może pan doktor nie jest bardzo komunikatywny, ale według mnie lekarz powinien być dobry w swoim fachu. Pierwszy ortopeda, który nie był zainteresowany opisem badań, a płytkami. Do tej pory żaden z lekarzy, mam wrażenie, nie potrafił odczytywać tego, co znajduje się na płytkach z rezonansu. Dokładnie mnie zbadał, sam nawet wiedział, w którym momencie mnie zabolało, bez okazywania przeze mnie grymasu. Przeprowadził zabieg artroskopii, po którym nie mam brzydkich blizn.

Lekarz niekompetentny. Absolutnie nieempatyczny i nie komunikatywny. Nie zleca badan, patrzy tylko w komputer nie w oczy pacjentowi. Nie prowadzi nalezycie dokumentacji i nie zważa na ból i uwagi pacjenta. Bardzo bolesnie bada i stwierdza zawsze tylko ze nic nie jest. Sugeruje wszystkim choroby psychiczne gdyz jest sam nieudolny. Nigdy wiecej.

2,0

Bardzo słaby lekarz, siedzi tam w salusie jak by za kare,nic dziwnego że nie robi na NFZ bo pewnie nikt go niechce zakontraktować,dużo ludziom niepomogl a wręcz zaszkodził,gorąco niepolecam.

Rzeczowy - sam analizuje RM (ignoruje opis), jasno opisuje sytuację pacjenta, objaśnia możliwe sposoby postępowania i leczenia, uzgadnia i ustala terminy koniecznych zabiegów tak, aby uniknąć nadmiernego uplywu czasu od kontuzji, co daje większą gwarancję całkowitego wyleczenia. Generalnie bardzo w porządku.

Generalnie bardzo w porządku.

bardzo dobry fachowiec, może nie jest gaduła, ale jest kompetentny , polecam bdb specjalista chirurg

3,0

Pan doktor jak znakomita część swoich kolegów po fachu ma problemy z komunikacją i uważa że pacjent nie jest już nie mówię że równorzędnym ale i jakimkolwiek partnerem do rozmowy. W ponurym milczeniu wysłuchał przedstawionego przeze mnie w sposób bardzo syntetyczny problemu( oczywiście w trosce o cenny czas pana doktora), dokonał oględzin po czym wypisał środek przeciwbólowy. Na moje pytanie o przyczynę bólu spojrzał na mnie jak na kosmitę i udzielił lakonicznej odpowiedzi że to stan zapalny. Jakbym mówiła do ściany. Dodam tylko że wizyta była prywatna - strata czasu i pieniędzy.

4,0

Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, świetny operator.

Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, świetny operator.