Zaufanie do kompetencji | 4,4 |
Kompleksowość podejścia | 4,6 |
Uprzejmość | 4,7 |
Godny polecenia | 4,4 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz jakich mało! Bardzo mi pomógł podczas porodu, gdyby nie doktor nie wiem czy bym psychicznie wytrzymała. Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem i zaangażowaniem. Z calego serca Dziękuję Bardzo
Z calego serca Dziękuję Bardzo
Godny polecenia | 5,0 |
Gdyby wszechświat nie postawił na mojej drodze Pana doktora, mojego syna i mnie, nie byłoby na tym świecie. Cały poród czuwał, pomagał, obserwował. Kiedy pojawiły się komplikacje, zareagował z prędkością światła- finalnie przeprowadził CC. Zawsze będę o nim mówić z wielkim podziwem i szacunkiem. To najlepszy lekarz ginekolog jakiego w życiu widziałam. Pomocny, otwarty, pełen empatii i przede wszystkim ludzki. Wzór do naśladowania. Mało jest takich ludzi a co dopiero w zawodzie lekarza. Jestem wdzięczna. Z całego serca polecam. Swoją osobą dodaje nieocenionej wartość Jarocińskiej porodówce....
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz, który uratował mnie i moje Dziecko w jarocińskim szpitalu.Trafiłam do szpitala w 35 tygodniu ciąży. Doktor zdiagnozował łożysko przodujące, którego wcześniej nie dostrzegł lekarz prowadzący. Kompetentny, troskliwy, pomocny. Serdecznie polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Fantastyczny lekarz, wiele chce mu zaszkodzić, ale jak widać na szczęście bezskutecznie. Zna się również na medycynie kosmetycznej (naprawdę i chętnie jeszcze skorzystam). Pozdrawiam Pana doktora !
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Bardzo miły i sympatyczny Pan Doktor!miałam przyjemność poznać doktora podczas hospitalizacji w Szpitalu Madurowicza- pełnił wtedy dyżur. Jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem.
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz godny zaufania. Jeden z niewielu ginekologów przy którym można czuć się komfortowo. Sumienny, cierpliwy, kompetentny. Polecam wszystkim tym kobietą, które oczekują od ginekologa zrozumienia i delikatnego badania.
Godny polecenia | 5,0 |
Takiego lekarza polecam każdej kobiecie,która wymaga pomocy.Bardzo dokładny,kompetentny.Poświęca pacjentce dużo czasu,potrafi wyjaśnić wątpliwości.Miły,uprzejmy,uśmiechnięty.Jestem bardzo zadowolona z leczenia,jakie zastosował.Co najważniejsze-wyleczył mnie.Panie doktorze,więcej takich lekarzy.
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny lekarz! Kobieta czuje się podczas wizyty komfortowo i pewnie. Bardzo mi pomógł, w sytuacji gdy inni rozkładali ręce. Wszystko wyjaśnił, poprowadził leczenie, odpowiedział na każde pytanie. Polecam gorąco!!!
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 3,0 |