Bardzo kompetentny lekarz, bardzo uprzejmnie odnosi się do pacjentów, informację dotyczące leczenia dolegliwości przekazuje w bardzo prosty i zrozumiały sposób. Bardzo , bardzo polecam każdemu Pana doktora kto tylko potrzebuje pomocy laryngologicznej. Nie spotkałam lepszego człowieka i specjalisty w życiu. Pozdrawiam serdecznie
Potwierdzam 5/5 i polecam z pełnym przekonaniem z własnego doświadczenia.Od pierwszej wizyty zaskoczenie profesjonalizmem i konkretnym podejściem do sprawy, fachowiec! przy tym doktor miły w kontakcie, bez "nadmuchanego" ego, nie stwarza dystansu, można śmiało pytać, rozwieje wątpliwości. Co rzadko się zdarza, pan doktor zrelacjonuje plan leczenia, także co robić po zabiegu i dalej. Pacjent czuje się zaopiekowały i że wreszcie trafił w dobre ręce, zaufałam na 100 % . Mogę …
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz. Wspaniały człowiek. Mało takich lekarzy. Uprzejmy, wyrozumiały, pomocny. Leczę się u Pana Doktora. Wydał mi skierowanie na TK, które zgubiłam. Przypadkowo spotkałam Pana Doktora w innej placówce i mi wypisał nowe.To było takie ludzkie-przyjazne. TK był w moim przypadku niezbędny. Polecam kazdemu kto chce być objęty troskliwą opieką.
Bardzo kompetentny lekarz. Z dużym zaufaniem i wiedzą podszedł do mojego problemu. W sposób szczególny przeprowadził rekonstrukcję podniebienia miękkiego. Z życzliwością i humorem przebiegał zabieg. Nawet nie zorientowałam się kiedy było już po zabiegu. Kontrolne wizyty u doktora przebiegały zawsze z cierpliwym i fachowym podejściem do pacjenta. Bardzo gorąco polecam pana doktora.
Klinika Języka
Plewiska
Bardzo skrupulatna Pani Doktor, przeprowadzony dokładny wywiad , badanie i podsumowanie naszego spotkania plus zalecenia. Nasz problem dotyczył nieprzybierania na wadze 4 tygodniowego synka, dzięki wsparciu i pomocy dr Buszkiewicz została uratowana moja laktacja. Dziękujemy ogromnie i pozdrawiamy. Rodzice Janka W.
Centrum Medyczne "MEDICOR"
Stanisława Jabłońskiego 2/4
Rzeszów
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalizm, życzliwość i indywidualne podejście do pacjenta. To lekarz z powołania, który z wielką uwagą i empatią słucha swoich pacjentów, dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia i odpowiada na wszystkie pytania. Wizyta odbyła się w miłej i spokojnej atmosferze, co pozwoliło mi poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Z całego serca polecam tego specjalistę każdemu, kto szuka rzetelnej i troskliwej opieki medycznej. Dziękuję!
Gabinet Ginekologiczny
Piastowska 24 lok. 1
Kędzierzyn-Koźle
właściwy człowiek na właściwym miejscu, ulubiony lekarz mojej córki, którą leczy od kilku lat na przewlekłe zapalenie zatok, tylko on jest w stanie opanować potworne bóle głowy u 14 latki, gdy ma akurat nawrót choroby,zawsze mogę na niego liczyć, gdy dzieje się z nią coś złego,pierwszy lekarz z POWOŁANIA którego spotkałam w życiu
Pani Kasia jest wspaniałą specjalistką o szerokiej wiedzy, patrzy na dolegliwości holistycznie i nie przepisuje od razu antybiotyków jak większość. Mam do niej zaufanie i chociaż mieszkam w Warszawie to jeśli coś jest nie tak to mam ochotę wrócić do Grajewa specjalnie na wizytę. Potrzebujemy więcej takich lekarzy.
"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
ulica Mehoffera 6
Chciałbym serdecznie podziękować Doktorowi Pawłowi Cendzie,za udaną operację wycięcia malformacji przy śliniance przyusznej.Operacja udana ,jestem 3tyd.po i bez komplikacji. Chciałbym także podziękować całemu personelowi 5wsk w Krakowie za miły pobyt,oraz ludzkie podejście do pacjenta.
Gabinet Laryngologiczny Specjalistyczny
Nefrytowa 12
Piaseczno
Pani doktor bardzo mi pomogła, podczas gdy inny lekarz bagatelizował mój problem. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i profesjonalnej opieki. Dziękuję!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej LAR-MED Janina Koźmińska Filia
Ziemowita 1/9
Trafiłem do Pani Doktor poprzez wyszukiwanie internetowe. Bezproblemowa i uprzejma rejestracja oraz zaproponowane trzy terminy na wizytę pozwoliły mi wybrać ten jak najbardziej korzystny czasowo dla mnie. Po wizycie mogę powiedzieć, że jest to lekarz godny polecenia. Profesjonalny, rzeczowy, konkretnie odpowiada na zadane pytania i tłumaczy wszystko co robi. Po badaniu zostały dobrane leki, które szybko zaczęły działać i teraz czuję się zdecydowanie lepiej. Nazywam to właściwym podejściem do pacjenta, …
Panie Doktorze , dziękuję za troskliwą i profesjonalną opiekę medyczną, życzliwość, ciepłe słowa i nieustający uśmiech oraz danie mi szansy na powrót do normalnego funkcjonowania i przywrócenie wiary w lekarzy. Świadomość, że dobry lekarz i dobry człowiek czuwa nad naszym zdrowiem, dodaje sił i pomaga w leczeniu. Życzę Panu wszystkiego najlepszego.
Poradnie
Bohaterów Westerplatte 4
Giżycko
Bardzo miły, kompetentny, zawsze ma czas dla pcjenta.Korzystam z usług laryngologicznych od dziecka, dlatego też zdążyłam dostrzec Wielkie Serce Pana doktora. Polecam i pozdrawiam serdecznie.
NZOZ STOMATOLOGIA PATYKIEWICZ J. Patykiewicz
Kobierzyńska 130/U-1
Pierwszy raz miałam wykonywany zabieg chirurgiczny na ząbku. Napewno wrócę do doktora przy kolejnej okazji. Profesjonalny, dokładny, posiadający czas dla najtrudniejszego pacjenta👌😂
Gabinet Lekarski ORL-MED Adam Orłowski
Nefrytowa 12
Piaseczno
Zdecydowanie najlepszy lekarz na jakiego trafiłam! Mimo podważania jego diagnozy przez innych lekarzy jego ocena okazała się jedyną słuszną. Pełne zaangażowanie, obszerny wywiad. Jestem bardzo wdzięczna i szczerze polecam!
Pan doktor Wrzesiński jest wysokiej klasy specjalistą o dużej dozie empatii. Przed zabiegiem przeprowadził badanie, zapoznał się z warunkami i wyzwaniem, którego się podejmował. Wszystko dokładnie wyjaśnił. Odpowiedział na zadawane przeze mnie pytania. Operacja ze swojej natury dosyć krwawa, ale pan doktor spokojnie przedstawił wszelkie skutki co bardzo mnie uspokoiło. Jeśli kiedykolwiek miałabym powtórzyć ten zabieg, to bez zastanowienia zgłoszę się do pana doktora.
ul. Paderewskiego 14/2 Gorzów Wielkopolski
Gorzów Wielkopolski
Byłam u Pani doktor z trzyletnim synkiem, który miał zapalenie ucha i wymagał wyczyszczenia uszek. Malec wiedział, że to nie boli, jednak strach przed nieznanym był silniejszy i krótko mówiąc bał się (wcześniej byliśmy u innego laryngologa i nie miał absolutnie podejścia do dzieci). Synek wyszedł z gabinetu Pani doktor uśmiechnięty i zadowolony... Dlatego wystawiam najlepszą ocenę i polecam wizytę u doktor Machały-Goćwińskiej wszystkim rodzicom, którym zależy na bezstresowych i …