Filtruj terminy

dr n. med. Wojciech Skrzypczak

Laryngolog, Otolaryngolog

Centrum Medicover Grunwaldzka
al. Grunwaldzka 472 A

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że Dr Wojciech Skrzypczak uratował mojego tatę, który w wieku 89 lat zachorował na złośliwy nowotwór migdałka. Po dokładnym badaniu i wnikliwej rozmowie zlecił natychmiastową radioterapię. Tata początkowo skarżył się tylko na ból gardła i nalot na migdałku, zaczął mieć też niewielkie trudności z przełykaniem – dla pewności postanowiliśmy to skonsultować. Dr Skrzypczak bez wahania stwierdził nowotwór w dość zaawansowanym już stanie, który w jego ocenie …
Opinia dodana przez: Magda

lek. med. Aleksandra Klein-Obrębska

Laryngolog, Otolaryngolog

CORDIMED
ul. Biała 7A

Wspaniały człowiek i lekarz, przy którym czuję się bezpiecznie. Dbająca o pacjenta, tłumacząca. Opiekuje się mną i moja rodzina laryngologiczne wiele lat. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Małgorzata Abramska

dr n. med. Andrzej Betlejewski

al. Grunwaldzka 212 (Company House

Bardzo dobry specjalista laryngolog. Polecam z calego serca. Kompetentny i bardzo grzeczny człowiek.

prof. dr hab. n. med. Waldemar Narożny

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Gen. De Gaulle'a 3/2

Serdecznie polecam Profesora, zwłaszcza, że doświadczyłam wizyt u różnych "specjalistów"...Profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta ale przede wszystkim zrozumienie i skuteczna pomoc to główne zalety.
Opinia dodana przez: mirosław

lekarz Wojciech Sierszeń

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Aksamitna"
ulica Aksamitna 1

Jestem po wizycie u p.doktora i jestem bardzo zadowolona .GORĄCO POLECAM!!!! Jestem niełatwym "przypadkiem medycznym" i pan doktor w sposób zrozumiały i spokojny wytłumaczył mi jak wygląda moja sytuacja pooperacyjna i ewentualnie dalsze leczenie, które podejmie się już sam pan doktor..Jest to człowiek uprzejmy,kulturalny i widać tą chęć pomocy.
Opinia dodana przez: barbara

lekarz Michał Ożdziński

Enel-Med
ul. Grunwaldzka 163

lekarz bardzo sympatyczny a przy tym swietny specjalista! bada skrupulatnie i dokladnie, zadaje duzo pytan, zapisuje na recepcie rowniez leki ktore nie sa na recepte by pozniej wykupic te odpowiednie, dzieciom daje naklejki za odwage dzieki czemu sie go nie boją, jestem zadowolony z uslug tego lekarza i polecam z czystym sumieniem.

lekarz Zuzanna Kurzela

Kolonia Anielinki 6a

Dobry diagnosta, wzbudzająca zaufanie, duże doświadczenie, racjonalne podejście. Polecam bezwzględnie :)
Opinia dodana przez: Ania

prof. dr hab. n. med. Krzysztof Oleś

SwissMed Centrum Zdrowia
Wileńska 44

Żaden inny lekarz! Moje problemy zdrowotne zaczęły się jakieś 5 lat temu, często bolała mnie głowa, mroczki przed oczami, w ręku nie mogłam utrzymać szklanki. Nie wspomnę o dolegliwościach jelitowych – bardzo silne skurcze, ogromny ból promieniujący do kl. piersiowej , jak przy zawale. Przeczulica skóry i ciągle napięte mięśnie. Moje wizyty u doktorów nic nie dały- jak nie menopauza, to zespół cieśni nadgarstka lub nerwica żołądka. Myślałam , że …

lekarz Beata Sznurowska-Przygocka

Audiolog, Foniatra

FONAMED
Kościuszki 20 lok. 1

Pani Doktor jest lekarzem wyjątkowym: jej fachowość, empatia, troska o pacjenta, niesamowita dociekliwość gwarantują uzyskanie pomocy na najwyższym poziomie. Od wielu lat korzystam z wizyt u niej, zawsze efekt leczenia jest satysfakcjonujący.
Opinia dodana przez: Maria

Dariusz Lewandowski

al. Wojska Polskiego 16A lok. 1

Bardzo dobry specjalista,ogromne doświadczenie.A ponadto wspaniały człowiek. Działał pewnie i zdecydowanie.
Opinia dodana przez: Krystian

lek. med. Dmitry Tretiakow

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u doktora, widać że posiada ogromną wiedzę i jest bardzo życzliwy dla Pacjentów. Dokładnie tłumaczy plan działania i popiera diagnozę badaniami, wychodząc miałam pewność, że trafiłam w dobre ręce! Polecam wszystkim, bo to godny zaufania lekarz. :)
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Anna Grundkowska

bp. Wronki 4

Stara się trzymać jak najdalej od pacjenta. Jest wyniosła i nieprzyjemna. Ignoruje opis co boli I co w odczuciu pacjenta dolega

dr n. med. Dariusz Babiński

Chrzanowskiego 38a

Umówiłem wizytę w konkretnym celu (chodziło o wyjęcie z nosa żelowego stabilizatora po zabiegu przegrody nosowej) Specjalnie użyłem formularza kontaktowego na portalu, by przed wizytą zasygnalizować w jakiej sprawie przychodzę. Podczas wizyty lekarz poinformował mnie, że nie jest w stanie wyjąć z mojej przegrody żelowego stabilizatora bo nie dysponuje odpowiednim sprzętem i lekami rozkurczającymi śluzówkę nosa. Poinformował mnie bym się zgłosił do placówki laryngologicznej, która taki sprzęt posiada. Przyszedłem na …
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Dariusz Haliniarz