Oddział Chorób Wewnętrznych Vito - Med Sp . zo.o.
ul . Radiowa 2 Gliwice
Gliwice
Do Pani doktor trafiłam z polecenia. Szybko postawiła trafną diagnozę. Bardzo dobry specjalista ale również sympatyczny człowiek.
gliwickie centrum medyczne
kościuszki 29
Gliwice
Polecamy Doktora Kowalskiego. Najlepszy pediatra. Syn zawsze z uśmiechem idzie do doktora czy chory czy zdrowy :)
NZOZ MediCare
ul. Kozielska 325 44-164 Gliwice
Gliwice
To jest lekarz godny polecenia. Pacjent nie czuje się jak "kolejna kartoteka z chorobą". Jest cierpliwy dla pacjentów oraz bardzo uprzejmy.
Centrum Zdrowia Psychicznego i Leczenia Uzależnień Centrum Profilaktyczno - Rehabilitacyjnego Sp. z o. o.
ulica Dębowa 5
Gliwice
Zdecydowanie lekarz godny polecenia. Zostało mi rzetelnie przedstawione działanie w kierunku diagnostyki. Pan Doktor potrafi wysłuchać i nie bagatelizuje żadnego z objawów. Polecam bardzo.
Centrum Medicover Gliwice
Gruszczyńskiego 2/4
Gliwice
Lekarz z powołania .Wszystko objaśnione dokładnie. Pani Doktor będzie Pani brakowało w Zabrzu.Dziękuję za opiekę nad córką.
Dubois
Gliwice
Leczyłam się u lekarza Suwińskiego w Gliwicach (szpital onkologiczny)w 1995 r. i do tej pory jestem mu wdzięczna za pomoc. U pacjentów z którymi leżałam miał taką samą opinie, potrafił sobie zdobyć zaufanie i pacjent miał w nim podporę psychiczną,która jest tak ważna w tej chorobie. Polecam go w 100% każdemu pacjentowi.Pozdrawiam Maria Nowak-Katowice
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS"
Powstańców Warszawy 3/2
Gliwice
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Pani Doktor wyprowadziła mnie na prostą z koszmarnej pokrzywki, którą nie potrafiłam wyleczyć od 2 lat z pomocą innych lekarzy. Wnikliwie wysłuchuje pacjenta, pomimo że w przychodni roi się od pacjentów. Jej dyspozycje są jasne i klarowne, wszystko tłumaczy, ma cierpliwość. Jest kompetentna, stosuje nowoczesne terapie i metody leczenia. Pamięta historię pacjenta, pomimo, że walą do niej tłumy. Pierwszy raz spotkałam się z sytuacją że lekarz przychodzi pół godziny przed …
Gliwice
Wnikliwy radiolog,który nie pomija niczego,nawet najmniejszych zmian. Opis dokładny i rzetelny w kierunku onkologicznym. Bardzo Dziękuję za opis mojego TK.
Szkoła Rodzenia
Stanisława Moniuszki 11
Gliwice
Przyjechałem z Holandii wyrwać 3 zęby aby potem wstawić protezkę.Umówiony byłem z innym stomatologiem w Prodental Clinic w Gliwicach na ul.Orlickiego.Pan doktor nie mógł mnie przyjąć więc w jego zastępstwie polecono mi panią doktor Anne Kwiecińską.Moje nastawienie do wizyty było co najmniej -mieszane. Pani doktor mile mnie zaskoczyła.Młoda ,fajna stomatolog nie wyrwała mi zębów odbudowując je super ,bez najmniejszego nawet bólu! Nawet zastrzyk nie bolał!. Wszystko co było robione ,zostało …
Gliwice
Pani doktor jest niezmiernie empatyczna ,uważna na potrzeby pacjenta , kompetentna ,cierpliwa. Polecam wizyty u pani doktor.
Niewzykle kompetentna, miła lekarka. Jej wiedza jest ogromna, widać, że Pani doktor jest "na czasie" z nowinkami z branży, aby móc odpowiednio pomóc pacjentowi. Ma niesamowitą intuicję lekarską, cierpliwość i delikatność dla pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołania. Polecam gorąco
Gliwice
Bardzo dobry lekarz. Zasługuje na zaufanie. Fachowo zdiagnozowana choroba, perfekcyjnie przeprowadzona operacja. Bardzo dobry kontakt i podejście do pacjenta oraz zainteresowanie zarówno przed operacją jak i po zabiegu. To niezmiernie ważne, ponieważ pacjenci onkologiczni to wyjątkowa grupa osób, która wymaga szczególnego podejścia. Takie ma doktor Maciej Wideł. Polecam Go zdecydowanie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Pracy przy Hucie Łabędy S.A. "PRO-MED." Sp. z o.o.
ulica Zawadzkiego 45
Gliwice
Duża wiedza, profesjonalizm, a przy tym duża skromność ! Kiedyś przyjmowała pacjentów z ręką w gipsie, w przychodni w Łabędach często bywa przed czasem (ewenement na skalę całego kraju). Nie odmówi nigdy wizyty(pacjentowi) nieumówionemu !Dla mnie to taki współczesny doktor Judym, których ponoć nie ma !!!
Witam chciałam z całego serca podziekować Ordynatorowi Oddziału Toksykologii panu dr Tomaszowi Kłopotowskiemu oraz całemu personelowi oddziału toksykologii za uratowanie mi życia w maju 2020 trafiłam na oddział toksykologii w bardzo złym stanie!!Pan ordynator uratował mi życie i jestem mu za to bardzo bardzo wdzięczna.Dziekuje Alicja K.
Medyczne Centra Diagnostyczne VOXEL
ul. Radiowa 2
Gliwice
Bardzo rzeczowe wyjasnienie watpliwosci dotyczacych opisywanego badania w bezposredniej rozmowie telefonicznej