MMeisinger
ul. Walczaka 12B/13, II piętro Klinika Villa Park (dawny Szpital Dziecięcy)
Gorzów Wielkopolski
Z pełną świadomością, dołączam do wszystkich ocen i opinii 5/5. Najwyższy poziom komunikacji z pacjentem. Konsekwencja w ustaleniu źródła problemu oraz dobór właściwego leczenia to może krótka, ale prawdziwa ocena. Mam pełne zaufanie i gorąco polecam a ponieważ wymagam co-rocznej kontroli to ten wpis nie jest "laurką" po jednym spotkaniu lecz wynikiem i oceną wielu wizyt.
NZOZ Hipokrates s.c.
Łużycka 7
Gorzów Wielkopolski
Wychodzę z założenia, że jeśli ja traktuje ludzi dobrze, to oni odwzajemniają ty samym. U pani doktor byłam już 2 razy i nigdy nie było żadnych problemów. I za każdym razem była do niej kojejka, skoro to takie ważne, by o tym wspominać. Czy oczekujecie, że wszyscy lekarze, którzy przyjmują prywatnie będą wa lizać d***py?
Zakład Medyczny Fundacji Nasze Zdrowie NZOZ
Gorzów Wielkopolski
Brak empatii u tego lekarza, przesisuje starszej osobie silne psychotropy, a jak one szkodzą to nie chce pacjenta przyjąć, może i lekarz, ale na pewno nie z powołania
Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Gorzów
marsz. Józefa Piłsudskiego 1 b/309
Gorzów Wielkopolski
Super miły pan doktor zawsze stawia poprawna diagnozę. Nigdy nie odmawia wizyty i poświęca dużo czasu pacjentowi ,dziękuję Panu za okazała cierpliwosc,
Przychodnia Dermatologiczna i Wenerologiczna
Walczaka 2E
Gorzów Wielkopolski
Bardzo kompetentna, z dużą empatią. To Nasz Lekarz Rodzinny.Jesteśmy wdzięczni za trafne diagnozy i skuteczne leczenie. Życzymy zdrowia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Lekarza Rodzinnego lek. med. Adam Gruszka
Armii Krajowej 27 d
Gorzów Wielkopolski
Za kazdym razem jak przyjdę do pana adama, mowi mi, że to z czym do niego przychodze jest przez moją wage... Za każdym razem w gabinecie smieszkuje sobie, dzieki czemu jest fajna atmosfera, aczkolwiek zero uprzejmości w czlowieku
Michała Kleofasa Ogińskiego 69/9
Gorzów Wielkopolski
bardzo miła, kompetentna pani lekarka. W czasie teleporady udzielała szczegóławych i zwięzłych porad i informacji. Dziękuję!
Hallera 2/6
Gorzów Wielkopolski
Pani doktor przepisuje leki ze składem na który pacjent jest uczulony. Pacjent który jest u tej Pani zapisany od co najmniej 30 paru lat ....a w karcie jak byk napisane na co jest uczulony.
Centrum medyczne MEDYK
Warszawska 24
Gorzów Wielkopolski
Niestety złe doświadczenia z placówki LUXMED. Pani uznała, że zrobi mi na złość i "nie zdąży" wystawić zaświadczenia potrzebnego do pracy. To była moja ostatnia wizyta w LUXMED i oczywiście u tej pani. A miało być: Primum non nocere. Serdecznie NIE POLECAM.
ul.Baczyńskiego
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Pracownia Cytodiagnostyki Ginekologicznej
Dworcowa 4
NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
Gorzów Wielkopolski
Przychodnia Lekarska "Osiedle Staszica"
Krzysztofa Kamila Baczyńskiego 24
ul.Baczyńskiego