Lekarz Medycyny Pracy

lekarz Andrzej Modzelewski

CENTRUM MEDYCZNE PETRA MEDICA
Grochowska 166

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobry lekarz, życzliwie nastawiony do pacjentów. Polecam badania wstępne, profilaktykę.
Krzysztof Majchrzak
Warszawa Lekarz medycyny pracy dr Katarzyna Mudel

dr Katarzyna Mudel

Lekarz medycyny pracy, Internista

grupa lux med
racławicka 132 b

Średnia ocen: 5,0/5
Mam wielkie szczęście, że trafiłam do dr Kasi. Jest to bardzo sympatyczna, ciepła osoba, bardzo profesjonalna, dokładna, delikatna i troszcząca się o swoich pacjentów. Przed pierwszym zabiegiem bardzo się stresowałam, gdyż pierwszy raz korzystałam z medycyny estetycznej. Zabiegi jakie miałam wykonane to: modelowanie ust, wypełnienie poziomych zmarszczek czoła oraz tych wokół oczu a także wypełnienie doliny łez. Przed zabiegami Pani dr Mudel szczegółowo objaśniła przebieg każdego nich, to co będę ...
Opinia dodana przez: Angelika
Puławy Lekarz medycyny pracy lek. med. Ewa Przedpełska-Koma

lek. med. Ewa Przedpełska-Koma

Lekarz medycyny pracy, Gastroenterolog

Kochanowskiego 9a
24-100 Puławy

Średnia ocen: 3,8/5
przewspanialy lekarz przewspaniala kobieta moja cudowna przyszla terapeltka alkholozmu

lekarz Maciej Dwornik

Radiolog, Lekarz medycyny pracy

Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
63-400 Ostrów Wielkopolski

Średnia ocen: 1,8/5
Bardzo dobry lekarz, skrupulatne badanie, szybka i fachowa pomoc, pełen profesjonalizm i troska o pacjenta.

lekarz Wiesława Szymańska

Internista, Lekarz medycyny pracy

Widok 10 (Terapia)

Średnia ocen: 1,6/5
Ja se swojej strony bardzo polecam Panią doktor. Zawsze wystawia trafna diagnozę. Po prostu się nie cacka i ma taki swój fajny styl. Mi bardzo przypada to do gustu bo nie jestem typem który oczekuje od lekarza głaskania po głowie i robienia teatrzyków . Solidna rzetelna i pewna swego. Klient nie ma tu czasu na żale i ujadanie . Od razu jest kierowany na konkretne badania i przyczyna problemu jest ...
Opinia dodana przez: Darek

dr Anna Cebula Widelska

Lekarz konsultant ZUS, Lekarz medycyny pracy

Zakład Dermatologiczny
Przecznica 3
25-513 Kielce

Średnia ocen: 1,6/5
Zachowanie P.ANNA CEBULA-WIDELSKA było wysoce lekceważące,ordynarne i
pośpieszające mnie do wykonywania wskazanych czynności jak, chodzenie na palcach, podnoszenie lewej oraz prawej kończyny dolnej, oraz górnej, chodzeniu na piętach oraz wielu innych nakazaych przez P.ANNA CEBULA-WIDELSKA czynnościach.
Za każdym razem sygnalizowałem ból, który wręcz paraliżował możliwość wykonywania owych czynności w tępie, które było zbyt szybkie. Sygnalizowałem to ,że cierpie,
lecz spotkałem się tylko z komentarzami sugerującymi że udaje. Wyniki TK, które
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Bartosz Kasprowicz

Pracownia diagnostyczna
Mściwoja II 9
83-300 Kartuzy

Średnia ocen: 1,7/5
Polecam wszystkim. Przemiła obsługa, wszystkie badania na miejscu i na prawdę mają konkurencyjne ceny...

lekarz Bernarda Słowikowska- Czarnecka

Lekarz medycyny pracy, Lekarz rodzinny

Jagiellońska 10k lok. 36

Średnia ocen: 1,4/5
Czytając opinie na tej stronie obawiałem się wizyty u tej lekarki. Okazało się jednak, że niepotrzebnie, gdyż komentarze nie opierają się na prawdzie. Pani Doktor podczas badania była bardzo uprzejma, mówiła normalnym głosem, nie "pod nosem". Badanie medycyny pracy przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Dodatkowo sama zainteresowała się dodatkową przypadłością (nie wchodzącą w zakres orzeczniczy MP) i ukierunkowała na badania, które mogą pomóc zdiagnozować ten problem.
Opinia dodana przez: Wiktor

lekarz Agata Kubisty-Śmiałek

Gabinet Lekarski Endokrynologiczny
ul. Gen. H.Dąbrowskiego 5
32-600 Oświęcim

Średnia ocen: 4,4/5
Lekarz notorycznie uprzykrzający życie pracownikom, którzy starają się o pracę. Myśli pani doktor, że badania i zaświadczenia od innych lekarzy są ad hoc, od razu.
Pani Doktor jak Pani widzi problem to proszę skierować interesanta do lekarz medycyny, który przynajmniej nie stwarza problemu i można normalnie pracować a nie utrudniać życia. Chyba, że zapewni Pani co poniektórym pieniądze na utrzymanie rodziny. Chyba trzeba ten gabinet skontrolować.

Robert Stanek

Ginekolog, Lekarz medycyny pracy

Średnia ocen: 4,4/5
Lekarz godny polecenia, miły, sympatyczny człowiek, kompetentny lekarz, który troszczy się o swoich pacjentów tych dorosłych jak i tych nienarodzonych jeszcze. Tak samo fachowo podchodzi do swoich pacjentek jak i do tych, które przychodzą do szpitala z ulicy. Ja osobiście cieszę się, że trafiłam na tego lekarza, przy jego opiece doczekałam się pięknej, zdrowej córeczki.

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay stat