Szamotuły

Lekarz medycyny pracy

Gabinet Medycyny Pracy
Powstańców Wielkopolskich 22
64-500 Szamotuły

Polecam Pana Doktora. Szybko, sprawnie i na temat. Najlepszy lekarz medycyny pracy w powiecie szamotulskim i jeden z lepszych w województwie. Pozdrawiam serdecznie. Jan
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Małgorzata Siemieniak-Demska

Pielęgniarsko - Położniczy Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej
Braci Czeskich 13
64-500 Szamotuły

Nie mam zastrzeżeń do Pani Małgorzaty, zawsze przyjmuje grzecznie, może i nie jest wylewna ale zawsze obsługuję konkretnie, nie szuka schorzeń tylko pyta co sie dzieje i potem sama weryfikuje, dzięki niej szybko dostałem się do szpitala w trakcie zawału, gdzie inny lekarz na Lutyckiej na sorze nie potrafił zdiagnozować co mi dolega, ale będąc czasem w przychodni, widać gwiazdeczki i "madeczki z bombelkami" a potem nie podoba się to …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Piotr Kasprowicz

Internista, Lekarz medycyny pracy

Kamińskiego 2
64-500 Szamotuły

lekarz lekceważacy pacjenta podchodzący do pacjenta przedmiotowo nie tłumaczy choroby leczenia objawów jeżeli juz cos wyjasnia robi to haotycznie i niezrozumiale dla przeciętnego pacjenta wizyta trwa dosłownie 5 minut w przelocie pobiezne ogledziny i do widzenia nie polecam tego lekarza byc moze ma wiedzę ale nie potrafi jej przekazac

lekarz Zbigniew Wojtanowicz

Lekarz medycyny ratunkowej

64-500 Szamotuły

Ten lekarz to istna paranoja! Jak można tak traktować ludzi szczególnie starszych potrzebujących pomocy?! Mam ogromną nadzieję, że nigdy więcej nie będę miała wątpliwej przyjemności spotkać pana "doktora". Bardzo nieprzyjemny. Bardzo niemiły dla pacjenta. Zero kompetencji. Człowiek oczekuje pomocy a spotyka się z zupełnym brakiem szacunku! Dramat.

lekarz Ryszard Stankiewicz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Przychodnia Stomatologiczna "Oris - Dent"
Dworcowa 39