Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Suwałkach
Suwałki
Z całego serca polecam Pana doktora, który podczas wizyty wykazał i wykazuje się ogromnym zaangażowaniem i empatią wobec pacjenta czyli mnie. To niestety nie pierwsza moja wizyta na SORZE ale zawsze przebiegała w miłej atmosferze. Pan doktor poświęca mi tyle czasu ile potrzeba abym szczegółowo zrozumiał etapy leczenia. Warto podkreślić jego profesjonalizm i umiejętność (zszył mi udo po pile, szew był profesjonalny i praktycznie blizna jest mało widoczna. Krótka pisząc …
Suwałki
Lekarz nie interesuje się pacjentem, mimo, że pacjentka przychodzi z bólem, dretwieniem i zaczerwienieniem nóg, nie przepisuje żadnych innych lekarstw, mimo, że poprzednie nie pomagają. Na prośbę pacjenta o skierowaniu na doplera kończyn dolnych, twierdzi, że można to zrobić prywatnie i nie chce wypisać skierowania, mimo że takie badania były robione wiele lat temu, czyli trzeba tylko chodzić prywatnie, mimo pracy w zawodzie nauczycielskim przez 30 lat i opłacania składek …
ul. Stanisława Staszica 34
Suwałki
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13