{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Lekarz medycyny estetycznej

lekarz Agnieszka Burkacka

Lekarz medycyny estetycznej, Chirurg dziecięcy

Ars Estetica – Klinika Medycyny Estetycznej i Laseroterapii
ul. Powstańców Śląskich 56a/2

Serdecznie polecam Panią Doktor Agnieszkę Burkacką. Wiedza, fachowość, ogromne doświadczenie mimo młodego wieku, uśmiech i spokój. Przejechałem ponad połowę Polski z nadzieją że jadę we właściwe miejsce i się nie zawiodłem. Sama pierwsza konsultacja kwalifikująca do zabiegu obrzezania utwierdziła mnie w przekonaniu że jestem w dobrych rękach. Byłem już u kilku innych lekarzy i niestety nie pomogli. Przypadek, jak sama Pani doktor Agnieszka stwierdziła jest ciężki ale do wyprowadzenia. Zabieg …
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Adam Rozewicz

Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
41-705 Ruda Śląska

Trafiłam przez przypadek do najlepszego lekarza rodzinnego jakiego znam. Można pisać o tym lekarzu tylko w samych superlatywach a i tak to za mało. Ogromna wiedza, profesjonalizm, podejście do każdego pacjenta, empatia i tak można pisać w nieskończoność. Cudowny człowiek. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Plewnia

dr n. med. Danuta Syrkiewicz-Trepiak

nieatualne
Zawiszy Czarnego 6

Pani doktor to wspaniały lekarz rodzinny. Cierpliwie słucha, zleca badania i skutecznie leczy swoich pacjentów. Życzę Pani Doktor zdrowia i mniej papierkowej roboty. Pozdrawiam również cały personel przychodni.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Marek Zawiła

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
34-106 Wadowice

Polecam z całego serca Pana Marka. Od kilku lat jest lekarzem naszych dzieci. Wspaniałe podejście do małego pacjenta z delikatnością, spokojem, troską i cierpliwością. Czy w przychodni czy prywatnie zawsze znajdzie czas dla chorego dziecka! Polecam!

lekarz Maria Gwinner

Barlickiego 15/22
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz internista w Bielsku-Białej!! Jestem wieloletnim pacjentem Pani Doktor i pomogło mi nie raz przez te wszystkie lata. Cała rodzina się u Pani leczy. Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem, ale przede wszystkim też wyrozumiałym i empatycznym człowiekiem. Proszę się nie przejmować tymi opiniami napisanymi przez oszołomów z internetu. Jeżeli ktoś jest faktycznie Pani pacjentem to nie dałby nigdy opinii mniejszej niż 5.
Opinia dodana przez: Kari M

lekarz Marek Habryka

Korfantego 10
43-400 Cieszyn

Niestety Pan Doktor nie ma pojęcia o chorobach odkleszczowych, albo po prostu lekceważy młodych pacjentów. Trafiłam do Pana Doktora z klasycznymi, rozsianymi objawami boreliozy. Nie podejrzewałam tej choroby, nie znałam jej. Zapisałam się na NFZ (Bielska 37), Pan doktor zlecił podstawowe badania z krwi, za które musiałam zapłacić. Drugi wizyta, kiedy naprawdę byłam juz w kiepskim stanie, wyglądała w podobny sposób. Zlekceważenie objawów, brak diagnozy. Trzecia wizyta, kiedy trafiłam do …

lekarz Elżbieta Ściwiarska-Walczak

Lisowczyków 38b
25-381 Kielce

Lekarz który poświęca czas pacjentowi. Nawet swój czas prywatny gddy trzeba coś skonsultować doradzić. Lekarz który sam dzwoni za pacjentem i pyta czy lepiej...czy w obecnych czasach są tacy ludzie. Mega empatyczna . Taka Pani Doktor do rany przyłóż. Leczę się u Pani Doktor od 14 lat i tylko u niej. Specjalista klasa. Dziękuję że jest Pani i oby jak najdłużej
Opinia dodana przez: Sławek
Dr. Mital to świetny lekarz! Jestem jego pacjętka od sześci lat i bardzo go sobie chwlę ponieważ jest bardzo uprzejmy, tłumaczy mi co mi dolega i z jakiego powodu. Zawsze potrafi mi pomóc kiedy coś złego się dzieje z moim zdrowiem. Tylko kolejki sa do niego za duze

lek. med. Mikołaj Kuligowski

Gabinet Prywatny Mikołaj Kuligowski Indywidualna Praktyka Lekarska
Grunwaldzka 17
Tczew

Doktor Kuligowski to mój pierwszy lekarz z holistycznym podejściem, łączący różne objawy w jak się okazało - jedną chorobę. Po pół roku badań i stosowania się do Jego zaleceń poprawiły mi się wszystkie wyniki. Nie poprzestał na standardowej morfologii krwi, ale sprawdził wszystko szczegółowo. Obecnie pozbyłam się nadciśnienia, hipercholesterolemii, trójglicerydy w dół, waga w dół. Nie przyjmuję statyn ani leków na nadciśnienie, zdrowiej się odżywiam,suplementuję niedobory. Jestem bardzo zadowolona i …
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. med. Romuald Olszewski

Lekarz medycyny pracy, Pediatra

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Romuald Olszewski
Przemysłowa 1
62-065 Grodzisk Wielkopolski

Dr.Olszewski jest moim lekarzem rodzinnym, super podejscie do pacjenta jak i dla moich dzieci ktore chetnie do niego ida i mowią o nim doktor Romuald. Naprawdę polecam.Trafne diagnozy i dobrze dobierane leki.polecam jako lekarza rodzinnego jak i pediatrę.Również personel doświadczonych pielęgniarek bardzo konkretny.p.Ewa jak i p. Irka oraz p.Krysia ktora przeszła już na emeryture.Z całym sercem polecam Przychodnię dr.Olszewskiego w Grodzisku Wlkp. przy ul.Parkowej.

lekarz Janina Syruć

Poradnia Lekarzy Urolog-Ginekolog Wiesław Kotarski i Partner
Wodociągowa 2A
11-500 Giżycko

Polecam serdecznie. Wszystko w jak najlepszym porządku.

dr n. med. Mariusz Augustyniak

Poradnia Opieki Palitywnej - Hospicjum Domowe
plac Wojska Polskiego 19
89-300 Wyrzysk

Bardzo Polecam , najlepszy lekarz , zawsze znajdą czas i nawet w czasie covida pomagał wszystkim , więc jak dla mnie lekarz na medal

lekarz Krystyna Sztajkowska-Leszczyńska

Letnicka 3

Bardzo uprzejma Pani, od razu wiedziała jaki jest problem i zaleciła odpowiednie leczenie. Zdecydowanie polecam

lekarz Konrad Skolimowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SOKRATES"
ul. Bławatkowa 13
35-605 Rzeszów

Super Lekarz z wielka wiedza i powołaniem. Ma czas dla pacjenta i tłumaczy zawsze plan działania w chirobie
Opinia dodana przez: Michał

Robert Stanek

Ginekolog, Lekarz medycyny pracy

Lekarz godny polecenia. Najlepszy na jakiego trafiłam. Kompetentny, bardzo uprzejmy i bardzo dokładny. Cierpliwie wszystko tlumaczy i wyjaśnia.

Michał Silber

pilczycka
Lipowa4 A Wroclaw

1. Doktrora Michała Silbera charakteryzuje bezpośredni sposob komunikowania się z pacjentem. Nie stroni od jasnych przekazów o stanie zdrowia. W moim przypadku umiał zalecić odpowiednią terapię, aby zmniejszyć dolegliwości spowodowane chorobami. . 2. Dr M. Silber wyciągnął mnie z bardzo długo utrzymujęcego się zespołu oskrzelowo-zatokowego, z którego nie mogli wyleczyć mnie inni specjaliści, w tym laryngolog oraz chirurg. Ten ostatni doradzał opercję nosa w celu zmniejszenia dolegliwości związanych z uporczywym …
Opinia dodana przez: Marian K.

lekarz Maria Meyze-Bar

Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
Karłowicza 11

Zgadzam się w peni z ostatnią z opinii - również w mojej ocenie Pani doktor była na samym początku bardzo mila... do momentu aż nie pojawily się problemy - w naszym wypadku kilka infekcji pod rząd . To jedyny lekarz ,od którego wyszam bez jakiejkolwiek recepty i zaordynowania leczenia z dzieckiem od kilku - kulkunastu dni chorym, wymiotującym, z ostra infekcją dróg oddechowych co uważam za skandal. . Pani doktor …

lekarz Halina Wierzbicka-Gruda

FARM-MED NZOZ
Łódzka 37
95-020 Justynów

Pani Wierzbicka leczy mnie i całą rodzinę od ponad 20 lat. Nigdy nie było problemu. Można do niej dzwonić o każdej porze i udzieli rady. I z tego co zauważyłam osobiście, dzieci, nawet jak jest duża kolejka, wchodzą bez kolejki. Dla wszystkich "znawców medycyny" chcę przypomnieć, że lekarz to nie Bóg, tylko człowiek.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Mirosława Kasperska

Piłsudskiego 2e
Police

Miła, sympatyczna, nie ma problemów z wystawianiem skierowań na badania jak to niektórzy, poleci lub odradzi konkretnego specjalistę, przykłada się do problemu pacjenta

lekarz Zbigniew Dusza

EN-MED Ryszard Niedzielski Gabinety Stomatologiczne w Kozuchowie
Obywatelska 5
67-120 Kożuchów

od 13 lat jest lekarzem rodzinnym naszej rodziny,zawsze wytłumaczy co się dzieje,jak wracam od specjalisty nigdy nie komentuje sposobu leczenia innych,tylko jeżeli nie ma poprawy proponuje swoje leczenie i z reguły niepotrzebnie traciłam czas w kolejkach u specjalistów bo w nowej przychodni doktora czeka się najwyżej 5 minut,chyba że przyjdę "z marszu"to troche dłużej