Przesympatyczny i kompetentny specjalista. Sprostował błędną diagnozę postawioną przez lekarza na SORze, do tego profesjonalne leczenie bezoperacyjne i dziś kostka wraca do formy. Każdy etap leczenia wyjaśniony szczegółowo. Podejście potwierdzone na innych członkach rodziny. Polecam każdemu kto pyta o sprawdzonego ortopedę.
ALDEMED Centrum Medyczne Szpital Filia Zastal
Towarowa 20
Zielona Góra
Najlepszy lekarz w Zielonej Górze. Specjalista i bardzo dobry człowiek. Nigdy nie odmówił pomocy. Walą do niego pacjenci z całej Polski. Jak szukacie lekarza rodzinnego w lubuskim to tylko pan doktor. Zdrówka dla pana doktora.
Głowackiego 20 lok. 2
Świdnica
Konkretny, zawsze trafna diagnoza, nie wypisuje od razu antybiotyku. Odwiedziłam wielu specjalistów w Świdnicy i w mojej opinii jest w czołówce. Ma podejście do dzieci, a to też ważne. Potrafi się idealnie dopasować do sytuacji w trakcie badania, z wyczuciem, nic na siłę. Nie każe na siłę dziecka rozbierać do naga jak niektórzy lekarze w tym mieście mają zwyczaj. Stara się oszczędzić dziecku płaczu w trakcie badania, co bardzo mi …
Centrum Zdrowia Tuchów
Tuchów
Świetny lekarz ginekolog i wspaniały człowiek.Prowadził moją ciążę i dzięki temu mój synek urodził się zdrowy, choć miałam cukrzycę ciążową. Bardzo kompetentny,zleca wszystkie badania,godny zaufania,z poczuciem humoru.Polecam!!!
PRZYCHODNIA RODZINNA KALINKA
UL.K. KAZNOWSKIEGO 5 LOK. 6U
Kielce
Chciałbym bardzo gorąco polecić pomoc medyczna Pani doktor Beaty oraz jej zespołu w przychodni w której pracuje . Zawsze jestem i członkowie mojej rodziny przyjęci w potrzebie . Polecam serdecznie
Bardzo kompetentna Pani Doktor. Zawsze idealnie trafia z leczeniem mojej córki, a w dodatku bardzo dobry kontakt telefoniczny! Niejednokrotnie ratowała mnie w podbramkowych sytuacjach. Jestem bardzo zadowolona :) w ostatnim czasie nawet sama przepisałam się do Pani Ani, bo zajmuje się także dorosłymi. Polecam w 100%
Byłem pacjentem Pani Doktor przez wiele lat. Mam porównanie do wielu innych lekarzy, ponieważ często zmieniałem miejsca swojego pobytu, dlatego śmiało mogę stwierdzić, że według mnie Pani Doktor jest niezwykłym nie tylko lekarzem, ale przede wszystkim niezwykłym człowiekiem.
MULTIMED
Rzgowska 74/4a
Świetny lekarz, fachowiec. W zasadzie nie powinienem go chwalić tutaj bo będę musiał czekać jeszcze w większych kolejkach
NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
Siemianowice Śląskie
Obawiam się, że lekarka bardziej stara się dopasować pacjenta do utrwalonych przez lata praktyki diagnoz, niż na odwrót. Nie analizowała okoliczności schorzenia, tylko sama wysnuła przyczynę, kompletnie nie odpowiadającą całej historii choroby. Nie uprzedziła pacjenta, że ma zamiar przeprowadzić terapię manualną- pacjent sądził, że lekarka kontynuuje badanie. Wizyta mająca być tylko wizytą neurologiczną, zmieniła się w kompleksową (i również o tyle wyżej wycenioną). Na prośbę o wskazanie wykonania badań, lekarka …
gabinet rehabilitacji kardiologicznej i medycyny pracy
Dąbrowskiej 6
Międzyzdroje
Uprzejmość,profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.
Drodzy Rodzice, jeśli chcecie by u Waszych dzieci chorobę zdiagnozowano prawidłowo to tylko TEN człowiek potrafi tego dokonać. Jeśli zależy Wam na zdrowiu Waszych pociech to tylko tego lekarza można polecić w 100%. Miła, kompetentna, rzetelna i fachowa Pani DOKTOR (większość z tych specjalistów nie zasługuje nawet na miano lekarza).
Wojska Polskiego 69b
Dobrodzień
Jest moim lekarzem rodzinnym od 15 lat. Jestem zadowolona. Często przy przeziębienu itp. przypomina o sprawdzonych metodach leczena w postaci herbaty z miodem, czosnek, wypocenie się. To działa, mimo, że leczenie wymaga dłuższego czasu niż stosując antybiotyki.
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Wspaniały pediatra! moja córka uwielbia chodzić do Pana dr. Jest normalnym człowiekiem ,pełnym ciepła i dobroci do swoich podopiecznych,zawsze możemy z mężem liczyć na konkretną i fachową pomoc i córeczka oczywiście!Chodzimy do tego lekarza od 3 lat i zawsze trafnie była postwiona diagnoza... wielki pozytyw! Dziękujemy:) Oby więcej było takich lekarzy!
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska w Toruniu
ulica Dąbrowskiego 1
Toruń
Pani doktor nie jest zwolenniczką dawania antybiotyków, co doceniam. Rzetelnie podchodzi do pacjenta.
Gabinet Lekarski Endokrynologiczny
ul. Gen. H.Dąbrowskiego 5
Oświęcim
Lekarz notorycznie uprzykrzający życie pracownikom, którzy starają się o pracę. Myśli pani doktor, że badania i zaświadczenia od innych lekarzy są ad hoc, od razu. Pani Doktor jak Pani widzi problem to proszę skierować interesanta do lekarz medycyny, który przynajmniej nie stwarza problemu i można normalnie pracować a nie utrudniać życia. Chyba, że zapewni Pani co poniektórym pieniądze na utrzymanie rodziny. Chyba trzeba ten gabinet skontrolować.
Przyszłam do doktora w związku z pozytywnym wynikiem testu ciążowego. Pan doktor poświęcił mi od 5 do 10 min. W ciągu tego czasu zdążył mnie zbadać i zrobić usg. Nie założył kart ciąży, ponieważ jego zdaniem ciąża była mała, stwierdził że to 5 tydzień. Mam przyjść za 3 tygodnie to potwierdzimy czy to ciąża i dopiero zlecimy badania i założymy kartę ciąży. To moja pierwsza ciąża. Niczego nie wytłumaczył, nie …
Bardzo polecam. Lekarz z powołania, zawsze indywidualnie podchodzi do pacjenta. Wizyta jest dokładna, zleca dodatkowe badania. Interesuje się pacjentem podczas zwolnienia lekarskiego, czy pobytu w szpitalu, na które sam kieruje. Nigdy nie miałam problemu z zaświadczeniami, czy skierowaniami.
Przychodnia "Wilczak"
ulica Nakielska 47
Bydgoszcz
Dziwię się pozytywnym opiniom, ale być może mimo uprzejmości zwyczajnie „nie spodobałam się” lekarce. W gabinecie czułam się bardzo niekomfortowo, lekarka zadawał kilka razy te same pytania, a dodatkowo podważała i bagatelizowała mój stan, mimo że po zbadaniu wyraźnie był widoczny stan chorobowy. Dawno nie spotkałam się z takim traktowaniem. Porażka