Siedlce
Bardzo dobry, komunikatywny lekarz. Polecam. On jest fenomenem! Traktuje pacjenta podmiotowo i z empatią i to podczas wizyty na NFZ w poradni przyszpitalnej.
Siedlce
Cudowny lekarz. Trafiłam do niego przez przypadek. I od ponad 10 lat konsultuję z nim nawet opinie, które wydali specjaliści. Świetnie tłumaczy, miły i z poczuciem chumoru. Polecam
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Doktor Pięknie opiekuje się pacjentami jest bardzo empatyczna w stosunku do swoich podopiecznych i ich rodzin Polecam serdecznie także cały oddział wewnętrzny super opieka . Mój tata jest starsza osoba po 70 gościmy na oddziale już drugi raz i nie mogę wyjść z podziwu chylę czoła.
Przychodnia POZ Nr 4
Chrobrego 17
Siedlce
Bardzo dobry lekarz. Ciepła osoba z ogromną empatią i wiedzą medyczną. Profesjonalizm na najwyzszym poziomie, Szkoda, że takich lekarzy jest tak niewielu. Gorąco polecam !
Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce
Moim zdaniem bardzo w porządku lekarz. Ma specyficzne poczucie humoru, mi ono akurat odpowiada. Mam bardzo dobre ogólne wrażenie. Miałem styczność z P. Doktorem dwa razy, raz z dzieckiem - uraz głowy, drugi raz sam - problemy naczyniowe. Nie powiem złego słowa.
Gabinet prywatny
ul.Kilińskiego
Siedlce
Nie polecam tej Pani doktor! Ma gdzieś objawy, co się mówi a wszystko zwala z pretensją na pacjentów jakby wszystko było zależne od nas! Nigdy się nie spóźniłam na wizytę a przed wejściem wyskoczyła do mnie z pretensją, że cały czas się spóźniam a to ja muszę czekać dobre parę minut na Panią doktor pomimo tego, że siedzi w gabinecie lub plotkuje z innymi paniami (to słychać na korytarzu). Pani …
SZCZEPAN WASZCZUK WASZ-MED ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE ZESPÓŁ PORADNI SPECJALISTYCZNYCH
Katedralna 32
Siedlce
Lekarka bardzo niemiła, niewychowana i brak jakichkolwiek kompetencji w leczeniu. Jedyne czego dowiedziałam się z wizyty to, że jestem młoda głupia i „gówno mi zależy na zdrowiu”. Nie polecam.
SP ZOZ RM Meditrans w Siedlcach
ulica Bp. Świrskiego 38
SP ZOZ RM Meditrans w Siedlcach
ulica Bp. Świrskiego 38
Siedlce
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ALERGOVITA"
Poznańska 119
Jana III Sobieskiego 5/78
Ośrodek Rehabilitacji Dziennej
Księcia Józefa Poniatowskiego 26
Siedlce
Centrum Medyczno Diagnostyczne Sp. z.o.o.
ulica Niklowa 9