Cała naszą rodzina jest zapisana u Pani Iwony. Profesjonalizm i podejście do pacjenta Pani dr. najwyżej jakości, zawsze odpowiednia diagnoza i dobrane leki bądź antybiotyki. Niezmiernie miła i sympatyczna osoba, zawsze poświeci odpowiednią ilość czasu na diagnoze i nigdy nikt z nas nie miał uczucia "intruza" podczas wizyty. Polecam.
Pani doktor przyjemna tylko dla dziecka,rodzica niekoniecznie.Nie słucha co się do niej mówi i nie zajęła się problemem dziecka.Nie wiem po co są Ci wszyscy lekarze na kasę chorych jeśli i tak zawsze musimy leczyć się prywatnie!!!!Tak tylko zbywają pacjenta i traktują jak intruza,a żyją za nasze pieniądze a o skierowanie na jakiekolwiek badanie trzeba błagać żeby wogole dostać!
Trudno nazwać go lekarzem . Na przykładzie znajomej osoby mogę stwierdzić że nie zna się wcale na leczeniu co więcej już dwa razy przez jego diagnozy omal nie doprowadził do śmierci . Powinno zakazać mu się prowadzenia praktyki lekarskiej . Drodzy pacjenci strzeżcie się go a najlepiej zmieńcie lekarz rodzinnego .