Praxis
Wyszyńskiego 41
Wodzisław Śląski
Najlepszy lekarz, moje dzieci go uwielbiają. Zawsze trafne diagnozy, skierowanie do specjalisty w razie potrzeby dostaje bez problemu. Cudowny, empatyczny człowiek 🙂
PORTOWY SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ul. Energetyków 2, 70-656 Szczecin
Dr. Mechowska leczy mmie od wielu lat, śmiało powiem że uratowała mi życie. Osoba bardzo empatyczna,godna zaufania dla której bycie lekarzem to nie tylko praca ale powołanie
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej BOMED
Żeromskiego 2
Wieluń
Byliśmy u dr. z 3 letnim niepełnosprawnym synkiem . Pierwszy raz spotkaliśmy się z taką empatią i zaangażowaniem w stosunku do naszego dziecka . Pan doktor szczegółowo przeprowadził badanie i wyjaśnił nam wszystko . Uzyskaliśmy odpowiedź na każde pytanie. Mogę polecić z całego serca !
Centrum Medyczne NZOZ ALMED
ulica Piłsudskiego 32
Tomaszów Mazowiecki
Pięć gwiazdek to stanowczo za mało dla tak cudownego oddanego pacjentom lekarza jakim jest Pan Robert Steinbach. Wyrazy OGROMNEJ WDZIĘCZNOŚCI, PODZIĘKOWANIA I SZACUNKU należą się Panu za każdy kontakt z pacjentem. Nie wyobrażam sobie mojego nękanego poważnymi schorzeniami życia bez Pana pomocy. Jeszcze raz z serca Panu DZIĘKUJĘ. Wierna i WDZIĘCZNA pacjentka.
Od prawie 30 lat jesteśmy z mężem pod opieką Doktora Ryszarda Sudolskiego..Ciepły ,życzliwy . Umie słuchać. Nigdy przez te wszystkie lata nie okazał zniecierpliwienia.Wielka kultura osobista ,wspaniały lekarz i człowiek. Trafna diagnoza i poświęcony czas pacjentowi.Nie zmienił go czas. Takich lekarzy jest mało. Za całą pomoc,dobroć z serca dziękujemy. Jest Pan wspaniałym Lekarzem i człowiekiem.
Gabinet Medycyny Pracy
Powstańców Wielkopolskich 22
Szamotuły
Polecam Pana Doktora. Szybko, sprawnie i na temat. Najlepszy lekarz medycyny pracy w powiecie szamotulskim i jeden z lepszych w województwie. Pozdrawiam serdecznie. Jan
Poradnia Specjalistyczna DiLMed
ul. Bohaterów Monte Cassino 3
Zdarzało mi się być z ciężkim przeziębieniem (a może grypą?) u internisty, który nawet nie sięgnął po stetoskop, a wizyta trwała 3 minuty. U pani dr Rymarczyk leczę się alergologicznie już kilka lat i za każdym razem jestem dokładnie zbadana, osłuchana, zawsze jest wnikliwy wywiad. I pytania dotyczą różnych aspektów zdrowia, nie tylko związanych bezpośrednio z alergią. Bardzo sympatyczna, z "ludzkim" podejściem, cierpliwie tłumaczy. Jednocześnie bardzo konkretna! Z punktu widzenia …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KARDIOCENTRUM" - filia w Chełmie
Szymanowskiego 1
Chełm
Najlepszy lekarz od wielu lat. Niejednokrotnie "specjaliści" nie potrafili postawić trafnej diagnozy i kto bezbłędnie to zrobił? Tylko Dr Paweł, żaden inny. Dziękujemy!
Przychodnia POZ Nr 4
Chrobrego 17
Siedlce
Bardzo dobry lekarz. Ciepła osoba z ogromną empatią i wiedzą medyczną. Profesjonalizm na najwyzszym poziomie, Szkoda, że takich lekarzy jest tak niewielu. Gorąco polecam !
Nad Białką 1e (Silesia)
Czechowice-Dziedzice
Witam, od kilku lat jestem pacjentką Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ iewielu jest lekarzy którzy tak kompleksowo podchodzą do choroby. Zawsze wysłucha, nie bagatelizuje, gdy skarżę się na różne doleglwości tylko szuka najlepszego rozwiązania. Trafiłam do Pani Doktor bo mój lekarz akurat był na urlopie i tak już zostałam:-) Naprawdę polecam.
Pan doktor Paweł Zawiślan jest bardzo zaangażowany i poświęca dużo czasu pacjentowi.Wykonał szczegółową diagnozę i badanie, wszystko dokładnie wyjaśnił. Jest bardzo kompetentny i empatyczny. Miły i profesjonalny. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u mojego rodzinnego lekarza. Czułam się komfortowo i pewnie podczas każdej wizyty. Polecam .
ul. Stanisława Staszica 3
Sochaczew
Zdecydowanie najlepszy ortopeda z jakim się zetknąłem, a kłopotów ze zdrowiem mam sporo (kolana, kręgosłup) zdecydowanie polecam. Do niedawna przyjmował w przychodni lekarskiej WAT w Warszawie i jak wielki smutek mnie dopadł, gdy dowiedziałem się, że już tam nie pracuje. Wielka strata dla tych pacjentów. Lekarz który wykazuje więcej niż tylko sam wywiad z chorym. ON tej choroby szuka, znajduje i skutecznie leczy. Zyczeniem moim byłoby gdyby otaczali mnie tylko …
NZOZ RODZINA Sp.z.o. o.
ulica Szklarska 1
Inowrocław
Cudowna pani Doktor zawsze pomocna i nigdy nie zostawi pacjenta bez diagnozy i leczenia dosłownie anioł a nie człowiek,miła, serdeczna,bardzo kulturalna i nigdy nie zdarzyło się że by ktoś odszedł z kwitkiem
Cudowna pani doktor, pełna empatii, wrażliwości do pacjenta i jego rodziny. W trudnej chwili naszej bezradności i bezsilności, gdy mój tata był w ciężkim stanie, w mgnieniu oka skontaktowała się ze mną telefonicznie po wysłaniu do niej maila i pokierowała mnie co mam zrobić i jak zareagować, żeby tata wrócił do "żywych". Dziękuję pani doktor, jest pani Aniołem.
Najlepszy lekarz POZ, z jakim się spotkałam. Zaangażowany, ma dużą wiedzę i doświadczenie, wszystko tłumaczy, jest pełen empatii i nie olewa pacjenta. To prawda, że leczy ciało i duszę. Zawsze przemiły i uśmiechnięty. Poprawia człowiekowi dzień. zawsze miło o nim myślę. Lekarz naprawdę niesamowicie zaangażowany..