lekarz Monika Adamiec

Lekarz rodzinny, Pediatra

Dzikiej Róży 32
05-500 Józefosław

Dobra, znająca się na rzeczy, godna polecenia lekarka. W sposób naturalny uprzejma jest wobec dzieci.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Waldemar Rybiński

ul. Krótka 46F
Żyrardów

Baardzo mi pomógł polecam z całego serca kompleksowo podchodzi do choroby. Zleca badania i na podstawie wyników leczy choroby których inni lekarze mówili ,"nie da się tego wyleczyć" . Podstawa to rygorystyczne przestrzeganie diety zalecanej przez doktora i przepisane leki , uzupełnianie niedoborów witamin i minerałów.To naprawdę działa.Polecili mi go moi znajomi i cieszę się że skorzystałam.

lekarz Daniel Jantarski

ulica Centralna 58
86-031 Osielsko

Pana doktora znam już ponad 9 lat. Wyciągnął mnie z lęków. Wcześniej chodziłam do psychiatry i po wszyskich innych lekarzach,bez skutku w samopoczuciu. Pan doktor to po prostu GENIUSZ,kazdy obiaw chorobowy jest ważny i ma znaczenie. Leki które przepisuje są bezpieczne. Chodzimy do niego calą rodziną,pomaga wszystkim. Mama 83l a najmłodsza wnuczka 4latka. Szanuję tego człowieka, bo nie ma takich lekarzy,pokorny,skromny,taktowny a przede wszystkim mądry! Pomógł i pomaga cały czas …

lekarz Marek Sekuła

ulica Wyszyńskiego 16/86
21-315 Radzyń Podlaski

Polecam serdecznie Pana Doktora Marka Sekułę. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pan doktor trafnie zdiagnozował moją chorobę i wdrożył leczenie, gdzie wcześniej 4 lekarzy nie zdiagnozowało choroby. Polecam serdecznie Pana Doktora Marka Sekułę.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Wioletta Kubiak-Berlińska

Ambulatorium z Izbą Chorych
9-go Maja
98-100 Łask

……...fvsdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrw

lekarz Barbara Bilińska

Kolejowa 11
62-510 Konin

Znam dwoje lekarzy, którym wierzę - to lekarz rodzinny Pani Barbara i chirurg Pan Tomasz. Gdybym kilkanaście lat temu słuchał Pani Barbary to nie poznałbym Pana Tomasza.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Barbara Frańczak

ul. Targowa 5/20
39-400 Tarnobrzeg

Bardzo dobry lekarz, pani doktor jest moim lekarzem rodzinnym od 30 lat i zawsze mogłem liczyć na jej pomoc, dziękuję jej za fachowość i zrozumienie .
Opinia dodana przez: Arkadiusz

dr hab. n. med. Agata Czarnywojtek

Endokrynolog, Internista

Agata Czarnywojtek gabinet
os. Rzeczypospolitej 6

Wychodzę z założenia, że jeśli ja traktuje ludzi dobrze, to oni odwzajemniają ty samym. U pani doktor byłam już 2 razy i nigdy nie było żadnych problemów. I za każdym razem była do niej kojejka, skoro to takie ważne, by o tym wspominać. Czy oczekujecie, że wszyscy lekarze, którzy przyjmują prywatnie będą wa lizać d***py?

lekarz Elżbieta Markowska-Kardyś

"PANACEUM"s.c.
Ozimska 17
46-053 Chrząstowice

Bardzo miła, uprzejma i rzetelna. Nie traktuje pacjenta przedmiotowo i jest zainteresowana pacjentem.

lekarz Dariusz Twardawa

Lekarz medycyny pracy

Prywatny gabinet okulistyczny
Szarych Szeregów 3
44-194 Knurów

Pierwszy od wielu lat lekarz, którego miałem szczęście trafić, mający wiedzę jak osłuchiwać prawidłową (u mnie nieprawidłową) pracę serca. A mając wiele razy problemy z układem oddechowym, osłuchiwało mnie wiele lekarzy. A na badaniach okresowych trafiłem na dr. Dariusza, który skierował mnie do kardiologa z wadą zastawki. Lekarz z powołania!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Janina Konrad

OPTIMA MEDYCYNA SPÓŁKA AKCYJNA
ulica Nyska 2
48-200 Prudnik

Lekarz pierwsza klasa! Miła, uprzejma, zawsze poświęci czaa, wytłumaczy wszystko co potrzeba.Polecam!

Beata Przeczewska-Cieślak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Górzyskowo
Bydgoszcz

Świetny, wrażliwy Człowiek i doskonały lekarz !!! Mam to szczęście, że poznałam panią dr w przychodni rejonowej i jestem jej wierna od lat, mimo, iż zmieniłam adres i teraz muszę dojeżdżać z innej dzielnicy.
Opinia dodana przez: marta

lekarz Małgorzata Rzepka

Poranna 35/10

Bez wątpienia można rzec, że Pani dr jest lekarzem z powołania. Gabinet jest przyjemny i schludny. Mieści się w nim profesjonalny sprzęt do badań. Warunki komfortowe w pełni klimatyzowany lokal. Pełna informacja co mi dolega, jakie badania przeprowadziła oraz jakie leki mam zażywać (nazwa leku, ile na dzień oraz czas jego stosowania). W przypadku gdyby nastąpiły kolejne problemy zdrowotne, udałbym się ponownie do gabinetu lekarskiego Pani Małgorzaty Rzepki. Serdecznie dziękuję …
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Beata Bogusłowicz

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej KAREDENT S.C.
ulica Wspólna 1
18-218 Sokoły

Bardzo dobry lekarz.godny zaufania.bardzo dokładny. dba o pacjenta. zapewnia mu potrzebne badania.Szkoda ze wcześniej nie było u nas pani Boguslowicz. jak moje dzieci wciąż chorowały.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Anna Szczepanek-Trociuk

NZOZ "MEDICUS"
ulica Jelenia 30A
05-807 Podkowa Leśna

Lekarka bardzo empatyczna, Stara się jak najdokładniej przebadać pacjenta i ustalić diagnozę. Życzliwa i uśmiechnięta.

lekarz Krzysztof Charemski

Dożynkowa 83
10-846 Olsztyn

W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Maria Puka

Lekarz rodzinny, Pediatra

Roosevelta 29 B
64-920 Piła

Rewelacyjny człowiek, lekarz rodzinny i pediatra. Zawsze znajdzie czas i pomoże. Tak trzymać Pani doktor
Opinia dodana przez: wiesław

lekarz Przemysław Janus

wizity domowe
42-200 Częstochowa

Polecam. Swietny lekarz, szczegółowe wyjaśnienie problemów bez pośpiechu, z dużą cierpliwością. Oby bylo więcej takich lekarzy. Jeszcze raz polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra Nowakowska

lekarz Jerzy Waliłko

Lekarz rodzinny

NZOZ Centrum Zdrowia Tuchów
ulica Szpitalna 1
33-170 Tuchów

Panie Robercie, jestem święcie przekonana, że musiał Pan pomylić lekarzy lub ktoś Pana zupełnie bezzasadnie wrogo nastawił na tego internistę. Po za tym jeśli miał Pan wątpliwości co do diagnozy, a objawy nie ustępowały lecz wręcz nasilały się, to dlaczego nie zasięgnął Pan porady innego lekarza tylko czekał doprowadzając do zaostrzenia stanu zapalnego? Na zdrowy rozsądek jeśli po 2-3 dniach zamiast mi być lepiej lub przynajmniej tak samo to jest …

dr n. med. Grzegorz Stróżyk

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Cieszkowskiego 7

Pan Doktor jest bystry i ma wiedze. Robi USG i biopsje co obecnie niewielu robi. Ma także laser do zmian skórnych w gabinecie. To poza tym przemiły człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał