Jestem rozczarowana, lekarz podczas wizyty prywatnej strasznie źle mnie potraktował, na start rzucił moją czapką którą miałam na głowie, był bardzo nieuprzejmy, nie pomógł mi, źle się odnosił do starego człowieka, straszył sądem, zamiast pomocy kazał mi się modlić, uważam że lekarz nie powinien się tak zachowywać w stosunku do starszego człowieka, Lekarz nie jest warty polecenia przeze mnie. Jadwiga lat 84
Pan Doktor to niezwykle kompetentny specjalista, który podchodzi do pacjenta z pełnym profesjonalizmem i życzliwością. Jest uprzejmy, cierpliwy i zawsze dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane ze zdrowiem. Wizyta odbywa się w spokojnej atmosferze, a lekarz poświęca tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. To naprawdę bardzo dobry lekarz, godny zaufania i polecenia każdemu, kto szuka rzetelnej opieki medycznej.
Zdecydowanie polecam, lekarz przyjazny, z ogromną wiedzą, świetne podejście do pacjenta, naprawdę solidny fachowiec z pasją jakich już niewiele zostaje w obecnych czasach.
Pana Doktora poznałam podczas pobytu mojego 78letniego Taty na oddziele wewnętrznym w Wodzisławiu Śląskim. To pierwszy lekarz, który z tak olbrzymim zaangażowaniem, a zarazem z cierpliwością i dobrym słowem traktuje pacjenta i jego zmartwioną rodzinę. Lekarz z powołania i wielkim sercem!
Super lekarz, dokładny, pomocny, zawsze uśmiechnięty i z dobrym słowem. Bardzo kompetentny, rewelacyjnie i zaangażowaniem walczy o zdrowie i życie każdego pacjenta . Nie odpuszcza nawet przy bardzo wiekowych ratując im życie.
Nie odpuszcza nawet przy bardzo wiekowych ratując im życie.
Witam! Doktor jest ordynatorem na oddziale interny w Wodzisławiu Śl.,gdzie leżała moja mama. Jest lekarzem z powołania. Swój zawód traktuje jako misję ,a nie tylko jako pracę. Nie ma problemu z otrzymaniem i wyjaśnieniem wątpliwości dotyczących stanu pacjenta. Oczekuje współpracy rodziny z lekarzem w zakresie zaleceń i przebiegu leczenia, aby pacjent był jak najlepiej zaopiekowany. Nie traktuje nikogo z góry. Jest uprzejmy i pełen empatii. To jest moja opinia dotycząca jego pracy w placówce publicznej. Tak więc, można oczekiwać co najmniej tego wszystkiego w przypadku prywatnej wizyty..
Bardzo dobry lekarz świetne podejście do pacjenta ,wszystko wyjaśni i nigdy się nie śpieszy jest uprzejmy nawet lubi pożartować , pocieszyć godny polecenia !