Pani Dr. Połubińska jest bardzo dobrym specjalistą,wizyta i badanie wykonuje szczegółowo, wysłuchuje pacjenta , zleca trafne badania zleca leki oraz serwuje bardzo pomocne dla pacjenta porady dotyczące choroby .Byłem u Szanownej Pani Dr. ze schorzeniami reumatologicznymi,poświęca dużo czasu dla pacjenta ,jest bardzo miła ,uprzejma!!W przeciągu 20lat chodząc po różnych specjalistach nie spotkałem tej klasy prawdziwego i oddanego lekarza jak Pani Doktor!!
Bardzo dobry lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor zleca stosowane badania, szuka przyczyn dolegliwości, stawia prawidłową diagnozę. Poza tym Panią doktor cechuje życzliwość, słucha pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy i wspiera. Polecam Panią doktor Joannę Hilt. Pełen profesjonalizm.
ulica Niemcewicza 10/10
Witam Was czytających opinie pacjentów . Postanowiłam wyrazić swoją odczytujac ze zdziwieniem te mało pochlebne słowa w moim odniesieniu do toksyków... Byłam już trzykrotnie na konsultacjach j jestem BARDZO pozytywnie nastawiona co do Pani Doroty Lis Studniarskiej.jako doświadczonego lekarza reumatologa w podejsciu do chorego. POLECAM :) EMPATYCZNA
Próchnika 35 (Padmed-Lek)
Zdecydowanie nie polecam tego "doktora". Niekompetentny, nie znający się na podstawowych rzeczach takich jak skierowanie. Przy rozpoznaniu nowotworu stwierdził, że nie ma potrzeby wystawienia tzw. zielonej karty - DiLO , następnie, że nie wie jak to zrobić... Podczas teleporady wymyśla i opowiada jakiś dziwne historie, które w ogóle nie wnoszą nic do sprawy. Ciężko rozmawia się z tym panem. Podczas ostatniej rozmowy usłyszałam, że nie wystawi mi recepty na potrzebne …
AMA-DENTA
Łódź, ul. Armii Krajowej 44, bl. 396, parter
Super konkretna i kompetentna lekarka. Kompleksowe wytłumaczenie wyników badań, objaśnienie podanych leków, zalecenia i porady jak postępować w domu. Oby więcej takich lekarzy na SOR
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej RI-MED
ulica Rajdowa 8