Stomatolog Gdańsk

lek. dent. Magda Brona-Teżyk

Stomatolog, Medycyna estetyczna

Uniwersyteckie Centrum Stomatologiczne Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Dębowa 1A

Mogę gorąco polecić panią doktor Magdę!!!! Rewelacja, bardzo kompleksowe podejście do mojego problemu, a co najważniejsze już widzę różnicę! Zdecydowałam się na mezoterapię igłową osoczem i preparatami. Pani doktor świetnie wszystko wytłumaczyła, że doskonale wiem co mi wstrzykuje. Bardzo dba o to by pacjent wiedział jak najwięcej o danych preparatach które używa!. Profesjonalne podejście, bardzo miła i potrafi uspokoić gdy się człowiek boi. Zabiegi bezbolesne, bo pani doktor używa świetnego …

lek. dent. Dorota Cudnik

PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65

Wizyta z dzieckiem 2 letnim odbyła się w miłej i bezstresowej atmosferze. Pani doktor ktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Potrafiła odpowiednio przygotować malucha na borowanie zęba mówiąc i tłumacząc co będzie się pokolei działo. https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez: Dentysta Chwarzno
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg szczękowo twarzowy
                                       dr n. med. Adam Michcik

dr n. med. Adam Michcik

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3

Bardzo przyjemny stomatolog z dobrym podejściem do pacjenta. Mój problem został załatwiony nadzwyczaj szybko i bezboleśnie. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, który dokładnie wie co robi. Spokojnie można polecić z ręką na sercu.
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. med. Joanna Bobryk

PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65

Pani to dentysta ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Jest lekarzem, który ry nie tylko jest zaangażowany w swoją pracę, ale również bardzo kompetentnym, który szuka najlepszych rozwiązań w danym przypadku. Poza tym nade wszystko dba o komfort pacjenta podczas wizyty oraz przyjazna atmosferę. Polecam każdemu . https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez: Dentysta Chwarzno
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg stomatolog
                                       lek. stom. Katarzyna Rutkowska

lek. stom. Katarzyna Rutkowska

Chirurg stomatolog

ul. Jana Heweliusza 3/3

Jeśli był by program mam talent dla stomatologów to pani doktor by na pewno zdobyła główną nagrodę .W życiu byłem już u wielu lekarzy stomatologów efekt różny lepszy i gorszy uwierzcie , tak jak są wybitni muzycy,aktorzy,artyści i geniusze z jakiejś dziedziny taka jest pani doktor Katarzyna Rutkowska naprawdę nr1, nie byłem jeszcze w życiu u lepszego stomatologa naprawdę polecam z całą odpowiedzialnością i uczciwością , ocena numer 5 to …

lek. dent. Paweł Rajski

Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3

lek. stom. Sabina Downar

Stomatologia Medicover - Gdańsk
Grunwaldzka 472e

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. dent. Magdalena Rychert

Niepubliczny Zakład Opieki Środowiskowo-Rodzinnej "PULS-MEDIC"
Chałubińskiego 23

Pani Magda jest prawdziwą profesjonalistką! Zawsze miła i uśmiechnięta - wizyty są bezstresowe, polecam wszystkim którzy boją się wizyt u dentysty- Pani Magda jest najlepsza :)

lek. dent. Dorota Kundzicz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny
Jaskółcza 7/15, I piętro, gab.63

Świetna stomatolog , bardzo delikatna , doskonałe podejście do wystraszonego pacjenta . Zdecydowanie polecam !!!

lekarz Mariusz Balla

Dmowskiego 9 lok. 9

Najlepszy stomatolog w 3mieście. Chodzi do niego cała moja rodzina i wszyscy inni, którym dałam kontakt.:)))
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Hanna Popiołek

CENTRUM STOMATOLOGICZNE POLDENT PRZYMORZE
Jagiellońska 36 F

Pani dr Popiołek jest lekarzem bardzo wyczulonym na odczucia pacjenta. Dokładnie tłumaczy problem i nie boi się go rozwiązać. Szybko-skutecznie-bezboleśnie. Stosuje materiały z bardzo wysokiej półki. Miałem do czynienia z wieloma dentystami, ale od wielu lat ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami Pani dr Popiołek i każdy z nas potwierdza, że Pani dr Hania Popiołek jest osoba wrażliwą, bardzo kompetentną i lubi swój zawód. POLECAM WSZYSTKIM
Opinia dodana przez: PIOTR

lek. dent. Małgorzata Bukowska

ul. Jabłoniowa 21/5

Z pełnym przekonaniem mogę polecić Panią Małgorzatę. To wyjątkowa specjalistka, która wyróżnia się ogromnym zaangażowaniem, profesjonalizmem oraz niezwykle empatycznym podejściem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty można poczuć, że pacjent jest tutaj naprawdę ważny – wszystko jest dokładnie tłumaczone, a plan leczenia przedstawiony w sposób jasny i zrozumiały. Pani doktor wykazuje się dużą cierpliwością i spokojem, co szczególnie pomaga osobom obawiającym się wizyt stomatologicznych. Ogromnym atutem jest również precyzja i …
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. dent. Katarzyna Lisiecki-Patyna

ul. Aldony 2A/3

Moim skromnym zdaniem jest to najlepszy albo jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Gdańsku. Moja żona otrzymała fantastyczna pomoc od Pani dr.Katarzyny, a ja wczoraj od Pani dr.Magdy Nie mogę pominąć Pani Beaty z która miałem pierwszy kontakt. Pełny profesionalizm oraz bardzo miła i serdeczna osoba. Polecam serdecznie gabinet Pani dr. Katarzyny.
Opinia dodana przez: Bogdan Olszowka

lek. dent. Konrad Tłustochowicz

Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118

Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)

lek. dent. Marzena Cyran

Kołobrzeska 5 lok. 7

Pani dr. Marzena leczy mnie moją rodzinę i chyba większość znajomych. rewelacja, żadnego bólu nawet przy podawaniu znieczulenia, kompetentna i solidna. Leczę się już kilka lat i nie mam żadnych problemów z zębami. Polecam.
Opinia dodana przez: Mateusz

lek. dent. Michał Wierzbicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Miladent

Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!

lek. dent. Bogusława Osińska-Pawlina

NZOZ Św. Ojca Pio
Burzyńskiego 1

Juuuupi miałam szczęście bo ZNALAZŁAM TAK WSPANIAŁĄ PANIĄ DOKTOR 🧑‍⚕️ 🤗 bardzo sympatyczną osobę która walczy do końca ( zęby tragedia ) 👌 i bardzo byłam zszokowana po pierwsze Pani Dr oddzwoniła 😱 kolejny szok - po walce z zębem Pani Dr zaoferowała pomoc czy to wolne czy święta 😱 dzwonić 😁 ZA MAŁO MIEJSCA OPISAĆ TAK WSPANIAŁĄ STOMATOLOG 🤗 PO PROSTU WSPANIAŁE RĘCE KTÓRE LECZĄ 🤗 LEKARZ Z POWOŁANIA …

lek. dent. Jarosław Nather

ul. Dobrzyńskich 10

Świetny dentysta. Od kilkunastu leczę zęby u niego i jestem zachwycona. Leczenie zawsze bez bólu i bez znieczulenia. I o dziwo, po leczeniu zębów nawet przez dwa trzy lata nie mam żadnych ubytków. Polecam !

lek. dent. Tomasz Nowak

ul. Zbigniewa Burzyńskiego

Najlepszy dentysta z jakim miałem przyjemność pracować. Odpowiednie podejście do pacjenta fachowe wykonanie, przystepne ceny oraz pelen profesjonalizmu majster czysty specjalista w tym fachu, pana Tomasza moge polecic każdemu z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Radoslaw Jakimowicz

lek. dent. Agnieszka Stankiewicz-Warczak

ul. Nowosądecka 15C/2

Bardzo mila doktor tak sie balam teraz bede sie leczyc z mezem u P dr.Polecam wiem ile mam do wyleczenia i odrzymalam odpowiedz na wszystkie pytania.
Opinia dodana przez: halina