Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

internista endokrynolog internista internista Kraków

dr n. med. Adam Nazim

dr n. med. Adam Nazim

Łużycka 42/49

uważam że, warto było czekać te kilka miesięcy na wizytę do tego specjalisty. Konkretna wizyta. Dobrze dobrane leczenie + za możliwość kontaktowania się z lekarzem pomiędzy wizytami online. całość oceniam na 10
                                       dr n. med. Beata Piwońska-Solska

dr n. med. Beata Piwońska-Solska

Łużycka 42/49

Pani Doktor jest całkowicie skupiona na pacjencie. Słucha i sama też zadaje sporo pytań, chętnie i dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Mimo wizyty w Poradni przy Kopernika, a więc refundowanej przez NFZ, nie odczułam by w związku z tym była mniej dokładna. Szczerze polecam!
                                       dr n. med. Grzegorz Sokołowski

dr n. med. Grzegorz Sokołowski

Łużycka 42/49

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy . Jestem pacjentką Doktora od czterech lat i tylko dzięki opiece Doktora dobrze się czuję i choroba została opanowana. Doktor Sokołowski to nie tylko wspaniały lekarz, ale też człowiek ogromnej empatii i pełen poświęcenia dla pacjentów. Miałam ogromne szczęście, że trafiłam na tak świetnego specjalistę i tak dobrego człowieka. Serdecznie Doktorowi za wszystko dziękuję.
Opinia dodana przez: Maria Sala
                                       dr n. med. Agata Jabrocka-Hybel

dr n. med. Agata Jabrocka-Hybel

Oddział Kliniczny Endokrynologii
Macieja Jakubowskiego 2

Najlepsza p. doktor Endokrynolog, polecam w 100%, pomogła mi bardzo w leczeniu, badaniach i ogólnie. Miła, sympatyczna , zawsze doradziła...jeździłem też do Krakowa na wizyty... ( wykryto u mnie m.in osteoporozę o której nawet nie wiedziałem) przepisane mam leki, wyniki są bardzo dobre...dziękuję jeszcze raz za wszystko.
Opinia dodana przez: Robert

lek. med. Katarzyna Mruk

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Doktor Mruk poleciła mi inna koleżanka, która leczy się u niej od lat w SCM clinic. Przyznam, że szłam bez przekonania , bo przy mojej chorobie nie potrafię zliczyć, u ilu byłam lekarzy i żaden nie potrafił poradzić sobie z moim ciągłym złym samopoczuciem. Naprawdę miłe zaskoczenie, Pani doktor całkowicie zmieniła mi lekarstwa i dawkowanie i wreszcie podziałało. Od czasu bycia pod jej opieką moje zdrowie diametralnie poprawiło się, mam …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Alicja Hubalewska-Dydejczyk

Alicja Hubalewska-Dydejczyk Gabinet Endokrynologiczny
ul. Lubicz 25/7

Wyjątkowy lekarz- Pani profesor jest bardzo miła, skrupulatna , dokładna, delikatna, fachowa, jednym słowem doskonałą.

lekarz Bohdan Huszno

Lubomirskiego Aleksandra 7/7

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
Opinia dodana przez: xxxmisiek

lekarz Jacek Belowski

Ośrodek Medyczny "OSTEOMED"
Kazimierza Wielkiego 57

Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.

lekarz Dorota Szczeblowska

ulica Kwartowa 26/46

Najwyższy poziom kompetencji i świetna intuicja lekarska. Pani doktor pomogła nam podjąć trudną decyzje poddania się nowoczesnej terapii jodem 131. Ze względu na starszy wiek mamy, operacyjne usuniecie dość dużego guzka byłoby zbyt ryzykowne. Mama bardzo dobrze znosiła terapie (żadnych skutków ubocznych) a co najważniejsze wyniki się poprawiły jak nigdy dotąd. Bardzo polecamy panią doktor każdemu, choć na termin wizyty czeka się niestety dość długo ale naprawdę warto.

lekarz Iwona Erd

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Jestem pod wrażeniem Pani Doktor. Jest sumienna, dokładna, w rok zmniejszyliśmy dawkę eutyroxu z 125 na 75. Tarczyca zaczęła pracować. Ponieważ jestem dość zajętą osobą, pani doktor zleca mi kontrole badania, ja wysyłam jej e-mailem i potem dzwoni do Mnie i telefonicznie konsultujemy wynik.

dr n. med. Ewa Stochmal

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Do Pani doktor chodzę na wizyty do SCM clinic. W mojej ocenie to bardzo dobra, skuteczna lekarka. Zleca sporo badań, ale mnie to nie przeszkadza, przynajmniej wiem, że trzyma rękę na pulsie. Jestem zadowolona z jej opieki, widzę poprawę.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Elżbieta Pastuszak

Skawińska 14 lok. 2

Wizyta na NFZ (co zapewne ma kluczowe znaczenie dla pani doktor). Poradnia endokrynologiczna w szpitalu G.Narutowicza. Pani doktor zjawiła się z zaledwie dwugodzinnym spóźnieniem, bywają różne sytuacje co jestem w stanie zeozumieć.Ale w 15 minut przyjęła 4 osoby z czego łatwo wywnioskować ilość czasu poświęconego na pacjenta. Brak terminów na ten rok spowodał, że znalazłam się u tego lekarza. Pani doktor zirytowanym i delikatnie mówiąc niemiłym tonem zapytała czego od …

lekarz Renata Korbut

ulica Konrada Wallenroda 59/59

Przestalam chodzic do Pani dr gdyz denerwowalo mnie jej podejscie do mojej choroby. Slyszalam, ze to jest najprzyjemniejsza z chorob tarczycy, gdy mowilam o innych dodatkowych dolegliwosciach slyszalam, ze mam nie demonizowac tej choroby... Nie odczulam wsparcia, byly kolejne badania, przepisywanie tabletek i do nastepnego razu. Kazda proba rozmowy o dolegliwosciach konczyla sie tym, ze przeciez wszystko z wynikami ok to mam szukac przyczyn gdzies indziej. Niestety troche porozmawialam z …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Maria Okraska

Os. Oświecenia 46/1

Plusem wizyty była punktualność pani doktor i brak spóźnienia. Niestety więcej w wizycie było elementów negatywnych. Lekarka miała problem z obsłużeniem się z zamieszczonymi plikami (przez dłuższą chwilę upierała się, że ich nie ma lub że są puste, choć były, bo w końcu je otworzyła). Pani doktor nie przeprowadziła pogłębionego wywiadu, nie zapytała o objawy. Powiedziano mi, że moje złe wyniki są winą suplementacji, pomimo tego że lekarka nie zapytała …
Opinia dodana przez: Klaudia
                                       lek. med. Paweł Chrapczyński

lek. med. Paweł Chrapczyński

Centrum medyczne Lea-Med
Juliusza Lea 22/2

dr n. med. Małgorzata Kołcz

dr n. med. Małgorzata Kołcz

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

lek. med. Małgorzata Orłowska

Centrum Medyczne iMed24
ul. prof. Michała Życzkowskiego 29

lekarz Aleksandra Gilis-Januszewska

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Zabiegowe "Medicina" Sp. z o.o.
ulica Barska 12

lekarz Leszek Szloch

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Euro-Diagnostyka"
ulica Pilotów 2

lekarz Renata Kończyńska