Ośrodek Psychoterapii "INTEGRITY"
Grottgera 1/12A
Bardzo miły i fachowy lekarz.Poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu.Słucha i wyciąga wnioski.Budzi zaufanie.Leczę się nie długo ale jestem bardzo zadowoloną pacjentką. Dość ciężko z terminami ale polecam wszystkim potrzebującym.
Gabinet Psychiatryczno-Psychoterapeutyczny dla Dorosłych, Dzieci i Młodzieży
Kraków ul. Stachowicza 4/8 tel. 506 047 712
Kobieta bez empatii, czysty przelicznik. Próbowała mi wmówić schizofrenię mówiąc, że wymyslam sobie co mówię. Po kolejnych wizytach okazało się, że mam tylko braki w wit d. Niemiła, opryskliwa i jak to ona mówi a uwierzcie mi cytuję "No co interpretuję i wypisuję". Po dwóch zdaniach dostałem moje "dragi" a kolejni lekarze łapali się tylko za głowę...
Ośrodek Terapii i Rozwoju Osobistego „Złoty Most”
ul. Emaus 4/1
Centrum Dobrej Terapii
Miłkowskiego 7/U1
Wspaniały lekarz psychiatra, jeden z najlepszych seksuologów w Polsce oraz świetny terapeuta (certyfikowany). Osoba, która jest serdeczna i bardzo mi w życiu pomogła i nadal pomaga.
Gabinety Na Ustroniu
ul. Na Ustroniu 1/4
Pomocna, kompetentna, szczera. Popieram wcześniejszą opinię, że daje poczucie, że to moje zdrowie jest najważniejsze, a nie "załatwienie wizyty", a tym bardziej nie faszerowanie lekami mimo istnienia lepszych sposobów na rozwiązanie problemu. Szuka tego najlepszego sposobu, słucha, rozmawia. Polecam!
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW