Filtruj terminy

Pediatra alergolog alergolog alergolog Poznań

lekarz Krzysztof Godek

Alergologia Plus SNZOZ
ulica Drobnika 49

Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom

dr hab. n. med. Anna Bręborowicz

Płowiecka 8a

Leczę syna na astmę od 12 lat i jestem bardzo zadowolona. Syn był ciężko chory i niewielu lekarzy potrafiło mu pomóc.Pani Doktor to się udało. Niesamowita wiedza, kompetencje. Mam zaufanie. Gorąco polecam, szczególnie trudnym przypadkom.
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Marek Popielarz

Międzychodzka 7b lok. 106

Korzystałam z porad na NFZ. Buta, arogancja i pycha. Szybko zrezygnowałam. Zero podejścia do dziecka, zero zaleceń, na moje pytania odpowiadał zirytowany.

dr n. med. Renata Szwankowska

Implant.net
Os. Powstań Narodowych 33

U Pani doktor Renaty Szwankowskiej byłem już z trzema wizytami i muszę przyznać, że żaden inny lekarz alergolog, z których pomocy korzystałem wcześniej, nie przeprowadził tylu testów diagnostycznych. Już na pierwszej wizycie po zebraniu dokładnego wywiadu (przy kontakcie telefonicznym Pani doktor już zbierała pierwszy wywiad) miałem zrobione testy na uczulenie na surowe owoce i warzywa, metodą prick by prick. Proste badanie diagnostyczne, ale niechętnie raczej stosowane przez innych alergologów, przynajmniej …
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Paulina Sobkowiak

Alergolog, Pediatra

Bardzo słaba lekarka. Jak na wykształconą Panią doktor (po doktoracie) wrażliwość jaką powinna się charakteryzować lekarz w podejściu do pacjenta poniżej krytyki.

lekarz Małgorzata Winiecka

LUX MED