Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Solna 21
Super lekarz, polecam, bardzo kompetentny, miły,pomocny,cieszę się że trafiliśmy do Pana doktora 🙂🙂🙂
Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16
Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Gabinet Beata Błaszak
Winiarska 2
Do Pani Doktor chodzi dwoje moich dzieci 8lat i 3latka. Oboje od urodzenia. Polecam lekarza z czystym sumieniem. Zawsze pomaga (nawet weekendy-telefonicznie), trafione leki odpowiednio do choroby, uprzejma, swietne podejście do dzieci, usmiechnieta. Idealny lekarz.
Polecam Pana doktora,czytając opinie bałam się pójść na wizytę. Ale zaskoczyłam się niesamowicie pozytywnie. Pan doktor uprzejmy ,miły ,poświęcil córce bardzo dużo czasu,nie podważał mojego zdania ,nie spekulował wcześniejszego leczenia . Pożartował ,znalazł czas na wystawienie stosownych dokumentów .
Międzychodzka 7b lok. 106
Korzystałam z porad na NFZ. Buta, arogancja i pycha. Szybko zrezygnowałam. Zero podejścia do dziecka, zero zaleceń, na moje pytania odpowiadał zirytowany.
Prywatna Lecznica Certus Sp. z o.o.
ulica Wagrowska 6
Bardzo złe wrażenie. Brak jakiegokolwiek wyjaśnienia choroby, czas poświęcony na pacjenta ograniczony do dosłownie 3-5minut msx (tzw wizyta) i to zarówno na NFZ jak i prywatnie. Na pewno nie wrócę do lekarza.
Os. Wichrowe Wzgórze 14/32
NZOZ Zespól Poradni Specjalistycznych "ARTMED"
ulica Galla Anonima 2 D
LUX MED Sp. z o.o.