Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ośrodek Pomocy Zdrowiu"
Bellottiego 1/10/11
Pani doktor jest godna polecenia. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi. Po przeprowadzonym wywiadzie na temat chorób współistniejących otacza serdeczną, troskliwą i umiejętną opieką. Kompetentne i skrupulatne wyjaśnienia działają uspokajająco.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Jestem pod wielkim wrażeniem wizyty u Pana Dr Kulawika. Dzięki błyskawicznej diagnozie uniknąłem zawału.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Rzetelna Pani doktor z powołania. Dokładnie przebadała i wzięła pod uwagę wszystkie możliwe ewentualności, które pasują do obiawów zanim zastosowała leczenie. Z czystym sumieniem polecam
Wał Miedzeszyński 414A/6/4
Bardzo dobry lekarz, specjalista, uprzejmy i kompetentny. Ja również byłem u Pana doktora na Niemodlińskiej. Mam 85 lat i mnie zapisał Roswere 15
Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46
Jestem bardzo zadowolona za poświęcony mi czas, wysłuchanie problemów zdrowotnych. Podczas wizyty wykonane zostało badanie USG serca, omówiona została kompleksowa diagnostyka (badania krwi, Holtera RR i EKG, TK). Szczegółowo omówione wyniki badań i zaordynowane leczenie spójne z leczeniem lekarza POOZ. Wizyta przebiegała sprawnie w sympatycznej atmosferze. Podziękowania dla przychodni STARÓWKA za życzliwe traktowanie pacjenta NFZ.
al. Wyzwolenia 9 lok. 99
Skandaliczne, wręcz kuriozalne zachowanie! Spóźnienie grubo ponad godzinę do przychodni( bez dzień dobry i słowa- "przepraszam"), gdzie zgromadzeni pacjenci nie mają odwagi zaprotestować w obawie, że w ogóle pan doktor ich nie przyjmie! Klasyczny przykład tzw. "włoskiego strajku" ( bez pośpiechu, na luzie, z nader częstymi przerwami na kawę i pączka),w którego podtekście tkwi sugestia do leczenia prywatnego!!! Wyjścia pod pretekstem chodzenia po recepty ( kolejne 40 min.). Efekt taki, …
Dr Dawidowska jest wspaniałym lekarzem. Opiekuje się mną, moim mężem, a także moimi starymi rodzicami, od kilku lat. Jest osobą o wysokiej kulturze, cierpliwie wszystko tlumaczy. Na każdej wizycie przeprowadza pomiar ciśnienia i badania osłuchowe. Negatywne komentarze zdają się dotyczyć kogoś innego...
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Mało zaangażowany, ponadtto nie Wiele można się dowiedzieć.kilka wizyt,ale bez emocji . brakuje konkretnych badań. Nie wiem co dalej , objawy mam z powodu choroby wieńcowej.
Lekarska Spółdzielnia Pracy "MEDICA"
ulica Ząbkowska 52
To jedna wielka pomylka ,ta pani osluchuje serce przez bluzke nigdy wiecej nie pojde i jest bardzo nie przyjemna
SPOŁKA LEKARSKA sp. z o.o.
ul. Grzybowska 16/22/ parter/parking
Jana Pawła II 82, ARKADIA
GreenMedica Rodzinne Centrum Medyczne
ul. Magiczna 6
Potocka 8/93
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDINA"
Krzywe Koło 8/10
Noskowskiego Zygmunta 10/28