Wspaniały Lekarz i Człowiek, który ma serce po właściwej stronie. Bezinteresowny. Profesjonalista. Uratował życie mojej mamy. Oby więcej takich lekarzy.
Pań doktor przepisuje lek po którym są zle wyniki w moim przypadku. Nie ma czasu poświęcic 5 min uwagi,by spojrzeć na wynik i zadecydować,czy brać lek dalej czy odstawić. Był brak wcześniejszego zapisu na wizytę. A badania byly zrobione na ,,cito,,. Po czym kazał się dopisać do listy i czekać. Niestety musialam pojsc do pracy.Trochę to mało profesjonalne w przypadku kardiologa,ponieważ przepisuje leki tak ważne w przypadku krążenie. Liczy się tylko kasa
Dzięki kompetencji i zangażowaniu Pana doktora moja mama jeszcze żyje. Pan doktor ma w sobie tyle empati, życzliwości i cierpliwości wobec starszej osoby ,wszystko wytłumaczy tak aby pacjent zrozumiał. Jestem bardzo wdzięczna i ze szczerego serca polecam Pana doktora.Taki lekarz szczególne w obecnych czasach to Skarb.
Dzięki kompetencji i zangażowaniu Pana doktora moja mama jeszcze żyje.
Wysokiej klasy specjalista , nie spotkałem ani jednej osoby która by miała o nim złe zdanie. Pomógł mi wiele razy kiedy miałem poważne problemy zdrowotne. Polecam wszystkim tego lekarza.
złe zdanie. Pomógł mi wiele razy kiedy miałem poważne problemy zdrowotne.
Polecam wszystkim tego lekarza.