DAGDERM
Pasaż Ursynowski 1
Bardzo miła, tłumaczy przystępnie, sprawnie szybko usunęła mi bardzo liczne brodawki łojotokowe z pleców i brzucha oraz wszystkie włókniaki z szyi -dużo Oceniła znamiona. Wszystko wygoiło się w ciągu tygodnia Serdecznie polecam
Beauty Derm Europejski Instytut Dermatologii Estetycznej Laserowej i Kosmetyki
Bukowińska 12 lok. 103
Mój ostatni zabieg botoxem to po prostu mistrzostwo świata!!! Wyglądam 10 lat młodziej i tak się czuję. Gorąco polecam gabinet Pani Doktor i jej fantastyczne umiejętności. Pięknie, miło, i profesjonalnie. Beauty Derm to moja klinika!
Gabinet prywatny
Braci Załuskich 7
Bardzo polecam Panią dr Paulinę Bożek, trafiliśmy po długich poszukiwaniach skutecznego leczenia trądziku u syna, u Pani dr mieliśmy przedstawione więcej niż jedno rozwiązanie do podjęcia decyzji czy leczenie zewnętrzne czy wewnętrzne bez nacisku na wybraną metodę. Pani dr regularnie zleca badania, aby mieć kontrolę nad dawkami leków. Profesjonalnie, cierpliwie i bardzo miło. Zdecydowanie polecam.
Specjaliści Dermatolodzy - Euderm
Grójecka 186/309
Na wizycie u Pani Doktor byłam w poradni na ul.Koszykowej. Jeszcze wcześniej miałam wycinane znamię-ranka zszyta ładnie,bez problemów. Jeśli chodzi o wizytę to Pani Dr Warszawik jest bardzo uprzejma, wysłuchała do końca , z cierpliwością odpowiadała na zadane pytania.Sprawdziła kiedy była robiona kontrola całościowa znamion,czyli nie traktuje pacjenta przedmiotowo.Osoba godna polecenia i dobra w swoim fachu.
Przychodnia Specjalistyczna HIGH-MED
ul. Kasprowicza27/2
Zgadzam się z jedną z opinii - lekarz, jak lekarz. Pani doktor wysłuchała co mi dolega, wszystko sobie zapisała, następnie przepisała leki i objaśniła metodę ich używania. Wizyta trwała nie dłużej niż 15 min. Za leki zapłaciłem sporo, bo ponad 120 zł, ale muszę przyznać, że bardzo szybko pomogły, już po paru dniach wszystko wróciło do normy. Ogólnie rzecz biorąc, polecam panią doktor, gdyż widać, że jest kompetentnym i godnym …