Joanna Dubniańska

Gen.J.Hallera 139 / 2

obsługa super,jasne i precyzyjne wytłumaczenie moich problemów, fachowa obsługa

dr n. med. Dorota Garncarek-Lange

Internista, Onkolog

ulica Kamieńskiego 227/u1

bardzo komepetentny lekarz, a przy tym bardzo mila i serdeczna

lek. dent. Katarzyna Fita

Tadeusza Kościuszki 108a lok. 27

Jeden z najlepszych stomatologów, do jakich trafiłem. Przeprowadzałem u Niej skaling oraz "szlifowanie" ukruszonego zęba (u Niej również bywam na wizytach kontrolnych). Wszystko odbyło się szybko, w bardzo przyjaznej atmosferze. Lekarka cierpliwa, kompetentna, życzliwa, o indywidualnym podejściu do pacjenta (a także, co najważniejsze, o wysokich umiejętnościach). Wiem ze słyszenia, że potrafi zaproponować i skutecznie wdrożyć leczenie, o którym inni stomatolodzy (może przez brak umiejętności?) często by się nawet nie zająknęli.
Opinia dodana przez: Mateusz
Polecam! Pani doktor to bardzo ciepła osoba, która cierpliwie odpowie na każde zadane pytanie, na wizycie poświęca dokładnie tyle czasu ile potrzeba, bez pośpiechu bada, wyjaśnia, opowiada. Jest lekarzem w rękach, którego czuję się bezpiecznie. Ostatnio byłam operowana przez Panią dr, wszystko się udało a gdy doszłam tylko do siebie bardzo dokładnie wyjaśniła mi przebieg całego zabiegu. Profesjonalistka a przy tym troskliwa , sympatyczna osoba, ktoś z kim masz ochotę …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Marek Rachwalik

Sokola 28/30/3

Jedyny lekarz z wysoką kulturą osobistą w szpitalu w Świebodzicach w porównaniu z innymi nadętymi tam lekarzami.

lekarz Paweł Rogóż

ulica Kazimierska 3/6

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, wspaniały człowiek i specjalista. Fantastyczne podejście do pacjenta, olbrzymia wiedza i doświadczenie sprawiły, że powierzyłam mu swoje zdrowie. Polecam wszystkim:-).
Opinia dodana przez: monika

lekarz Agnieszka Miśkiewicz-Wójcik

Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5

P.Agnieszka jest b.uprzejma i kompetentna z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Ośrodek Mikrochirurgi OKO.M gdzie pracuje jest bogato wyposażony w sprzęt. Wykonywałem tam kilkakrotnie badania OCT na NFZ
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Ewa Goliszek

ZOZ PSIE POLE Przychodnia Zdrowia Nr 3
Brucknera 47-49

Każda wizyta u lekarza powinna moim zdaniem zawierać elementy które powodują pewne zadowolenie ze spotkania z lekarzem. Pani doktor, od kompetencji poprzez podejście, tłumaczenie, grzeczność i czas poświęcony wizycie może być wzorem służby wobec pacjenta.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Marcin Szechiński

ANEST-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Komandorska 53H/2

Najlepszy psychiatra we Wrocławiu, bardzo wysoka skuteczność leczenia.Prawdziwy fachowiec.Polecam!!!
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Justyna Wencius-Dudek

Gałowska 21a

Profesjonalizm i empatia w jednej osobie Polecam.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Marcin Lewicki

LuxMed
Fabryczna 6

Pan Doktor jest cierpliwy, spokojny i uprzejmy. Najpierw wysłuchał z czym przyszłam, potem zebrał wywiad, zbadał i zlecił badania kontrolne doprecyzowujące źródło problemu. Nie pchał antybiotyków w ciemno, zalecił najpierw poczekać na wyniki. Kolejny bardzo sympatyczny lekarz w LuxMedzie.
Opinia dodana przez: Anika

dr n. med. Ryszard Małysa

Protetyk, Stomatolog

Sępia 8

Dziwię się, że nikt nie napisał opinii. Chyba pacjenci Pana Doktora nie chcą robić większego tłoku w gabinecie. Osobiście jestem bardzo, bardzo zadowolona z rezultatów leczenia. Wszystkie osoby z którymi spotykam się w poczekalni są tego samego zdania. Z wielką przyjemnością przyjmuję podziękowania od znajomych, którzy skorzystali z usług Pana Doktora z mojego plecenia. To nie jest laurka tylko opis rzeczywisty. Wcześniej byłam pacjentką w innym gabinecie - czego skutki …

lekarz Beata Majchrzak

Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4

Witam. Jestem bardzo szczęśliwa, bo dzięki pani doktor chodzę, nikt nie chciał mi pomóc. Bardzo jestem wdzięczna pani doktor Majchrzak, będę mogła normalnie żyć. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam panią doktor.
Opinia dodana przez: Beatka

lekarz Jan Cianciara

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Wyjątkowy lekarz,dużo empatii ,delikatny,zainteresowany pacjentem,z cierpliwością odpowiada na pytania ,poświęca dużo czasu ...Operował mnie w pażdzierniku 2019 roku w szpitalu na Grabiszyńskiej Wrocław/resekcja płata płuca/....ma charyzmatyczną osobowość.Polecam wszystkim chorym by "wpadli w ręce" PANA DOKTORA....Jestem bardzo wdzięczna za troskę o moje zdrowie ...

lekarz Stanisław Leśniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zawiszy Czarnego 95

Wspaniały człowiek jak i lekarz. To co inni partacze zepsuli i nie potrafili naprawić,ten doktor w kilka minut podał odpowiednią diagnozę i podjął się operacji,której odmawiali inni lekarze. Jeśli ktoś szuka dobrego chirurga naczyniowego to polecam właśnie tego doktora. Zna się facet na rzeczy i przede wszystkim jest uczciwym człowiekiem,nie łże jak inni,u których byłem z wizytą. Wielki POZYTYW!!!
Opinia dodana przez: roberton0007

lekarz Norbert Słota

ulica Imbirowa 15b

Super lekarz. Pogodny , zawsze miły . Fajne podejście do pacjenta. Wszystko na poziomie. Więcej takich lekarzy. Polecam.

lekarz Maciej Malinowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Nożownicza 2/2

Bardzo empatyczny i zarazem konkretny lekarz. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny dolnej. Chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, noga była w stanie naprawdę fatalnym i nie było widać nadziei na poprawę. Wiedząc, że stan pogarszał się z dnia na dzień, przypadkiem trafiłam do Pana Doktora Malinowskiego. Zadzwoniłam pod numer telefonu który widniał na jego stronie …
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Marcin Dzidowski

Orłowicza 2/6

Byłam dotychczas dopiero na jednej wizycie, ale wrażenia mam jak najlepsze. Pan Doktor jest dociekliwy, uprzejmy, kompetentny, cierpliwy i absolutnie nie traktuje pacjenta protekcjonalnie, co niestety czasem się innym lekarzom zdarza.

lekarz Wojciech Wójcik

Chirurg dziecięcy

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Świetny był z niego lekarz, fachowiec jakich mało. Niech spoczywa w pokoju, a pamięć o nim nie wygaśnie. Amen

dr n. med. Katarzyna Golusik

Ortodonta, Stomatolog

Indywidualna Praktyka Lekarska

świetny specjalista, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: ola