stomatolog Wrocław

dr n. med. Magdalena Kazanowska

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Centrum stomatologiczne LEK-STOM
ul.Komuny Paryskiej 78

Moja ulubiona Pani doktor. Nie cierpię chodzić do dentysty ale Pani doktor jest cierpliwa, wszystko tłumaczy, zawsze daje znieczulenie jeśli o to poproszę. Poza tym jest świetnych fachowcem i bardzo mądrym lekarzem! Moja córka też się u niej leczy i jest to jedyny dentysta do którego nie boi się chodzić:)

dr n. med. Justyna Śpikowska-Szostak

Stomatolog, Protetyk

L. Kubali 14/1

Anna Dąbek

Anna Dąbek

Zakładowa 13c

Bardzo kompetentna i przyjazna pani stomatolog, oraz co jest również istotne ceny nie rujnujące kieszeni, polecam.
                                       lek. dent. Dagmara Kurzok

lek. dent. Dagmara Kurzok

Zakładowa 13c

Pani doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci jak i rodziców. Kompleksowo wyjaśnia sytuacje, oraz zalecenia. Zleca dodatkowe badania i wykonuje je na tej samej wizycie. Szczerze podsumowuje sens leczenia ortodontycznego, kieruje do logopedy w razie potrzeby. Jestem bardzo zadowolona z pani doktor.
Opinia dodana przez: Basia
                                       lek. dent. Ewa Mielczarek-Badora

lek. dent. Ewa Mielczarek-Badora

lek. stom. Radosław Romanik

ul. Pestalozziego 9

Radosława Romanika polecam każdemu, komu zależy na zębach i ich dobrym leczeniu. Wielki talent i takiż profesjonalizm.
Opinia dodana przez: M

lek. stom. Monika Banaszek-Rola

ul. Pestalozziego 9

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta dorosłego i dzieci, również dziecka niepełnosprawnego. Pani doktor cierpliwa, sympatyczna i empatyczna, wizyta na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia dodana przez: Alina

lek. dent. Grzegorz Gdula

Vita-Dent Stomatologia
Nobla 3/1A

Pan Grzegorz zrobił mi 2 implanty zębów i jestem bardzo zadowolony z wyglądu nowych zębów. Pełny profesjonalizm

dr n. med. Sławomir Makacewicz

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

InterDental
Długa 16b

Doswiadczenie polaczone z wnikliwym podejsciem do perspektywicznej i kompleksowej terapii z zakresu protetyki. Plus przyjemna atmosfera panujaca w gabinecie, profesjonalizm godny polecenia.
Opinia dodana przez: Ola

dr n. med. Rafał Nowak

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Po pierwszych konsultacjach u dr byłam przerażona. Oschłe podejście, na pytanie w stylu a pani z czym przyszła, sama nie wiedziałam gdzie trafiłam i z kim mam rozmawiać. Byłam przygotowana ortodontycznie do zabiegu (modele ladnie się składały) a rzekomy dr zaglądnął w mój zgryz jakby niedowierzał że w ogóle mam wadę - ostatecznie ustalił termin, stwierdzając coś w stylu że będzie przeszczęśliwy jak mnie zoperuje - a co ja "królik …
Opinia dodana przez: monia
                                       lek. dent. Krystyna Berdzik

lek. dent. Krystyna Berdzik

Novidental
Przyjaźni 6

Przyznam szczerze, facet nie mały jestem, ale stomatologów się boję ( jak pewnie nie jedna osoba ). Mój lekarz był na urlopie i szukając informacji po internecie trafiłem na ten portal i Panią Berdzik. Sprawny kontakt na umówienie wizyty, a przede wszystkim podejście Pani doktor! Na spokoju, profesjonalnie do mnie podeszła, a nie wyśmiewała, wiedziałem co będzie robione i dlaczego tak się stało. W pełni wszystko bez pośpiechu aby pacjent …
                                       lek. dent. Patrycja Maj-Pakulska

Jedności Narodowej 125 lok. 21

lek. stom. Conrad Turowski

Stomatologia Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Nareszcie trafiłam do lekarza, który zaproponował mi dobre rozwiązanie aby moje zęby mogły dobrze rozdrabniać pokarmy. Kompleksowo wyleczono mi zęby i uzupełniono braki. Mogę też swobodnie rozmawiać nie zasłaniając ust. Zmęczyło mnie tylko oczekiwanie na efekt końcowy-8 miesięcy. Ale rezultat wynagrodził wszystko. Polecam
Opinia dodana przez: Mira
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

www JJO Stomatologia.pl - specjalista chirurg stomatolog Joanna Jodłowska Olewińska
Wrocław ul Partyzantów 21

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Doktor:) Trafiłam do gabinetu, kierowana opiniami znalezionymi w internecie. Najpierw wybrałam się na konsultacje a później na konkretny zabieg. Miałam do usunięcia dolna, prawa szóstkę a właściwie korzeń zęba, który powinnam już dawno ,, pożegnać "... Pani Doktor poświęciła mi na obu wizytach tyle czasu, ile potrzebowałam. Odpowiadała na wszelkie pytania, sama dokładnie opowiadała jak może wyglądać zabieg, co może się wydarzyć w trakcie …
Opinia dodana przez: Anna Jabłońska
                                       lek. dent. Bogumiła Paprocka

lek. dent. Bogumiła Paprocka

Grabiszyńska 89

Profesjonalizm, empatia i zrozumienie widoczne już od samego wejścia do kliniki. Przesympatyczna pani doktor (oraz cały personel z którym się zetknęłam ) szczegółowo omówiła możliwości oraz plan leczenia po czym przystąpiła do pracy. Sprzęt profesjonalny, wykonanie bardzo staranne. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Aleks
                                       lek. dent. Michał Kolibabski

lek. dent. Michał Kolibabski

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Grabiszyńska 89

Bardzo sympatyczny, wytrwały i kompetentny stomatolog. Wszelakie problemy z uzębieniem zostały opisane i wyjaśnione. Na duży plus możliwość zrobienia zdjęć RTG na miejscu w przystępnej cenie. Zabieg stomatologiczny udany. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: M.
                                       lek. dent. Marcin Wójtowicz

lek. dent. Marcin Wójtowicz

Grabiszyńska 89

Bardzo pozytywne doswiadczenie pomimo,ze u dentysty:) Pelen profesjonalizm- od wejscia do wyjscia.Pan doktor ma ogromna cierpliwosc do pacjentow, nawet gdy uciekaja z fotela. Kazda zlotowka bardzo dobrze wydana.Polecam!!
Opinia dodana przez: Maks