lekarz Jan Szczogiel

Lekarz bez zastrzeżeń , Nic dodać , nic ująć.Profesjonalista w 100 procentach . Godny polecenia .

lekarz Wojciech Cader

Internista, Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED"
pl. Wolności 17
87-800 Włocławek

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Widać, że jest doświadczony i kompetentny. Najpierw przeprowadził bardzo szczegółowy wywiad, potem zbadał. Wyróżnia się komunikatywnością, przy tym jest bardzo miły i cierpliwy. Polecam! :)
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Jerzy Jankowski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Staroszkolna 7b lok. 5
59-700 Bolesławiec

SUPER,SUPER DOKTOR. POLECAM WSZYSTKIM. DOKTOR, O GOŁĘBIM SERCU ,KULTURZE.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Irena Konopka

Neonatolog, Pediatra

Reymonta 82b
46-100 Namysłów

P.doktor jest wspaniałym człowiekiem .

lekarz Małgorzata Soboń

Targowa 6
62-045 Pniewy

Kompleksowo podchodzi do tematu leczenia dziecka, nie wlicza z wydawanych skierowań do innych specjalistów, jeśli czegoś nie jest pewna to nie waha się skierować do odpowiedniego specjalisty. Nie oszukuje. Jest delikatna w podejściu do małego (i dużego też ;-)) pacjenta. Poświęca czas i dokładnie tłumaczy co dziecku dolega i dlaczego zapisuje takie a nie inne leki. Wiem również dobrze, że mogę być spokojna, bo w przypadku nagłej potrzeby przyjedzie do …

lekarz Janusz Jaksik

Kardiolog

cor
liburnia 8
Cieszyn

Wspaniały doktor i człowiek zarazem.Z serca polecam wszystkim potrzebującym dobrej diagnostyki i profesjonalnego leczenia.Pan doktor jest solidnym fachowcem w swojej specjalizacji.Leczenie u niego przynosi świetne rezultaty.Prowadzil mojego ojca przez blisko 19 lat,a teraz leczy mi matkę.Polecam z całego serca. Stanowią świetny team razem z panią pielęgniarką Marią.Swietna atmosfera w gabinecie , serdeczność i empatia.Czegoz więcej? Daję 5*.

dr n. med. Tomasz Lepich

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Bardzo dobry lekarz potrafi wysluchac i stara sie pomoc godny zaufania ma podejscie do pacjenta .polecam kazdemu.Dziekuje za wszystko.
Opinia dodana przez: Felicja Kozdroj

dr n. med. Urszula Sanocka

Endokrynolog

Szpital Bródnowski oraz Centrum Medyczne LUXMed

Moja ocena po pierwszej wizycie jest celujaca. Zostala zwrocona uwaga na problem bagatelizowany przez poprzednich lekarzy. Zostalo wdrozone leczenie i mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy.

lek. dent. Tomasz Pakulski

gabinet stomatologiczny
kilinskiego11 czestochowa
42-200 Częstochowa

Najlepszy i najbardziej kompetentny lekarz jakiego znam. Bardzo pomocny i uprzejmy, zawsze pomoże i zareaguje . Dokładny i cenowo dopasowany do trudnej sytuacji. Leczenie to przyjemność u p. Tomasza.
Opinia dodana przez: Renata
Bardzo fajny lekarz, kompetentny, z dobrym podejściem do małego pacjenta i jego rodziców. Takich lekarzy trzeba cenić!
Lekarz wnikliwie analizujący przedstawioną dokumentację leczenia, cierpliwy życzliwie nastawiony do pacjenta. Trafiłam do szpitala na badanie, wyszłam po leczeniu nieprawidłowości stwierdzonych w wyniku badania.

Dariusz Wróbel

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Caritas Włoszczowa
Lenartowicza 10/20 lok. 6
42-200 Częstochowa

Super stomatolog z dobrze wyposażonym gabinetem!!! Uprzejmy, z poczuciem humoru, kompetentny. Adekwatna cena leczenia co do jakości wykonywanej pracy :) oraz leczenie tylko chorych zębów w przeciwieństwie do innych stomatologów. Znakomite podejście do pacjenta, perfekcyjne planowanie leczenia, a przede wszystkim punktualność - zawsze wchodzę o tej godzinie na którą jestem umówiony!!! Co do lokalizacji to łatwy dojazd i dużo miejsca na parkingu. POLECAM KAŻDEMU!!!

lekarz Magdalena Trojnar

Studio Optyczno Okulistyczne
Al Korfantego 62

Polecam! Najlepszy lekarz okulista jakiego poznałem. Leczę się już u pani doktor ładnych parę lat. Bardzo miła,konkretną i potrafi w prosty sposób przedstawić stan choroby i co należy dalej robić.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr Lech Paćkowski

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Gdyby wszyscy lekarze mieli tyle empatii, co Pan Doktor Paćkowski, bylibyśmy chyba zdrowsi... Profesjonalizm, zaangażowanie i duuuużo ciepła oraz cierpliwości - za to Panu dziękuję najserdeczniej.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Laryngolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jacek Składzień

prof. dr hab. n. med. Jacek Składzień

Laryngolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pan Profesor jest niezwykle uprzejmym, miłym i wyrozumiałym człowiekiem - jest jednym z najlepszych specjalistów w Krakowie jeśli chodzi o laryngologię i zabiegi - wcześniej byłam u 2 Pań laryngolog, które kierowały mnie na zabieg wycinania obrzęku z gardła - tudzież Pan Profesor bardzo dokładnie zbadał moje gardło i okazało się, że nic tam nie ma i żaden zabieg nie jest mi potrzebny. Pan Profesor podszedł do badania bardzo profesjonalnie …
Opinia dodana przez: Kasia H.

lekarz Robert Myszkowski

Lubmed

Miły lekarz godny polecenia. Dobry diagnosta, ma podejście do pacjenta, cierpliwie wysłucha, poświęca wiele czasu dla chorego, na zadane pytania przystępnie wytłumaczy
Opinia dodana przez: Teresa

dr Barbara Stawska

Implantolog

Dental Art
Śląska 9a-11

Dzisiaj założone korony pełnoceramiczne, pełna góra, same korony perfekto, założone bezproblemowo i bezboleśnie. Polecam Gabinet Dental Art. Efekt piękny..
Opinia dodana przez: Marasek

dr n. med. Bronisław Kotowski

Gastroenterolog

Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A

Jeden z najlepszych lekarzy, z którymi miałem styczność przez moją niemal 25 letnią przygodę z Crohnem. Konkretny, wnikliwy i cierpliwy. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Jacek Krysa

Anestezjolog

Dziecięcy Szpital Kliniczny
Lublin

Pan doktor Jacek Krysa jako anestezjolog jest wysokiej klasy specjalistą z powołania. Znieczulał moją córkę do zabiegu usunięcia trzeciego migdałka w CM Sanitas . Ma bardzo dobre podejście do dzieci jak i do rodziców. W trudnej sytuacji potrafi rozluźnić atmosferę mało kiedy można spotkać takiego lekarza z którym można porozmawiać i pożartować.

lek. dent. Lidia Skowronek

Ortodonta, Stomatolog

ulica Grunwaldzka 56/36
37-700 Przemyśl

Pani Lidia Skowronek to bardzo uprzejma i solidna w swej profesji lekarz stomatolog, których niewiele można spotkać w innych gabinetach stomatologicznych w Przemyślu. Za swoją rzetelną i fachową pracę oraz za reprezentowaną kulturę osobistą w kontaktach z pacjentami w pełni zasługuje na ocenę bardzo dobrą. Przy okazji zachęcam wszystkich będących w potrzebie do kompleksowego leczenia swojego uzębienia u Pani Dr Skowronek. Edmund Hałasik.