Super lekarz . Otwarty na świat i nowości. Nie zamyka się w schematach.Bardzo otwarta i kontaktowa . Lekarz z powołania.
Przesympatyczna Pani doktor, która kocha swoją pracę, nie odmawia nikomu pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach - mówie tutaj także o sobie. Posiada ogromną wiedzę i kompetencje. Mimo kolejek i spędzania czasami dużo czasu w poczekalni warto ;) Warto zainwestować czas bo efekt jest piorunujący ;) Wcześniej chodziłam do innego ortodonty, który tylko pogłębił problem, kolejna ortodontka nie chciała mi pomóc aż w końcu trafiłam na Panią Beatę ;) Jestem jeszcze …

lekarz Monika Konczalska

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Akademia Medyczna

Uprzejma poświęca dużo czasu. Na wizycie w Gdańsku nie patrzy na zegarek poświęca tyle czasu ile powinna. Przepisuje trochę drogie leki, ale skuteczne. Jedyny minus to , że kiedys napisalam do niej z prosba o nazwy lekow , ktore miala wyslac smsem. nie odezwala sie do tej pory. ale fakt jest sympatyczna mila ma BARDZA DUZA WIEDZE. Kieruje na wszystkie potrzebne badania, ANGAZUJE SIE bardzo w problem .SLUCHA TO DUZA …
Opinia dodana przez: Katarzyna Nagiel

Aldona Belowska

Ul. Młynarska
08-110 Siedlce

Potwierdzam bardzo super lekarz ,miły ,pomocny ,służy poradą .Polecam wszystkim panią doktor Belowską
Opinia dodana przez: Sebastian
Byłem pacjentem Pani Doktor Błudzin na Oddziale Chorób Zakaźnych i rzeczywiście Pani doktor nie stwarza dystansu nawet fizycznego wytłumaczyła mi nawet kolejnośc dawkowania srodka do dezynfekcji skóry . Zresztą już sama Jej osobowość i sposób podejścia do pacjenta swiadczy o wysokiej fachowosci i wrazliwosci na problemy zdrowotne pacjenta .Pani doktor Błudzin podobnie jak Pan Aleksander Sachanbinski dobrała sobie personel lekarski i pielegniarski o podobnych cechach harakteru .Lekarze podobnie jak sama …

dr n. med. Lucyna Jastrzębska

Alergolog, Pediatra

Almedica
Jagiellońska 67A/3

Pani doktor jest lekarzem b. kompetentnym, zna problemy swoich pacjentów, szczegółowo wyjaśnia objawy choroby, zakres leczenia, pamięta każdego pacjenta, jest uprzejma i miła, ma wspaniałe podejście do dzieci. Polecam Ją każdemu znajomemu. Regina Hepko

dr n. med. Joanna Brydak-Godowska

Szpital Dzieciątka Jezus
Ul. Lindleya

Znakomity, kompetentny lekarz, wielkiej klasy fachowiec, człowiek oddany pacjentom. Trafiłam do Pani Doktor przy okazji rutynowych badań i miałam szczęście, bo od razu zaniepokoiły ją niewielkie nieprawidłowości mogące w przyszłości rozwinąć się u mnie w groźną chorobę. Pełna, rzeczowa i zrozumiała informacja dotycząca przebiegu leczenia, czas i uwaga w pełni poświęcona pacjentowi.

lek. dent. Dariusz Skoczylas

ul. Wronia 29
59-300 Lubin

Polecam bardzo Pana Doktora bardzo kompetentny lekarz, szczegółowo wszystko wyjaśnia, uspokaja. Ciesze się , że trafiłam na tak dobrego stomatologa.

lek. dent. Agata Wiechecka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Wilczyn" Ośrodek Zdrowia
ulica Karolkowa 1
62-550 Wilczyn

Muszę przyznać, że byłem bardzo miło zaskoczony, zarówno w czasie jak i po wizycie. Pani Doktor dokładnie wypytała mnie o powód mej wizyty, po czym wyczerpująco (jak dla mnie, laika) przedstawiała mi co i jak trzeba by uczynić. Jak rzekła, tak zrobiła. Sprawnie, bez zbędnych ceregieli. Prace prowadziła bez znieczulenia (choć proponowała, to odmówiłem, bo po co mają mnie kłuć, skoro się do wiercenia zabierają...) i dało się je przeżyć …
Opinia dodana przez: testpilot

mgr Iwona Gryszkin

Dietetyk

Profilaktyka Zdrowia Iwona Gryszkin
Zatorska 49/13

Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez panią dietetyk Iwonkę Gryszkin. Dzięki niej zrozumiałam na czym polega zdrowe odżywianie i że dzięki samozaparciu można wiele osiągnąć. Jest profesjonalistką w tym co robi. Dieta, którą dostałam nie tylko umożliwiła mi utratę wagi, ale również znaczną poprawę wyglądu mojej skóry, włosów i paznokci. Pani Iwonka jest bardzo dobrym dietetykiem ale moim zdaniem ma również świetne podejście psychologiczne do pacjenta. Nie dość, że …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. med. Mirosław Sztejter

Ginekolog położnik, Ginekolog

Sejny

Lekarz wzbudzający zaufanie. Poświęca pacjentce tyle czasu, ile trzeba, aby omówić problem. Uprzejmy i rozmowny. Polecam

dr n. med. Anna Walentowicz-Urban

Medyk
Wspólna 1
87-134 Zławieś Wielka

Wspaniały, dobry człowiek z sercem do pacjenta i prawdziwy lekarz z powołania. Jestem pacjentką Pani Ani od 26 lat i wybranie jej na lekarza rodzinnego to jedna z lepszych decyzji w moim życiu.

lekarz Piotr Narbutt

przychodnia
plac Hallera 1

Doktor prowadzi mnie z trudnym problemem jakim jest przetoka odbytnicza. Na ten moment doprowadził mnie do momentu gdzie nie mam żadnych dolegliwości oprócz ran po operacji. Poprawiał operacje po innym lekarzu także zna się na rzeczy.
Opinia dodana przez: Dawid

dr n. med. Maria Preiskorn-Rynkiewicz

Stomatolog, Implantolog

Maria-Dent
Wzgórz 9
05-540 Zalesie Górne

Polecam Dr Marię. Profesjonalizm, ogromna wiedza, kultura osobista, cierpliwość, zaufanie. Lekarz wysokiej klasy.
Opinia dodana przez: Barbara Robaszkiewicz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ortodonta
                                       lek. dent. Katarzyna Dziuba-Osikowicz

lek. dent. Katarzyna Dziuba-Osikowicz

Ortodonta, Stomatolog

Ortodoncja i Stomatologia Całe i Białe
Daliowa 3

Gorąco polecam doktor Osikowicz. Świetna specjalistka. Jakość usług na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony że trafiłem właśnie na panią doktor. Podczas wizyty konsultacyjnej zostałem zapoznany z planem leczenia i kosztami. Po założeniu aparatu pouczono mnie na temat diety i higieny oraz jakie ewentualnie dolegliwości mogą się pojawić. Podczas wizyt doktor lub asystentka informuje co zostało zrobione, a co jeszcze należy wykonać.Gdy wystąpiła jakaś awaria aparatu wystarczyło ,że zadzwoniłem i …
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Paweł Szeparowicz

Centrum Medyczne i Rehabilitacji KRIOSONIK
ulica Brzeska 137
08-110 Siedlce

Wspaniały specjalista. Bardzo kulturalny i rzeczowy doktor. Jestem po operacji ACL i wracam do zdrowia w bardzo szybkim tempie. Polecam!!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Małgorzata Michalska-Mosiej

Laryngolog

Prywatny Gabinet Laryngologiczny
15-003 Białystok

Bardzo mile wspominam wizytę u Pani Doktor. Po dokładnym wywiadzie oprócz problemu z którym przyszedłem Pani Małgorzata wykonała również szereg innych badań i upewniliśmy się, że wszystko jest w porządku. Pani doktor ma rozległą, wielodyscyplinarną wiedzę i równocześnie jest miłą i empatyczną osobą. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Przemek

dr Maria Cygan

USG, USG ginekologiczne

Przychodnia Lekarska "Wołoska"
ulica Wołoska 70

z pełną odpowiedzialnością polecam dr Marię Cygan, do niej mam największe zaufanie; do badania podchodzi z odpowiedzialnością;
Byłam u pani doktor z infekcją zatok, także mam doświadczenie z lekką chorobą- pani doktor zleciła badania, bardzo sympatyczna i uprzejma, wyprowadziła mnie z tego bez antybiotyków, na czym bardzo mi zależało.
Opinia dodana przez: Ada

dr Piotr Dunal

Sosnowiec

Świetny specjalista, oraz niezwykle uprzejmy człowiek. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem, potrafi słuchać i wyciąga trafne wnioski. Spokojny, wyrozumiały, o wysokim poziomie kultury osobistej. Zaangażowany w proces leczenia, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości można skorzystać z kontaktu telefonicznego.Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Ilona