Magdalena Niezbecka

Róża
62-400 Słupca

Rewelacyjna pani doktor! Zawsze służy pomocą, miła, kompetentna i co tu więcej gadać- ZNA SIĘ NA RZECZY!!! Zawsze trafnie zdiagnozuje małych pacjentów co jest niezwykle trudne. Jest godna polecenia.
Opinia dodana przez: Rodzic

lekarz Adam Deres

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Zawsze zbada, wytłumaczy i zleci badania. Nie bagatelizuje, ale również nie nakręca pacjenta, żeby go nie martwić na zapas. Analizuje badania i zawsze stawia trafną diqgnozę. Jeśli ktoś szuka lekarza pierwszego, który zatroszczy się o zdrowie śmiało można umówić się na wizytę do Pana doktora. Pan doktor jest bardzo pozytywnym i kultularnym człowiekiem a wizyta przebiega w miłej atmosferze.
Opinia dodana przez: Klaudia

Jadwiga Bielska

Gabinet Okulistyczny
06-400 Ujazdówek

W dniu mojej wizyty Pani Doktor wykryła u mnie poważną i rzadką chorobę Besta. Wykonała mi badanie: tomografię siatkówki i już na pierwszej wizycie wiedziałam co mi dolega. Jest niezwykle rzetelna, kompetentna, a jednocześnie bardzo sympatyczna. Dokładnie wytłumaczyła mi przebieg choroby.Zdecydowanie polecam panią doktor z uwagi na wiedzę, ale też na aparaturę specjalistyczną, którą dysponuje, Nie musiałam więcej już nigdzie chodzić na dodatkowe badania. Serdecznie dziękuję Pani Doktor. Z wyrazami …

lekarz Ewa Herman

Gastrolog

Lecznica Lekarzy Specjalistów
Marszałkowska 62/3

Bardzo kompetentna osoba, świetny lekarz. Zainteresowana pacjentem, tłumaczy cierpliwie, wyjaśnia. Jeden z najlepszych lekarzy jakich spotkałam

lekarz Katarzyna Dejneka

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Katarzyna Dejneka
Ul. Barcicka 33

Lekarka godna polecenia. Usg brzucha było zrobione dokładnie z informacją co dalej zrobić i gdzie zrobić operacje.Polecę na pewno rodzinie i znajomym.

lekarz Joanna Soczyńska-Baranowska

ul. Lutomierska 81, m.42

Wyjątkowo kompetentna, wyrozumiała oddana pacjentowi lekarka.Potrafi uważnie słuchać pacjenta i odpowiednio dobierać terapię.Pacjent nie jest w gabinecie przypadkiem, ale żywym czującym człowiekiem często uwikłanym w bardzo skomplikowane sytuacje życiowe. Pani doktor to wszystko rozumie i bardzo często serdecznie wspiera.Ogromnie pomogła mi w bardzo trudnych sytuacjach i skutecznie leczy.Jestem Pani Doktor bardzo wdzięczna.Anna
Cudowny lekarz i czlowiek. Rok temu wycinal mi migdalki-opieka i zabieg na prawde na najwyzszym poziomie.Dziekuje i jesli szukacie laryngologa to tylko Pan Misiak z reszta zarowno Senior i Junior to wzor lekarza w naszym kraju.Dziekuje

Andrzej Naglak

MSWiA
Głowackiego 10

Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Andrzej Szmurło

Dermatolog, Wenerolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NOVADERM
Twarda 60

Wspaniały lekarz, kompetentny, uprzejmy, ma czas dla pacjenta i na to by wszystko wytłumaczyć. Rzetelnie podchodzi do swojej pracy i nie demonizuje chorób. Jak coś nie jest poważne to nie straszy, uspokaja, wyjasnia że to nic takie. Trafnie stawia diagnozy i zapisuje leki, które faktycznie pomagają. Leczymy się u Pana doktora cała rodziną w tym 2 maluchów i zawsze z wizyty wracamy w pełni usatysfakcjonowani. Szczere polecam

dr Izabela Krystek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

gabinet stomatologiczny
Kokotów 345
32-002 Wieliczka

Polecam, polecam po stokroć ! Nie ma lepszego stomatologa w okolicy, ba w mieście ! Ciepłe i miłe podejście do pacjenta, poświęca swój czas by wyleczyć takiego panikarza jak ja :D
Pani doktor jest przesympatyczną osoba. Jestem pod jej opieka okulsutyczną od kilkunastu lat. Z kilkuletnia przerwa kiedy mogłem odstawić okulary po laserowej korekcji wzroku. Jako lekarz zawsze bardzo uprzejma i profesjonalna. Dokładnie wszystko objaśnia i odpowiada na wszelkie pytania czy wątpliwości. Mam do niej pelne zaufanie i uważam że jest świetnym specjalista. Okulary dobrane zawsze idealnie a sama wizyta to czysta przyjemność. Lekarz z powołania. :) oby takich więcej.
Opinia dodana przez: Szymon
Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani doktor. Byłam ostatnio na wizycie w Czersku. Wszystko klarownie wytłumaczone, zostałam dokładnie zbadana. Pani doktor przy tym jest bardzo miła i bije od Niej pozytywna energia. Dziękuję.

lekarz Karolina Galikowska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Kielce

Bardzo doświadczony lekarz. Ma dużą wiedzę, kompetencje. Jest konkretna, rzeczowa. Można o wszystko zapytać, odpowie i jeszcze doradzi. Uważam że to lekarz z powołania. Ciężko znaleźć dobrego psychiatrę dziecięcego, dlatego doktor ma terminy odległe, ale jak się poprosi to zawsze pójdzie na rękę i można się dogadać co do wizyty ponieważ przyjmuje w Kielcach i Skarżysku, czasami ma wolne miejsce bo ktoś odmówi. Naprawdę polecam panią doktor.
Mam problemy po złamanej dłoni. Mimo, że korzystam z leczenia w sektorze publicznym (szpital i agia medica), podejście lekarza jest takie, że mam pełne zaufanie. Kieruje na badania dodatkowe, specjalistyczne i zabiegi. Leczenie trwa nadal, ale nie mam powodu do szukania innego lekarza. Oceniam tego lekarza jako dobrego fachowca i pogodnego człowieka (co jest ważne przy chorobie). Życzę sobie, abym nie zmieniła oceny po zakończeniu leczenia.

dr Mariusz Grzesiak

Radwańska 16 lok. 9

Cudowny człowiek, wspaniały lekarz niezwykle spokojny opanowany do każdego pacjenta podchodzi z sercem niezwykłym spokojem i ogromem wiedzy. Prowadził moją ciążę bliźniaczą od początku do końca. Zawsze bede Go polecała.
Opinia dodana przez: JoannaRz

dr n. med. Bartłomiej Ziółkowski

Gastroenterolog

Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F

Bardzo miły lekarz z poczuciem humoru, jednocześnie bardzo profesjonalny. Przebieg gastroskopii błyskawiczny i bezbolesny, a Doktor skutecznie uspokaja w trakcie badania. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Amanda

lekarz Marta Stanisławska

Dentifem
Złota 26
Kielce

Wspaniały lekarz,ginekolog najlepsza w kielcach. Wszystko doskonale tłumaczy,jest serdeczna,wyrozumiała.Bardzo polecam
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Monika Anusiewicz-Chodyń

1905 r. 20 l. 324
26-610 Radom

Choć jestem dojrzałą kobietą jednak jak dziecko bardzo boję się wizyt u stomatologa . Wreszcie trafiłąm do lekarza miłego, wyrozumiałęgo i kompetentnego. Pani doktor leczy mnie a raczej moje zęby, no włąśnie MOJE zęby w MOJEJ buzi. Dziekuję Pani Doktor za fachowość, uprzejmość i szacunek do pacjenta - człowieka.
Opinia dodana przez: Krystyna

dr n. med. Iwona Halczuk

Klinika Chirurgii Plastycznej dr. Kuczyńskiego
Lublin ul. Jaczewskiego 2

Najlepsza Pani Doktor! Niezwykle miła, godna zaufania i rzeczowa, a do tego dokładna w badaniu. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam z czystym sumieniem.

lek. dent. Urszula Charciarek

Karłowicza 22
42-580 Wojkowice

Mogę z czystym sumieniem polecić tego stomatologa. Profesjonalizm widać na każdym kroku. Pani doktor jest bardzo dokładna i cierpliwa. Atmosfera w gabinecie jest bardzo przyjazna! Zdecydowanie wrócę i będę polecać dalej!
Opinia dodana przez: Piotr Gawron