lekarz Stanisław Izdebski

Szeroka 25
Toruń

Bardzo dobry lekarz, cierpliwy, mądry, uprzejmy, dużo czasu poświęca czasu pacjentowi a przede wszystkim bardzo rzetelny fachowiec

Michał Donatt

Synea Centrum Medyczne
Wincentego Witosa 12
83-000 Pruszcz Gdański

Najlepszy stomatolog na świecie! P. Doktor uratował dwa zeby, które inni stomatolodzy chcieli usunąć proponując w to miejsce implanty. Jednak najważniejsze to to, że doktor zminimalizowal mój strach przed dentystą - miła atmosfera, ogromne poczucie humoru a przede wszystkim fachowość. Do tego przemiłe panie na recepcji. Wielkie brawa.
Opinia dodana przez: Magda

Grażyna Fabczak

Grójecka 77

Pani Doktor jest najlepszym specjalistą jakiego spotkałam na swojej drodze leczenia uzębienia. Przedewszystkim delikatna, ale bardzo skuteczna. Jeżeli jest jakiś problem Pni Doktor zawsze wyjaśnia spokojnie, tłumacz aż człowiek laik zrozumie. Zawsze miałam ogromny strach przed znieczuleniem, a u Pani Doktor on minął i wg mnie już samo to świadczy o profesonalizmie Pani Doktor. Bardzo dokładnie opracowany każdy ubytek, dobrze dobrany kolor plomby i wiem już już że nie zmienię …

Ewa Furmaniuk

Starachowice

Super kobieta.Bardzo chętnie pomaga osobom słabowidzącym z niewyleczalnymi wadami wzroku w pozyskaniu pomocy optycznych usprawniających widzenie. W imieniu Polskiego Związku Niewidomych wielkie DZIEKUJĘ.

lekarz Janina Makara-Tabolicz

06-400 Ciechanów

Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz

lekarz Wiktor Goślicki

Zacisze 24
13-200 Działdowo

Lekarz z powołania wart polecenia. Lekarz do tańca i do różańca. Bardzo kompetentny w razie jakiś wątpliwości wszystko rzeczowo wytłumaczy a nawet pocieszy. Lekarz o wielkim sercu polecam

lek. dent. Jadwiga Zaranek

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
33-300 Nowy Sącz

Jako jedyna spelnia moje oczekiwania (a jestem trudnym, wymagającym pacjętem z ciężkimi problemami dentystycznymi), bez kretactwa, w super przyjemnej atmosferze. Doktor Jadwiga ma niesamowite poczucie humoru i nawet w trakcie zabiegu opowiada kawały, w tle zawsze gra jakaś muzyka i to nie z radia! tylko delikatna i relaksująca - można odpłynąć zrelaksowanym .Naprawde polecam Ją z czystym sumieniem. Jest to lekarz kompetentny, z ogromną wiedzą z zakresu stomatologii, lubiący to …
Opinia dodana przez: gosia3ek

lekarz Natalia Smolińska

Centralne Laboratorium Mikrobiologiczne
Przybyszewskiego 49

Świetny lekarz. Zawsze cierpliwa, miła i wyczerpująco odpowiada na zadane pytania. Zna się na tym co robi, dokładnie wypytuje o wszystko i tłumaczy sposób leczenia. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: N.

lek. dent. Agnieszka Kowalska

CENTRUM STOMATOLOGII ESTETYCZNEJ ESTHETICA
ZACISZE 8
22-400 Zamość

Godny polecenia lekarz dla którego usunięcie zatrzymanych ósemek i działania w chirurgii na Ostrowieckim rynku nie stanowią problemu. Nigdzie nie trzeba jeździć mamy w powiecie ostrowieckim super specjalistę!!! brawo dla Pani Agnieszki za super podejscie dla pacjenta i zmianę myslenia u mnie ze u dentysty nie musi boleć
Opinia dodana przez: Darek

lek. dent. Bartosz Biskup

Stomatolog dziecięcy

Gabinet prywatny
Kielce

Wybitny specjalista a równocześnie coraz rzadszy dzisiaj przedstawiciel medycyny humanistycznej, traktującej pacjenta jak partnera a nie bierny przedmiot technicznych zabiegów. Pełen empatii, życzliwości i zainteresowania osobistymi niepokojami pacjenta. Znakomicie objaśnia trudne zagadnienia fachowe i szczegółowo opisuje szanse i ryzyka terapii. Poświęca pacjentowi wiele czasu. Ze wszech miar polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Mirosław Niedzin

ul. Filomatów 2A
86-300 Grudziądz

Super podejście do pacjenta. Zabieg wykonany na 5+ . Piękne korony, miły personel, czysto, bezproblemowa recepcja i mediraty

lek. dent. Agata Kozieja-Kwiatkowska

NZOZ "Adent"
al. Powstańców Wielkopolskich 66 - 68

Wspaniała Pani doktor. Chodzę do niej już od kilku lat, zrobiłem tam wiele kanałówek, kilka koron, jak i zwykłych wypełnień. Pani doktor Agata zawsze w pełni profesjonalna, ma bardzo dobre podejście, niesamowicie miła, mam do niej 100% zaufanie i nie wyobrażam sobie iść do kogoś innego. Gdyby można było, to zamiast 5 gwiazdek dałbym wszędzie po 10 :) Zawsze polecam moim znajomym, którzy również są zadowoleni.
Opinia dodana przez: Jakub J.

lekarz Dagmara Otocka-Kmiecik

105 Szpital Wojskowy
Żary

Wyjatkowa Pani Doktor z zuzpelnie wyjatkowym podejsciem do dzieci jak i doroslych. Moj 5 letni synek do nikogo innego nie da sie zaprosic:-) U mnie natomiast zab ktorzy "inni" wskazali wyrwac , zostal pieknie odbudowany a ze moj wlasny wyglada lepiej niz implant:-) ...kompetentnie i rzeczowo a co najwazniejsze bez naciagania:-)

lekarz Piotr Nieroda

Chirurg ogólny, Wizyty domowe

Szpital Kielecki
Kielce

Lekarz z powołania. Świetny specjalista. Profesjonalnie i ze spokojem wyjaśnił mi przebieg czekającej mnie operacji, dzięki czemu przyjęłam ją ze spokojem. Przy tym wysoka kultura osobista, delikatność i takt. Dostępny, jeśli chodzi o terminy i przystępny w sposobie bycia. Wspaniały chirurg i człowiek. Polecam usługi Pana Doktora.

lekarz Ewa Gołacka

Kardiolog

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11

Pomogła mojej babci zdiagnozować problemy sercowe. Cierpliwie, w prosty sposób wytłumaczyła problem. Diagnoza trafiona od pierwszej wizyty, gdzie poprzedni kardiolodzy nawet o takie rzeczy nie zapytali.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Krzysztof Wręczycki

Urolog

Mickiewicza 2
45-058 Opole

Po pierwsze kompetencja, po drugie uprzejmość... dużo można pisać, bardzo dobry urolog, kontaktowy, nie ma dystansu, przy i tak stresującej pierwszej wizycie. Mi pomógł, polecam.
Opinia dodana przez: Mek
lekarz który jest przykładem marzenia pacjentów o leczeniu , o terapi dobrze wytłumaczonej , o podporze psychicznej.
Opinia dodana przez: janusz wiewióra

lekarz Adam Kopczacki

oddzial wewnetrzny
Głubczyce

Super lekarz, bardzo dobre podejście do pacjenta. Po pierwszej wizycie od razu skierowanie na kontrolne badania adekwatnie do wieku, sprawdzenie całej historii, ustalenie chorób w rodzinie, etc. Mega pozytywne wrażenie.
Opinia dodana przez: Jacek
Serdecznie polecam Pana Profesora bardzo bardzo miły i sympatyczny, odpowiada na każde pytanie i jest bardzo skupiony i zaangażowany w sprawy pacjentów i pacjentek. Pan Profesor na pewno pomoże. Ponadto nie trzeba długo czekać na wizytę . Serdecznie polecam wspaniały przy pierwszej wizycie.
Opinia dodana przez: jmaksymowicz

dr Sławomir Langner

Kardiolog, Wizyty domowe

POLECAM! Bardzo rozsądny lekarz. Opiekuje się moją mamą od wielu miesięcy. Wcześniej zmieniano mamie wielokrotnie leki i za każdym razem było coś nie tak. Dopiero doktor ustalił co się dzieje i dał dobre pigułki.
Opinia dodana przez: Basia