lekarz Urszula Och

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Polecam Panią doktor, przemiłą kobieta, bardzo rzeczowa, ma podejście do dzieci, zna się na swoim fachu. Naprawdę godna polecenia!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Lidia Buczyłko

T. Kościuszki 46
06-100 Pułtusk

Dla kogoś, kto panicznie boi się dentystów Pani Lidia jest jak anioł. Rzeczowo tłumaczy, spokojnie podchodzi do histeryków, dba o brak dyskomfortu i bólu. Specjalistka jakich mało! Będę polecać każdemu bez zastanowienia i lojalnie wracać jeśli będzie potrzeba. Głupio zabrzmi jeśli napiszę PODOBAŁO mi się, a mi się nigdy nie podoba u dentysty 🤪😉

lekarz Sławomir Tymiński

Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3
Wołomin

Każda wizyta u TEGO lekarza nastawia pacjenta optymistycznie do życia. Polecam serdecznie: bardzo kompetentny, nadzwyczaj miły i uprzejmy, wiedzą i podejściem do pacjenta budzi pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: mzet35

lekarz Krzysztof Mildner

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Pan Doktor, no cóż od czego zacząć... Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta, dobrze dobrane leczenie, szczegółowe odpowiedzi na pytania dotyczące leczenia itp, itd.... A oprócz tego pomocny o każdej porze, w każdej sprawie można się zwrócić do Pana Doktora, a On nigdy nie odmawia. Potrafi poprawić humor i stworzyć poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję...
Opinia dodana przez: Malwina

lek. dent. Jan Świątek

Przychodnia Rejonowa w Jaworze
Piłsudskiego 10
59-400 Jawor

Polecam najlepszy dentysta,pomocny i co najważniejsze szybko i bezboleśnie.Stomatolog na 6,pozdrawiam
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Jarosław Czyż

Hematolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Śródmieście"
ulica Abrahama 57
81-366 Gdynia

Z wielkim uznaniem obserwuję zaangażowanie Profesora w funkcjonowanie Kliniki w Bydgoszczy. Warunki lokalowe na dzień dzisiejszy panujące w Bydgoszczy są trudne dla pacjentów i wymagają od lekarzy ponadstandardowego wysiłku. Mimo wielu przeszkód pacjent może podejść do Profesora i spytać o nurtującego go problemy. Gołym okiem widać zaangażowanie i dążenie do godnego dla pacjentów procesu leczenia.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Monika Zamojcin- Krawczyk

Ginekolog

Konopnockiej 2A/57
82-300 Elbląg

Doktor godna polecenia naprawdę więcej tak sympatycznych ginekologów . Wszystko dobrze wytłumaczy ,doradzi , bardzo dobrze zna się na swojej pracy.Brawoo

lekarz Elżbieta Szocińska

NZOZ MED-CARE Mielno
ulica Chrobrego Bolesława 9
76-032 Mielno

Prawdziwy lekarz z powołania, badanie wykonane bardzo dokładnie i kompleksowo, do tego wszystko wyjasnione. Podejście do pacjenta na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: Kornelia

lekarz Joanna Przybylska

ulica Horbaczewskiego 21/34

Najlepszy pediatra jakiego spotkałam,a mam dwójkę dzieci więc z paroma już miałam do czynienia :) Pani doktor widać,że z powołania, ma świetne podejście do maluchów, jest kompetentna i zawsze szuka najlepszego rozwiązania, wcześniej mojej córce za każdym razem przypisywano antybiotyk, a od kiedy leczy ją dr Przybylska zapomniałam co to jest antybiotyk :) Miła i sympatyczna, moje dzieci ją uwielbiają, a ja szczerze polecam wizytę u niej :)

lek. dent. Konrad Tłustochowicz

Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118

Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)

lekarz Bartosz Magnuszewski

Bielskie Pogotowie Ratunkowe
Emilii Plater 14
43-300 Bielsko-Biała

Bardzo dobry lekarz, słuchający pacjenta, rewelacyjnie analizuje całą dokumentację i przeprowadza wywiad, badanie przeprowadzone profesjonalnie wręcz wzorowo, polecam wizytę u Pana Bartosza.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Jakub Łepecki

ul. Witosa 33
27-300 Lipsko

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalny gabinet. Z czystym sumieniem mogę polecić . Super że mamy takiego lekarza w Lipsku.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Piotr Dziurkowski

Radiolog

Centrum Diagnostyczne
Panewnicka 65

Wyjątkowo miły, sympatyczny i rzetelny lekarz. Jeszcze raz dziękuję za życzliwość oraz poświęcony czas. Jan Nurczyński
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Marta Mrozik

ul. Magellana 12A/42

Doktor Marta Mrozik to najwspanialszy pediatra u jakiego byłam z córka. Pełna empatii i wsparcia, zawsze wysłucha obaw rodzica i wnikliwie zbada małego pacjenta. Jestem wdzięczna, że trafiłam z córka pod skrzydła tej cudownej Pani doktor!
Opinia dodana przez: Klaudyna

lek. dent. Urszula Balińska

Zwycięstwa 200/3
75-611 Koszalin

Pani doktor jest świetna, najlepsza w Koszalinie. Jestem pewien, że nie będę szukał innego stomatologa. Wszystko jasno wytłumaczone, praca przy zębie bardzo delikatna i skuteczna . Polecam każdemu kto boi się dentysty. Wizyta to czysta przyjemność. Ceny bardzo dobre !
Opinia dodana przez: kamil

lek. dent. Consuelo Caraballo-Cortes

Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17

Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Łukasz Butryn

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49

Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko
Wrażenia po pierwszej wizycie u Pani Doktor, jak najlepsze. Pani Doktor ma bardzo ciepły stosunek do pacjenta. Dokładnie tłumaczy przyczyny i proponowaną terapię. Uważnie słucha pacjenta. Dla mnie bardzo ważne jest Jej holistyczne podejście do problemów zdrowotnych pacjenta. Bardzo dziękuję Pani Doktor! Jest Pani cudownym człowiekiem i fachowcem!

lekarz Ewa Moska-Hełka

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Wieruszów
Warszawska 104
98-400 Wieruszów

Super empatyczna Pani lekarz. Wszystko rzetelnie wytłumaczone i dziekujemy za poświęcony czas dla córki.
Opinia dodana przez: Rafał

mgr Małgorzata Nikonowicz

Psychoterapeuta, Terapeuta

Szpital Ogólny w Kolnie
Wojska Polskiego 69
18-500 Kolno

Pani Małgosia prowadzi z naszą ,chorą na padaczkę lekooporną, córeczką zajęcia z integracji sensorycznej już drugi rok. Mieliśmy już do czynienia z różnymi terapeutami, ale pani Małgosia bije ich na głowę fachowością, zaangażowaniem i podejściem do dziecka. Polecamy Panią Małgosię każdemu kto potrzebuje dla swego dziecka terapeuty z powołania a nie z przypadku.
Opinia dodana przez: Robert Kotowski